Reviews van andere klanten

Reviews van andere klanten

36351 reviews

 • Sneek, Lemmer,Balk en Workum zijn leuke plaatsen, waar het met mooi weer uitstekend toeven is. Bolsward viel tegen, de binnenstad heeft veel leegstand, weinig leuke winkels en sommige panden zijn zelfs achterstallig met onderhoud en lijken een beetje vervallen. Sneek en het Sneekermeer is leuk met eilandjes waar je kunt aanleggen, en in Lemmer kun je in de binnenstad aanleggen of in de haven daar dichtbij, en van daar is het enkele minuten lopen naar het strand aan het IJsselmeer waar je heerlijk kunt zwemmen.
  Evelyn D.

  huurde een Custom made Vision Line

  Gepubliceerd 10 aug. 2020

 • Mooi om de kust van Mallorca vanaf het water te ontdekken. Cala Pi en andere kleinere Cala’s zijn de moeite waard. Op een dag met weinig wind en golven hebben we een totale afstand van 65km afgelegd met mooie ankerplekken en overal kristal helder water. De boot ligt bij de uitgang van de haven en met een paar instructies van Fernando hebben we een fijne dag op het water gehad
  Cees

  huurde een mv marine MV 620

  Gepubliceerd 15 aug. 2020

 • April in coronatijd. Heel rustig, veel vogels en overal koolzaad. In deze corona tijd gingen niet alle bruggen open, dus je moet goed kijken welke route mogelijk is. Wij deden alle boodschappen van te voren, omdat wij zelf koken heel leuk vinden. Wel hoorden we dat je ook nog in veel dorpjes wat kan afhalen, zoals bijv. in Eernewoude. Daar schijnt een goede pizzeria te zitten!
  Mirjam H.

  huurde een Hausboot Motor Tjalk

  Gepubliceerd 29 apr. 2020

 • Wij zijn één week wezen varen. Begonnen in Sneek, Ter Herne (kameleon dorp), Lemmer (Kermis), Heeg (met volgbootje pizza gehaald) ,Woudsend, Stavoren (vrouwtje van Stavoren),Sneek ondanks geen bikini weer niet koud gehad. Door de mooie cabrio kap ook tijdens de regen genieten! Voor herhaling vatbaar
  Fam U.

  huurde een Vacance 1200

  Gepubliceerd 4 aug. 2020

 • Fantastisch Zeilgebied, in augustus goede condities wind 3-4 bft. Alle kanten van het eiland zijn prachtig maar plan je reis zo veel mogelijk op basis van de windrichting (Forecast). Veel wind op de kust, zorgt ervoor dat het onrustig kan zijn in de prachtige Cala's.
  Maran W.

  huurde een Dufour 360 Grand Large (3Cab)

  Gepubliceerd 17 aug. 2020

 • Heerlijker om er even tussenuit te gaan naar Friesland. Mensen zijn supervriendelijk, de natuur is prachtig en je ervaart hier volledige rust. Wakker worden met de vogeltjes die al druk in de weer zijn en het klotsende water tegen de boot. Heerlijk om zo buiten door te kunnen brengen.
  Annemarie R.

  huurde een Hausboot Motor Tjalk

  Gepubliceerd 23 jun. 2020

 • Rondje eiland en lunch op Pinel. Tintemare lekker dobberen en schildpadden kijken. In de great bay de cruise schepen van dichtbij bekijken. Chillen op het water voor Karakter en vliegtuigen spotten en weer terug. Met name aan de Atlantische/Franse kant kan de zee wel ruig zijn.
  Stoffer V.

  huurde een Kelt WHITE SHARK 265

  Gepubliceerd 22 mrt. 2021

 • De boot was erg goed en groot genoeg, prachtige omgeving met mooie strandjes om langs te varen. De haven was ideaal en alles was goed geregeld en makkelijke te regelen via het internet, niks geen moeilijkheden ervaren
  Esme H.

  huurde een Remus 450

  Gepubliceerd 2 aug. 2020

 • De Elfstedentocht te varen, zo ontdek je de mooiste plekjes van Friesland. Goed de brugtijden in de gaten te houden. Deze zijn niet allemaal hetzelfde. Bij sommige bruggen en sluizen moet je betalen middels een toegeworpen klompje aan een touwtje. Neem voldoende muntgeld mee.
  Peter D.

