De 5 beste cadeau-ideeën voor bootliefhebbers

Het is begrijpelijk dat het uitkiezen van een cadeau voor uw dierbaren lastig kan zijn.

Vooral omdat er uit zoveel verschillende opties te kiezen is. Ook kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een cadeau gerelateerd aan een hobby waar u niet zo bekend mee bent; bijvoorbeeld varen! Als uw vriend of familielid een passie heeft voor varen, gefeliciteerd – u heeft een universele gids gevonden voor het kiezen van een cadeau voor bootliefhebbers. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een lijst gemaakt met de vijf beste cadeautips voor bootliefhebbers. Zo kiest u het perfecte cadeau!

Een Nautal-cadeaubon voor bootverhuur

Als u wilt dat uw geschenk altijd bij zal blijven, kies dan voor het geven van een ervaring als cadeau! U kunt een ervaring op het water cadeau doen door bij Nautal een boot te huren voor uw gezin of vriend(en). Nautal biedt u ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen, die op hun website in te wisselen is. De cadeaubon kan verschillende waarden hebben, beginnend vanaf 200 euro. Daarvoor kan al zeer vaak een kleine boot voor een hele dag gehuurd worden aan de Middellandse Zee. De cadeaubon heeft geen vervaldatum en kan worden gebruikt bij het huren van ieder type boot! Dit geschenk is perfect voor zowel iemand die nog nooit heeft gevaren als voor een ervaren zeiler. Een geweldig ervaring!

Een Nautal-cadeaubon voor bootverhuur

Een Leatherman Multitool 

Elke professionele zeiler zal je vertellen dat een multitool of mes absoluut essentieel is om aan boord van een boot te hebben. De kosten van dit product variëren meestal van ongeveer 40 tot 150 euro (en soms iets meer, afhankelijk van het product). Een Leatherman multitool is een handig en kwalitatief goed cadeau voor elke vaarliefhebber en kan in verschillende situaties worden gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer je bij het zeilen te maken hebt met uitdagende weersomstandigheden en op zoek moet naar een zware gereedschapskist. Daarom is een multitool of mes het perfecte cadeau voor iedere vaarliefhebber die kwaliteit en gemak waardeert aan boord!

Een Leatherman Multitool

Een waterdichte zeiljas

Als u op zoek bent naar een cadeau voor iemand die vaak op het water is buiten de zomer, dan is een waterdichte zeiljas een perfecte optie! Een waterdichte jas is het ideale cadeau omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden en daarom van essentieel belang is voor zeilers. Dit cadeau is iets prijziger maar zeker het geld waard! Een waterdichte en winddichte jas kost al vanaf 150 euro. Een bootliefhebber zou echter zeker dol zijn op dit cadeau omdat een waterdichte jas een tocht veel comfortabeler maakt.

cadeau voor bootliefhebbers: Een waterdichte zeiljas

Cadeau voor bootliefhebbers: Een sportcamera

Veel bootliefhebbers maken unieke en onvergetelijke momenten mee. Deze betoverende momenten zijn echter nog beter wanneer ze vastgelegd zijn en met anderen gedeeld kunnen worden. Een sportcamera zoals een ‘GoPro’ zou perfect zijn voor elke bootliefhebber! Dit soort camera’s zijn licht, gebruiksvriendelijk en het perfecte middel om de meest unieke momenten aan boord te herbeleven.

Doordat er een breed spectrum aan camera’s voor divers gebruik beschikbaar is weet u zeker dat er een perfecte voor uw dierbare beschikbaar is!

Een sportcamera

Een pakket met essentiële benodigdheden

Twijfelt u nog over het cadeau en bent u op zoek naar een economische optie? Dan past een pakket met de meest essentiële dingen voor iedere bootliefhebber perfect bij u! Bekijk dit eens: een fles rum voor een lange dag, een powerbank zodat je verbonden bent met de ‘gewone’ wereld en natuurlijk zonnebrandcrème voor de huid. Wat heeft een bootliefhebber nog meer nodig? Al deze dingen samen zorgen ervoor dat uw dierbaren een heerlijke ervaring op het water zullen beleven. En als u nog twijfelt, probeer dan te combineren en een pakket samen te stellen!

Een pakket met essentiële benodigdheden

Twijfelt u over een cadeau? Bekijk dan eens onze website met alle boten die beschikbaar zijn, in meer dan 67 landen! 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *