bestemming voor de feestdagen 2021

De populairste bestemmingen voor de feestdagen van 2021

Tijdens de feestdagen is het extra bijzonder om een boot te huren en het water op te gaan. Hierbij kunt u denken aan romantische boottochten in december in warmere oorden. Of aan dagen als Koningsdag en Bevrijdingsdag, die op het water uitgebreid worden gevierd. Wilt u een boot huren tijdens de feestdagen? Wij zetten een aantal mooie bestemmingen voor u onder elkaar.

Bestemmingen voor de feestdagen in de winter en zomer van 2021

Of u nu een echte zeilliefhebber bent of benieuwd bent hoe het zou zijn om de feestdagen op het water te vieren, deze bestemmingen zullen u zeker bevallen. Feestvieren op het water is een bijzondere belevenis, en dit zijn uitstekende plaatsen om dat te doen.

Split en Hvar

Een boot huren in Split en Hvar is niet alleen mogelijk in de zomer van 2021, maar ook tijdens de feestdagen in de wintermaanden. Wilt u ook in de winter genieten van een weekendje varen en de feestdagen op een bijzondere manier vieren? Vaar dan langs de Dalmatische kust en ontdek de romantische stad Split en het eiland Hvar. De stad Split worden tijdens de kerstdagen rijkelijk versierd en staat dan vol met kerstkraampjes. Ook wordt er tijdens Nieuwjaar een groot openluchtconcert gehouden, waarbij de lichtjes een prachtige aanblik vanaf het water bieden.

boot huren in Split en Hvar

Harderwijk of Zuid-Holland

Tijdens nationale feestdagen is het extra bijzonder om in Nederland te varen. Op het water wordt alle aandacht geschonken aan feestdagen als Koningsdag en Bevrijdingsdag. Wilt u dit op een rustige manier doen, dan kunt u bijvoorbeeld een boot huren in Harderwijk. Bevindt u zich het liefst temidden van alle evenementen op het water, dan is een boot huren in Zuid-Holland tijdens deze dagen een uitstekend idee. Overal waar u kijkt, varen feestvierders met een drankje langs de met vlaggetjes uitgedoste gevels. Ook worden er tijdens deze periodes vaak concerten op het water gehouden.

Ibiza

Wilt u tijdens de hele zomer in 2021 kunnen genieten van feest? Ga dan een boot huren op Ibiza. Hier wordt de hele zomer lang feestgevierd in de clubs en de directe omgeving, ook op het water. Verblijf er bijvoorbeeld tijdens de periode van de veelbesproken openingsparties. Tijdens deze periode worden de beste acts en indrukwekkende shows gehouden, en zijn er een aantal van de beste dj’s ter wereld aanwezig. Geniet overdag van de prachtige omgeving van het eiland en laat u ’s avonds meevoeren door het feestgedruis. Voor een feestje bent u op Ibiza op de juiste plek.

boot huren op Ibiza

Bij Nautal huurt u boten in binnen- en buitenland, zodat er altijd wel een feest is waar u naartoe kunt varen. Bedenk wel: de feestperiodes zijn een populaire tijd om een boot te huren. Zorg er dus voor dat u uw boot tijdig reserveert.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *