Bijzondere boten huren

De top 5 meest bijzondere boten die je kunt huren

We zijn aangekomen bij de echte toppers: de top 5 meest bijzondere boten die je kunt huren. De voorgaande nummers 6 tot en met 10 bekijk je hier. Uit de meer dan 14.500 boten die je kunt huren bij Nautal zijn dit de bijzonderste. Houd er rekening mee dat dit puur een mening is, vind je zelf een boot nog specialer of kwam je een boot tegen op Nautal die een plek verdient in deze top 10? Laat het ons weten! Van jachten tot catamarans tot zeilschepen, wij laten je niet langer in spanning: de top 5 meest bijzondere boten!

5. De Canadian Vickers van 99 meter

Plek 5 wordt opgeëist door deze spectaculaire 325 ft jacht. 99 meter lang en ruimte voor 34 personen in 17 cabines.  De ideale plek voor een eindexamenfeestje, of misschien je 18e verjaardag. Aangezien wij Nederlanders op onze centen letten, je betaalt maar € 483.635,- per week. Maar psst… misschien kan ik een vijf euro kortingsbon regelen vanuit Nautal, ons geheimpje! Tijdloze vormgeving, prachtige meubels en pure luxe creëeren een comfortabele sfeer. Men kan het grootste jacht op Nautal huren voor een ontspannen vakantie in de Bahamas. Dit jacht is van de Griekse miljardair Aristotle Onassis en staat op nummer 31 in de Top 100 grootste jachten ter wereld. Van origine is het een Canadese anti-submarine, gebouwd in 1943. Onassis kocht het schip voor US $ 34.000 en investeerde $4.000.000 voor het omzetten in een superjacht.

Bijzondere boten huren

4. Royal Huisman in Sint Maarten

Deze Royal Huisman is een groot en machtig zeiljacht gebouwd in 1998. Deze schoonheid meet 47,4 meter en is geschikt voor 6 personen verdeeld over 3 cabines. Het interieur is ontworpen door Pieter Beeldsnijder en straalt echte elegantie van de prachtige warme mahoniehouten panelen met ingelegde marqueterie, tot het exquise Marokkaanse marmer. Het jacht is een prachtige uitvoering van luxe, stijl en boven alles, kwaliteit. Het beschikt over veel waterspeelgoed: met dank aan het uitgebreide hydraulische zwemplatform, kunnen de adrenaline junkies in de groep hiervan moeiteloos gebruik maken, terwijl de anderen genieten van de zon op het 9,5 meter brede dek.

Bijzondere boten huren

3. 70 Sunreef in Sibenik, Kroatië

De 70 Sunreef Power, gelanceerd in 2008, is de belichaming van stijl. Een elegante catamaran met ongekende ruimte, zowel binnen als buiten. Bovendien is de 70 Sunreef erg stabiel, veilig en heeft het een laag brandstofverbruik. Ideaal voor luxe charters en dus een verdiende plek in de top 5 meest bijzondere boten die je kunt huren. De 70 Sunreef kun je huren in Sibenik, Kroatië vanaf € 34.000,- per week. De catamaran is 21,40 meter lang en telt 4 cabines en 4 badkamers. Eén van de meest luxe catamarans die je kan huren. Als je hiermee langs de kust van Kroatië vaart laat iedereen spontaan hun Ćevapčići vallen. Een bootvakantie aan boord van de 70 Sunreef zal je niet snel vergeten.

Bijzondere boten huren

2. De Soeverein

En dan op nummer 2 in de top 5 meest bijzondere boten die je kunt huren, een boot van Nederlandse bodem! Een indrukwekkende verschijning zonder weerga. Dit partyschip is een eerbetoon aan de spiegelretourschepen uit de Gouden Eeuw. Dit was het belangrijkste type transportschip van de V.O.C., een schip voor vervoer van goederen en personen. De hoge opbouw aan de achterzijde, tot wel 7 meter boven het water, staat garant voor een magnifiek uitzicht. Gekroond met een spiegel die recht doet aan haar Koninklijke allure levert een ware sprong in de geschiedenis van Nederland, maar dan met het 5-sterren comfort. Plaats voor 44 overnachtende gasten en 150 gasten voor dagtochten. Je huurt dit schip bij Nautal in Lelystad voor ongeveer € 10.000 per week.

Bijzondere boten huren

1. Abeking & Rasmussen

€ 764.679 leg je minimaal neer voor een weekje op de duurste jacht te huur bij Nautal. Dit monster is de nummer 1 van de top 5 meest bijzondere boten die je kunt huren. Dit superjacht uit 2011 heeft een lengte van 78 meter en is 12,40 meter breed. De waardeering van de eigenaar voor de Belle Époque, Art Nouveau en Art Deco periodes vormde de inspiratie voor het interieur en exterieur. Het prijskaartje komt echter tot zijn recht in de ongekende luxe die je waarneemt. Structurele detail bieden haar een onderscheidend profiel. Verder is er een professionele crew en een indrukwekkende variëteit aan eetgelegenheden, verdeeld over vijf verschillende dekken. Het jacht komt met een jetski, een elegante salon en een uitnodigende zonnedek met multi-color lichten. Dit superjacht is ideaal voor gezinnen en grote partijen die willen genieten van een luxe charter vakantie.

Bijzondere boten huren

Heb je nu ook zo’n zin gekregen in een bootvakantie? Surf eens naar Nautal, bekijk onze schepen en boek een boot voor je vakantie. Elke boot is bijzonder en heeft haar eigen unieke geschiedenis. Laat ons je daarom helpen op je zoektocht naar een bijzondere boot die je kunt huren.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *