Reviews van andere klanten

Reviews van andere klanten

37758 reviews

 • Sneek, Lemmer,Balk en Workum zijn leuke plaatsen, waar het met mooi weer uitstekend toeven is. Bolsward viel tegen, de binnenstad heeft veel leegstand, weinig leuke winkels en sommige panden zijn zelfs achterstallig met onderhoud en lijken een beetje vervallen. Sneek en het Sneekermeer is leuk met eilandjes waar je kunt aanleggen, en in Lemmer kun je in de binnenstad aanleggen of in de haven daar dichtbij, en van daar is het enkele minuten lopen naar het strand aan het IJsselmeer waar je heerlijk kunt zwemmen.
  Evelyn D.

  huurde een Vera Elite Vision Line Vision Line

  Gepubliceerd 10 aug. 2020

 • Mooi om de kust van Mallorca vanaf het water te ontdekken. Cala Pi en andere kleinere Cala’s zijn de moeite waard. Op een dag met weinig wind en golven hebben we een totale afstand van 65km afgelegd met mooie ankerplekken en overal kristal helder water. De boot ligt bij de uitgang van de haven en met een paar instructies van Fernando hebben we een fijne dag op het water gehad
  Cees

  huurde een mv marine MV 620

  Gepubliceerd 15 aug. 2020

 • Wij zijn één week wezen varen. Begonnen in Sneek, Ter Herne (kameleon dorp), Lemmer (Kermis), Heeg (met volgbootje pizza gehaald) ,Woudsend, Stavoren (vrouwtje van Stavoren),Sneek ondanks geen bikini weer niet koud gehad. Door de mooie cabrio kap ook tijdens de regen genieten! Voor herhaling vatbaar
  Fam U.

  huurde een Vacance 1200

  Gepubliceerd 4 aug. 2020

 • Fantastisch Zeilgebied, in augustus goede condities wind 3-4 bft. Alle kanten van het eiland zijn prachtig maar plan je reis zo veel mogelijk op basis van de windrichting (Forecast). Veel wind op de kust, zorgt ervoor dat het onrustig kan zijn in de prachtige Cala's.
  Maran W.

  huurde een Dufour 360 Grand Large (3Cab)

  Gepubliceerd 17 aug. 2020

 • Rondje eiland en lunch op Pinel. Tintemare lekker dobberen en schildpadden kijken. In de great bay de cruise schepen van dichtbij bekijken. Chillen op het water voor Karakter en vliegtuigen spotten en weer terug. Met name aan de Atlantische/Franse kant kan de zee wel ruig zijn.
  Stoffer V.

  huurde een Kelt WHITE SHARK 265

  Gepubliceerd 22 mrt. 2021

 • De boot was erg goed en groot genoeg, prachtige omgeving met mooie strandjes om langs te varen. De haven was ideaal en alles was goed geregeld en makkelijke te regelen via het internet, niks geen moeilijkheden ervaren
  Esme H.

  huurde een Remus 450

  Gepubliceerd 2 aug. 2020

 • We zijn met de boot van uit Leidschendam via Haarlem naar Alkmaar gevaren. Vandaar uit naar Schagen via Alkmaar naar Haarlem. Van Haarlem via Alphen aan den Rijn terug naar Leidschendam. Het was een mooie trip van precies een week met leuke havens en plaatsen
  Anne-monique S.

  huurde een Nidelv 28 Classic Softtop AK

  Gepubliceerd 9 sep. 2020

 • Er is genoeg te beleven in Friesland. Wij hebben in 1 week nog maar een klein deel gezien zeer vriendelijke mensen overal en schone douches en toiletten in de jachthavens
  R. B.

  huurde een Hausboot Motor Tjalk

  Gepubliceerd 24 sep. 2020

 • Voor een eerste trip op de Friese meren waren all lokaties erg leuk. Het kunnen aanleggen op de gratis beschikbare aanlegplaatsen geeft een groot gevoel van vrijheid. Schitterende sterrenhemel gezien, zoals je dat tegenwoordig zelden meer beleeft.
  A. S.

