Reviews van andere klanten

Reviews van andere klanten

34919 reviews

  • Sneek, Lemmer,Balk en Workum zijn leuke plaatsen, waar het met mooi weer uitstekend toeven is. Bolsward viel tegen, de binnenstad heeft veel leegstand, weinig leuke winkels en sommige panden zijn zelfs achterstallig met onderhoud en lijken een beetje vervallen. Sneek en het Sneekermeer is leuk met eilandjes waar je kunt aanleggen, en in Lemmer kun je in de binnenstad aanleggen of in de haven daar dichtbij, en van daar is het enkele minuten lopen naar het strand aan het IJsselmeer waar je heerlijk kunt zwemmen.
    Evelyn D.

    huurde een Custom made Vision Line

    Gepubliceerd 10 aug. 2020

  • Mooi om de kust van Mallorca vanaf het water te ontdekken. Cala Pi en andere kleinere Cala’s zijn de moeite waard. Op een dag met weinig wind en golven hebben we een totale afstand van 65km afgelegd met mooie ankerplekken en overal kristal helder water. De boot ligt bij de uitgang van de haven en met een paar instructies van Fernando hebben we een fijne dag op het water gehad
    Cees

    huurde een mv marine MV 620

    Gepubliceerd 15 aug. 2020

  • April in coronatijd. Heel rustig, veel vogels en overal koolzaad. In deze corona tijd gingen niet alle bruggen open, dus je moet goed kijken welke route mogelijk is. Wij deden alle boodschappen van te voren, omdat wij zelf koken heel leuk vinden. Wel hoorden we dat je ook nog in veel dorpjes wat kan afhalen, zoals bijv. in Eernewoude. Daar schijnt een goede pizzeria te zitten!
    Mirjam H.

    huurde een Hausboot Motor Tjalk

    Gepubliceerd 29 apr. 2020

  • Wij zijn één week wezen varen. Begonnen in Sneek, Ter Herne (kameleon dorp), Lemmer (Kermis), Heeg (met volgbootje pizza gehaald) ,Woudsend, Stavoren (vrouwtje van Stavoren),Sneek ondanks geen bikini weer niet koud gehad. Door de mooie cabrio kap ook tijdens de regen genieten! Voor herhaling vatbaar
    Fam U.

    huurde een Vacance 1200

    Gepubliceerd 4 aug. 2020

  • Heerlijker om er even tussenuit te gaan naar Friesland. Mensen zijn supervriendelijk, de natuur is prachtig en je ervaart hier volledige rust. Wakker worden met de vogeltjes die al druk in de weer zijn en het klotsende water tegen de boot. Heerlijk om zo buiten door te kunnen brengen.
    Annemarie R.

    huurde een Hausboot Motor Tjalk

    Gepubliceerd 23 jun. 2020

  • De Elfstedentocht te varen, zo ontdek je de mooiste plekjes van Friesland. Goed de brugtijden in de gaten te houden. Deze zijn niet allemaal hetzelfde. Bij sommige bruggen en sluizen moet je betalen middels een toegeworpen klompje aan een touwtje. Neem voldoende muntgeld mee.
    Peter D.

    huurde een Sloep Cabin 750

    Gepubliceerd 31 mei 2020

  • Huur een motorboot in Port de Pollenca en vaar dicht langs de kust en geniet van de grillige rotspartijen, baaitjes en de inmense kracht van het water. Ga voor anker en zwem of snorkel en bekijk de visjes onder water. Ga eten op het pleintje in San Pobla. Weinig toeristen en gezellige drukte van de bewoners.
    Rudolf Z.

    huurde een ZODILUX RIB 500

    Gepubliceerd 12 okt. 2019

  • Voor een eerste trip op de Friese meren waren all lokaties erg leuk. Het kunnen aanleggen op de gratis beschikbare aanlegplaatsen geeft een groot gevoel van vrijheid. Schitterende sterrenhemel gezien, zoals je dat tegenwoordig zelden meer beleeft.
    A. S.

    huurde een Custom made Freule

    Gepubliceerd 23 aug. 2020

  • Een grote boot geeft veel comfort, een lagere boot biedt meer route mogelijkheden. Wissel het liggen in een haven af met vrij liggen, daar zijn ontzettend veel plekken voor. Het viel ons ontzettend mee hoe snel je ergens bent. Op de kaart lijkt het ver, maar je bent er meestal zo.
    Stefany V.

    huurde een Reline 1150

    Gepubliceerd 15 aug. 2020

  • Juli vond ik een goede tijd om een boot te huren Let wel op genoeg pk achter boot ivm ruwe zee 40 pk is minimaal nodig ! Verder prachtige stranden en mooi uitzicht. Ook belangrijk is voldoende drank en eten mee te nemen omdat het moeilijk is om ergens aan te leggen
    Ronny V.

    huurde een RM 450 open

    Gepubliceerd 12 jul. 2020

  • De uitstap naar Formentera is een aanrader.Prachtig turkoois water. Zeker de moeite om eens te zwemmen en naar de grote yachten tr kijken. Verder was het ook fijn om te waterskieen. De zee is wel veel rustiger in de ochtend, dus beter om te varen.
    Deseure

    huurde een Glastron GT 225

    Gepubliceerd 23 jul. 2020

  • Fantastisch Zeilgebied, in augustus goede condities wind 3-4 bft. Alle kanten van het eiland zijn prachtig maar plan je reis zo veel mogelijk op basis van de windrichting (Forecast). Veel wind op de kust, zorgt ervoor dat het onrustig kan zijn in de prachtige Cala's.
    Maran W.

    huurde een Dufour 360 Grand Large (3Cab)

    Gepubliceerd 17 aug. 2020

  • In de zomer lekker naar de westeinderplassen het is daar super mooi, je kunt hier makkelijk een nachtje logeren aan een van de eilandjes om vervolgens door te varen naar Amsterdam en ergens aan de Amstel lekker te dineren.
    Lisette D.

    huurde een Palan Sport 950 OK

    Gepubliceerd 4 mei 2020

  • Wij vonden zowel Sloten als IJlst zeer charmante plaatsjes om even rond te wandelen en van een terrasje te genieten. Ook de passantenhaven in Sneek, met zicht op de oude Waterpoort is een mooie plek bij het centrum van Sneek met gratis douches en nette toiletten.
    Arnold O.

    huurde een Tjeukemeer 900

    Gepubliceerd 10 jul. 2020

  • Mooi bootje om een rondje van Langweer naar Grou, Sneek, Sloten te doen. Vaart prima, super makkelijk te besturen, helemaal top. Deze boot is voor 6 personen prima, bedden zijn wat klein maar dat hebben bijna alle boten.
    F.s. V.

    huurde een Vri-Jon Yachts Vri Jon 1200

    Gepubliceerd 24 jun. 2020

  • Leuke gratis aanlegplaatsen: Marekrite Haven in Grou is goed toegerust met een mooi restaurant. Neem niet een te hoge boot, want dan kun je op veel plaatsen niet (door) varen. Bestudeer de waterkaarten van te voren, zodat je weet waar je wel/niet kan varen.
    Wim D.

    huurde een Aquanaut 1000

    Gepubliceerd 9 aug. 2020

  • De boot was erg goed en groot genoeg, prachtige omgeving met mooie strandjes om langs te varen. De haven was ideaal en alles was goed geregeld en makkelijke te regelen via het internet, niks geen moeilijkheden ervaren
    Esme H.

    huurde een Remus 450

    Gepubliceerd 2 aug. 2020

  • Lekker genieten van dit prachtige gedeelte van Istrië. Rovinj,Pula. lekker eten, vriendelijke mensen, groene natuur en de fijne stranden. Top locatie. Hou je niet van drukte of te heet. Ga in het voor of najaar.
    Sascha F.

    huurde een Quicksilver 675 Sundeck

    Gepubliceerd 7 jul. 2020

  • De Linge, Hollandse IJssel en de Vecht zijn erg mooi om te varen. Wij hebben gelegen in Gorinchem, Dordrecht,Gouda en Utrecht. Deze route wa goed te doen in een midweek. Half september is een fijne periode om te varen omdat het rustig is op het water.
    Nora E.

    huurde een Kotterjacht Kotter

    Gepubliceerd 30 sep. 2019

  • Wij hebben alles in Friesland als zeer leuk ervaren. Steden aangedaan, voor anker gelegen in de Oude Venen...echt heel gevarieerd. Erg bevallen! In Makkum gelegen maar ook kleine dorpjes aangedaan. Fantastisch
    Roos

    huurde een Pedro Boat Skiron 35

    Gepubliceerd 15 aug. 2020

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.