Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Reviews van andere klanten

Reviews van andere klanten

24980 reviews

  • Bootje gehuurd voor namiddag plezier in Avola. Perfecte ontvangst, uitleg en boot voor ons gezin. Richting zuiden gevaren tot aan Portopalo waar een eilandje ligt met een kasteel. Heel makkelijk om te varen, zelfs zonder ervaring. Kids vonden het top, ook om af en toe eens uit de boot te springen en een beetje te zwemmen. Goeie organisatie en eerlijk bij het berekenen van het brandstofverbruik. Een aanrader!
    Coppens D.

    huurde een T.A. Mare Jaguard 520

    Gepubliceerd 10 aug. 2019

  • Huur een motorboot in Port de Pollenca en vaar dicht langs de kust en geniet van de grillige rotspartijen, baaitjes en de inmense kracht van het water. Ga voor anker en zwem of snorkel en bekijk de visjes onder water. Ga eten op het pleintje in San Pobla. Weinig toeristen en gezellige drukte van de bewoners.
    Rudolf Z.

    huurde een QINGDAO JENHAL BOAT RIB 500

    Gepubliceerd 12 okt. 2019

  • We zijn vanuit Friesland ook richting de weerribben gegaan via Kalenberggracht (NW Overijssel). Dit is echt een aanrader!! Haventje Blokzijl is een van de mooiste haventjes van Nederland! Friesland zelf is een en al watersport, is er heel erg op ingericht om de watersporters te faciliteren! Chapeau!
    Jan H.

    huurde een Kent 27

    Gepubliceerd 30 jul. 2019

  • Ibiza is geweldig zoveel verschillende baaitjes en stranden er is teveel en te weinig tijd! Je moet echt van te voren plannen wat je allemaal wil gaan doen! Of je met je gezin bent, alleen of met de hele familie er is voor ieder wat wils! Bedankt Ibiza voor ons was je geweldig
    Jerry W.

    huurde een Abbate 2

    Gepubliceerd 30 aug. 2019

  • De vaarroute Port Cogolin - St-Tropez doe je in ongeveer 1 uur. Dus reken op ongeveer 2 uren heen en terug. Achter de jachthaven van St-Tropez kan je doorvaren tot bij een inham waar er veel boten liggen en hier kan je rustig je anker gooien, zwemmen en iets eten.
    Luyten G.

    huurde een Fun Yak Sécu 15 console

    Gepubliceerd 31 jul. 2019

  • A harbor review site would be helpful. Maybe we did not pick up on this. Nicest places to have dinner, the restaurants overseeing canals available on a single site. We enjoyed many of the harbors and cities but it was always a surprise where we were getting into.
    Karina M.

    huurde een Custom Sita 11.5 meter lang

    Gepubliceerd 24 aug. 2019

  • Zeilen op de Oosterschelde en op de Grevelingen is het leukst, de plaatsen die ons het meest bevallen zijn Zierikzee en Goes. De fijnste havens, Paardekreek aan het Veerse meer vanwege de mooie ligging aan het strandje en Goes omdat je midden in de stad ligt.
    Henk H.

    huurde een Beneteau First 27.7

    Gepubliceerd 14 jul. 2019

  • De Linge, Hollandse IJssel en de Vecht zijn erg mooi om te varen. Wij hebben gelegen in Gorinchem, Dordrecht,Gouda en Utrecht. Deze route wa goed te doen in een midweek. Half september is een fijne periode om te varen omdat het rustig is op het water.
    Nora E.

    huurde een Kotterjacht Kotter

    Gepubliceerd 30 sep. 2019

  • Mooi eiland, mooie stranden, lieve aardige mensen, lekker eten en top weer! Huur een auto voor de hele vakantie, geeft heel veel meerwaarden! Ga niet op een massa boot maar leg paar 10tjes bij voor privé boot via deze website of daar ter plekken!
    Stephan V.

    huurde een protefs Iolkos

    Gepubliceerd 30 sep. 2019

  • Je kan heel gemakkelijk alle strandjes bereiken met de boot. Ook aanleggen bij bijvoorbeeld Cala Bassa gaat heel gemakkelijk doormidden van een pendelservice, zeker een aanrader. Neem zakken ijs mee voor op de boot om je drankjes koel te houden!
    Romano D.

    huurde een Α Open 500 Classic

    Gepubliceerd 9 jul. 2019

  • Fijne ontvangst, goede boat en uitleg en super manier om Amalfikust te bekijken, snorkelen en zwemmen! Van te voren ontvingen nos instruimos conocimos foto van het kantoor, goed te vinden zo en vriendelijke dames (Engels sprekend)
    Vincent V.

    huurde een Terminal Boat Terminal Boat 21ft

    Gepubliceerd 14 sep. 2019

  • bezoek vooral de stranden aan de west en zuidkant van het eiland, zeer de moeite waard. maak vooraf een beetje een route hoe je wilt varen en wat je wilt zien. hou ook rekening met de wind die er evt is en van welke kant deze komt
    Nathalie H.

    huurde een Sessa Marine Key largo

    Gepubliceerd 22 aug. 2019

  • De veelzijdigheid van La Maddelena is fantastische. Corsica is op steenworp afstand en zeker de moeite waard om te bezoeken. Havengeld in de steden is aan de hoge kant. Hou altijd het weer in te gaten. De Mistral kan lastig zijn.
    Michiel S.

    huurde een Dufour Yachts 512 Grand Large

    Gepubliceerd 4 aug. 2019

  • Super zo de costa Brava te verkennen. Mooie baaitjes super om te snorkelen en te relaxen. Wel even zoeken hoe je met de boot kan afmeren en ergens kan lunchen, daar had wat meer advies bij geholpen. Super dag gehad een aanrader
    Freek K.

    huurde een Beneteau Flyer 6.6 SpaceDeck

    Gepubliceerd 24 jul. 2019

  • Ga lekker de hele route afasie volgens het kaartje aangeraden is. Enige is dat als je eerst zoals richting zuiden ging het stuk naar het noorden wel een half uur is en dat is relatief saai. Maar blijft heerlijk en mooi! Aanrader
    Hoed

    huurde een ESTABLE Barco sin titulación náutica, se tu el capitán!!!! en Ibiza, Sant Antoni

    Gepubliceerd 24 jun. 2019

  • Via Blokzijl doorvaren naar Friesland. Bijna alle havens zijn ingericht op passanten. Houdt er rekening mee dat dit tussen de 15 en 20 euro per dag kost. Er zijn natuurgebieden gratis. Neem klein geld mee voor het brug geld.
    Fam C.

    huurde een Custom made Allmarine 1050 kruiser

    Gepubliceerd 18 jul. 2019

  • Wij zijn via Veere naar Vlissingen gevaren. Vandaar via de Westerschelde naar zee en binnen gegaan via de Roompotsluis waarvan verder over zee naar Goeree. Ervaring en kennis van getijden, stromingen, VMF, etc. is noodzaak.
    Jaap O.

    huurde een Beneteau 285

    Gepubliceerd 1 sep. 2019

  • Mooie trip naar La Gomera,leuke haven en crew daar,ook even weg van de drukte het binnenland intrekken om te wandelen. San Miquel heeft een goed openbaar vervoer om de rest van Tenerife te bezoeken tegen redelijke prijzen.
    Gelan J.

    huurde een Hanse Yachts 375

    Gepubliceerd 24 jan. 2019

  • Wij zijn gaan varen met zijn tweeën, hierdoor was er veel ruimte op de boot. Kies van tevoren een restaurant uit om te lunchen, dit kan lastig zijn met het aanmeren van de boot. Wij hebben een geweldige dag gehad!
    Romy K.

    huurde een Custom 58 Open

    Gepubliceerd 21 aug. 2019

  • Wij zijn naar de zuidkant van Menorca gevaren. Hebben voor anker gelegen bij Calas Covas. Dat is een prima plekje om te ankeren en te zwemmen. Darna nog een paar kleine baaitjes ingevaren gewoon om even te kijken.
    David S.

    huurde een BSC Colzani boats 75 SPORT

    Gepubliceerd 31 jul. 2019

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.