  huurde een Sloep Cabin 750

  Gepubliceerd 31 mei 2020

 • Prachtige omgeving met mooie baaitjes. De schipper stopte op leuke plekjes om te gaan zwemmen. We hebben een topdag gehad!
  Nerena R.

  huurde een Beneteau Flyer 6.6 Spacedeck

  Gepubliceerd 18 jul. 2020

 • We zijn met de boot van uit Leidschendam via Haarlem naar Alkmaar gevaren. Vandaar uit naar Schagen via Alkmaar naar Haarlem. Van Haarlem via Alphen aan den Rijn terug naar Leidschendam. Het was een mooie trip van precies een week met leuke havens en plaatsen
  Anne-monique S.

  huurde een Nidelv 28 Classic Softtop AK

  Gepubliceerd 9 sep. 2020

 • Er is genoeg te beleven in Friesland. Wij hebben in 1 week nog maar een klein deel gezien zeer vriendelijke mensen overal en schone douches en toiletten in de jachthavens
  R. B.

  huurde een Hausboot Motor Tjalk

  Gepubliceerd 24 sep. 2020

 • Voor een eerste trip op de Friese meren waren all lokaties erg leuk. Het kunnen aanleggen op de gratis beschikbare aanlegplaatsen geeft een groot gevoel van vrijheid. Schitterende sterrenhemel gezien, zoals je dat tegenwoordig zelden meer beleeft.
  A. S.

  huurde een Custom made Freule

  Gepubliceerd 23 aug. 2020

 • Een grote boot geeft veel comfort, een lagere boot biedt meer route mogelijkheden. Wissel het liggen in een haven af met vrij liggen, daar zijn ontzettend veel plekken voor. Het viel ons ontzettend mee hoe snel je ergens bent. Op de kaart lijkt het ver, maar je bent er meestal zo.
  Stefany V.

  huurde een Reline 1150

  Gepubliceerd 15 aug. 2020

 • Goede dag gehad. Mooie boot en vriendelijke eigenaar. Hij hielp ons met een leuke vaarroute en de mogelijkheden voor een lunch.
  Evy K.

  huurde een Open 500

  Gepubliceerd 31 jul. 2020

 • Juli vond ik een goede tijd om een boot te huren Let wel op genoeg pk achter boot ivm ruwe zee 40 pk is minimaal nodig ! Verder prachtige stranden en mooi uitzicht. Ook belangrijk is voldoende drank en eten mee te nemen omdat het moeilijk is om ergens aan te leggen
  Ronny V.

  huurde een RM 450 open

  Gepubliceerd 12 jul. 2020

 • De uitstap naar Formentera is een aanrader.Prachtig turkoois water. Zeker de moeite om eens te zwemmen en naar de grote yachten tr kijken. Verder was het ook fijn om te waterskieen. De zee is wel veel rustiger in de ochtend, dus beter om te varen.
  Deseure

  huurde een Glastron GT 225

  Gepubliceerd 23 jul. 2020

 • In de zomer lekker naar de westeinderplassen het is daar super mooi, je kunt hier makkelijk een nachtje logeren aan een van de eilandjes om vervolgens door te varen naar Amsterdam en ergens aan de Amstel lekker te dineren.
  Lisette D.

  huurde een Palan Sport 950 OK

  Gepubliceerd 4 mei 2020

 • Wij vonden zowel Sloten als IJlst zeer charmante plaatsjes om even rond te wandelen en van een terrasje te genieten. Ook de passantenhaven in Sneek, met zicht op de oude Waterpoort is een mooie plek bij het centrum van Sneek met gratis douches en nette toiletten.
  Arnold O.

  huurde een Tjeukemeer 900

  Gepubliceerd 10 jul. 2020

 • Mooi bootje om een rondje van Langweer naar Grou, Sneek, Sloten te doen. Vaart prima, super makkelijk te besturen, helemaal top. Deze boot is voor 6 personen prima, bedden zijn wat klein maar dat hebben bijna alle boten.
  F.s. V.

  huurde een Vri-Jon Yachts Vri Jon 1200

  Gepubliceerd 24 jun. 2020

Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.