  huurde een Custom made Freule

  Gepubliceerd 23 aug. 2020

 • Een grote boot geeft veel comfort, een lagere boot biedt meer route mogelijkheden. Wissel het liggen in een haven af met vrij liggen, daar zijn ontzettend veel plekken voor. Het viel ons ontzettend mee hoe snel je ergens bent. Op de kaart lijkt het ver, maar je bent er meestal zo.
  Stefany V.

  huurde een Reline 1150

  Gepubliceerd 15 aug. 2020

 • Goede dag gehad. Mooie boot en vriendelijke eigenaar. Hij hielp ons met een leuke vaarroute en de mogelijkheden voor een lunch.
  Evy K.

  huurde een Elan 495 gt

  Gepubliceerd 31 jul. 2020

 • Prachtig vaargebied, prima ankerplaatsen en lekker windje. Havens zijn prima en service is goed. De eilanden zijn heel mooi, maar ook het 'vaste land' kent fijne plekken om te overnachten.
  Martijn V.

  huurde een Jeanneau Sun Odyssey 519

  Gepubliceerd 5 okt. 2020

 • Leuke gratis aanlegplaatsen: Marekrite Haven in Grou is goed toegerust met een mooi restaurant. Neem niet een te hoge boot, want dan kun je op veel plaatsen niet (door) varen. Bestudeer de waterkaarten van te voren, zodat je weet waar je wel/niet kan varen.
  Wim D.

  huurde een Fiomar Type Aquanaut 1000

  Gepubliceerd 9 aug. 2020

 • Wij hebben alles in Friesland als zeer leuk ervaren. Steden aangedaan, voor anker gelegen in de Oude Venen...echt heel gevarieerd. Erg bevallen! In Makkum gelegen maar ook kleine dorpjes aangedaan. Fantastisch
  Roos

  huurde een Pedro Skiron 35 AK

  Gepubliceerd 15 aug. 2020

 • Wij hebben route 7001 gedaan. Doordat we een dagje op de Spiegelplas hebben ingelast, vanwege het warme weer, werd het best een beetje krap in de tijd. Geen spijt van de extra tussenstop want dat was top!
  Gabrielle D.

  huurde een Palan 800

  Gepubliceerd 25 aug. 2020

 • Als het weer het toelaat, vaar gerust om de eilanden heen om een fijn plekje te vinden. Ze zijn er volop, maar ieder heeft zo zijn voorkeur. Op een 9-uurs dag kun je veel van de eilanden zien.
  Arnold

  huurde een Custom Lady Sailing EXPO 580

  Gepubliceerd 1 aug. 2020

 • Leuke bestemming, mooie plaats. lekkere ijsjes en lekker gegeten bij een lokaal tapas tentje. Verder vaar je hier niet naartoe
  Niels

  huurde een Remus 450

  Gepubliceerd 8 aug. 2020

 • Zoek niet te laat een ligplaats. In de dorpen en steden is het erg vol. Jachthavens waren ook vol. Voor een plekje aan een steiger was het ook wel even zoeken. De voorzieningen aan de wal zouden best nog wat beter kunnen.
  Jan D.

  huurde een Twarres Vri-Jon Contessa

  Gepubliceerd 3 aug. 2020

 • Nice environment with a beautiful coastline and good restaurants. Would recommend to go to la napoule en Théoule for the beach. In la Napoule you should go to la dolce farniente in the harbour next to a beautiful castle.
  Emilie E.

  huurde een Karel Boat 480

  Gepubliceerd 31 jul. 2020

 • Terschelling de mooiste stranden. Vaargebied de wadden vlieland,terschelling,ameland,schier.en terug lauwersmeer,dokkum,leeuwarden,harlingen. Restaurant in leeuwarden de walrus.
  Floris

  huurde een Custom Klipper

  Gepubliceerd 26 jul. 2020

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.