Nautal Verwerft Incrediblue en Kondigt Zeer Indrukwekkende Plannen Aan

Wij hebben Incrediblue nieuws voor Nautal om 2018 geweldig van start te gaan!

Met trots mogen wij aankondigen dat Incrediblue nu deel uitmaakt van de Nautal familie!

 

“De huidige jachten van booteigenaren, evenals de megajachten, blijven op het platform van Incrediblue, maar met een vernieuwde website die volledig is gericht op de luxe jachten sector. Ondertussen worden andere boten op Incrediblue overgezet naar Nautal, waardoor booteigenaren een hoger boekings percentage kunnen realiseren dankzij een groter bereik op het internet..” Octavi Uyà, CEO bij Nautal

 

Wie zijn wij?

 • Nautal is de grootste marktplaats voor bootcharters in Spanje en één van de top bootverhuur platforms in Europa.
 • We zijn in 2013 opgericht als een online platform om charterbedrijven en particuliere booteigenaren te verbinden met gebruikers die een boot willen huren en op eigen gelegenheid willen zeilen.
 • We hebben een van de grootste vloot van boten beschikbaar voor huur – meer dan 19,000 boten wereldwijd – met een assortiment dat gaat van een RIB (Rigid Inflatable Boat), een zeilboot of een catamaran, tot een exclusieve 80 metere lange superjacht.
 • Vandaag de dag is Nautal werkzaam in Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Kroatië, Griekenland, Nederland, de VS and de Caraiben, en biedt boot charter diensten aan in meer dan 300 gebieden in 34 landen over de hele wereld.

 

Bij Nautal hebben we een van de grootste online bootverhuur platformen in Europa. Het verwerven van Incrediblue was dan ook een fantastische kans om ons innovatieve en altijd groeiende bedrijf uit te breiden.

 

Antonios Fiorakis, CEO van Incrediblue, die nu deel zal uitmaken van de adviesraad, is ook erg enthousiast over deze verwerving “We delen dezelfde visie in het promoten van het gebruik van en het plezier met boten en om daarin de beschikbaarheid te vergroten voor iedereen, iedere dag. Dit zal ons toestaan een zeer stevige leider in de nautische charter markt te creëren.”

 

Wat gaat er gebeuren?

 

We zullen de website van Incrediblue verbeteren met daarop enkel onze luxe VIP jachten, terwijl Nautal zelf het online platform zal blijven voor zeilboten en motorboten. Nu dat we een zelfs nog breder en internationaler platform hebben, kunnen we u de grootste variatie aan boten over de hele wereld aanbieden, inclusief de beste superjachten.

 

Talloze voordelen voor booteigenaren!

 

 • Uw boten zullen een grotere blootstelling hebben omdat ze in de Nautal’s marktplaats staan
 • Meer verkeer op een meer internationale website
 • Een grotere, internationale klantenbestand dat de kans op het aantal boekingen doet stijgen
 • Klantencontact in meer talen (8 om precies te zijn!)
 • Een sympathieke en verbeterde kwaliteitsservice

 

Verbeteringen op de Incrediblue website en de voordelen voor luxe jacht eigenaren

 

 • Een website compleet gefocust op de luxe sector
 • Nieuwe marketing strategieën
 • VIP klantenservice

 

Verbeteringen op Nautal’s website en de voordelen voor eigenaren

.

 • Grieks als 7e extra taal
 • De verwerving van vele nieuwe booteigenaren en boten
 • Een diepere kennis van Griekenland en Kroatië

 

Terwijl we de Incrediblue vloot verwerken op ons uitbreidende online platform, zal er niet alleen een ruimere keuze zijn in luxe jachten, maar ook in zeilboten, catamarans en motorboten. Noem het, en samen, hebben we het!

 

Zelfs nog meer voordelen voor klanten!

 

 • Een grotere database en keuze aan boten
 • Meer mogelijkheden en bestemming om uit te kiezen
 • Een groter scala van boottypes op de Nautal marktplaats
 • We spreken meer dan 8 talen!
 • Een team met uitstekende kennis en ervaring in de bootindustrie
 • Nautal’s gratis garantie met alle boekingen!

 

En dat is niet alles . . .

 

Welkom in een wereld zonder servicekosten of extra kosten!

 

Als u in het verleden een boot gehoord heeft van Incrediblue, zult u wellicht licht hogere prijzen herinneren vanwege servicekosten.

 

We zullen onze klanten niet meer vragen deze extra vergoeding te betalen!

 

Wij garanderen u de best prijs mogelijk!!!

 

Omdat we een gerespecteerd en transparant bedrijf zijn met een gezonde financiële status, zult u geweldige prijzen en meer speciale aanbiedingen aantreffen! Met een ruimere variatie aan jachten komen fantastische deals! Dus let op uw e mail, en u zal als eerste op de hoogte gehouden worden zodat u niet aan de kansen kant ontsnappen!

 

Een glanzende, gloednieuwe VIP website

 

Wilt u graag een vleugje luxe toevoegen aan uw boot charter? Zoek niet verder voor specialistische en uitstekende klantenservice binnen de jachtsector. Incrediblue zal zijn naam behouden en het gezicht worden van Nautal VIP, samen met ons geïnformeerde, ambitieuze en een ‘happy to help’ team. Vanwege het verwerven van Incrediblue zal onze VIP marktplaats sterk verbetered worden. Laat ons uw verwachtingen overtreffen op elke manier mogelijk.   

 

Ons beleid

 

Elke dag streven we ernaar innovatief en verfrissend te zijn door het blijven openen van nieuwe deuren voor zowel onze klanten als eigenaren, terwijl we uitstekende klantenservice blijven bieden aan de andere kant van de zee.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *