catamaran huren ibiza

Top 5 meest gehuurde catamarans op Ibiza

Wil je een catamaran huren op Ibiza, maar weet je niet welke catamaran je moet kiezen? Wees gerust, bij Nautal zijn we experts op het gebied van catamaran verhuur op Ibiza en helpen graag een handje.  Dus vandaag maken wij de top 5 meest gehuurde catamarans bekend.

Lagoon 380

Deze catamaran wordt gekenmerkt doordat het gemakkelijk manoeuvreerbaar is, maar ook door hoe snel het kan varen. De Lagoon 380 is een zeer veilig model, met grote ramen binnen waardoor je in staat bent om te kunnen genieten van een natuurlijke lichtinval. Met een 360 graden uitzicht hoef je niks te missen tijdens je reis!

Catamaran huren Ibiza

De foto is genomen van een van onze eigenaren, je kunt deze catamaran Lagoon 380 huren bij Nautal. De Lagoon heeft 4 cabines, 2 badkamers en twee eenpersoonsbedden Het is perfect geconditioneerd en ideaal uitgerust voor het luxe leven. Bovendien is er de mogelijkheid om de catamaran te huren met schipper. De Lagoon 380 heeft diverse extra’s zoals paddlesurf, een barbecue of snorkel uitrusting. Al met al kun je zorgeloos genieten van je vakantie op Ibiza.  Het schip werd gebouwd in 2002 en heeft een lengte van 11,55 meter.

Lagoon 400

Deze catamaran is groot en ideaal om met vrienden of familie te genieten van de Balearische zon. De behandeling van de catamaran is erg eenvoudig en bovendien erg veilig tijdens het navigeren. Ben je op zoek naar een ontspannen tijd op zee, dan is deze catamaran voor jou.

Catamaran huren Ibiza

Je kunt de afgebeelde catamaran Lagoon 400 huren bij Nautal, deze behoort tot één van onze eigenaren. Dient speciaal als vaartochten tussen de Balearen. Er is plek voor maximaal 8 personen verdeeld over 4 dubbele cabines. Er zijn nog twee extra eenpersoonsbedden aan boord. Het is net een drijvend huis! De Lagoon 400 op de foto werd gebouwd in 2015 en heeft een gemeten lengte van 11,97 meter.

Lagoon 440

Deze catamaran is meer dan zeewaardig, dat wil zeggen, zeer eenvoudig te navigeren en behoorlijk snel. Zeilt erg stabiel, en heeft een comfortabel interieur, zelfs met een sterke wind.  Doordat de controle in de flybridge te vinden is, kan de rest van de boot tijdens het varen optimaal genieten van de ruimte.

Catamaran huren Ibiza

De Lagoon 440 die is afgebeeld op de foto kan je huren bij één van onze eigenaren. De catamaran is uitgerust met in gedachten luxe voor 10 personen, met als aanvulling de kapitein. Deze kapitein laat je de meest fantastische plekken van Ibiza ontdekken. De Lagoon 440 is 13.61 meter lang, heeft 4 cabines en 4 badkamers. De catamaran ging te water in het jaar 2008.

Bali 4.3

Deze spectaculaire catamaran is ontworpen voor de durfal. Het heeft een sterke controle en stabiliteit tijdens het zeilen, wat de boot de veiligheid en leefbaarheid geeft. De snelheid is verbazingwekkend en het evenwicht is subliem, net als de controle tijdens het varen.

Catamaran huren Ibiza

Een van de eigenaren op Nautal heeft een Bali 4,3 catamaran te huur op Ibiza, die op bovenstaande foto aan het navigeren is in Sidney. Het schip is uitgerust voor 8 personen in 4 verschillende cabines en 4 badkamers. De cabines zijn erg comfortabel en vrij groot. De catamaran heeft een majestueuze positie controle en een volledig uitgeruste keuken. Gegarandeerd een heerlijke vakantie! De Bali 4,3 telt 13 meter en 10 centimeter en werd in 2016 gebouwd.

Lagoon 560

Deze luxe catamaran op Ibiza schittert door haar ergonomie, comfort en stijl. Haar flybridge is uitgerust met een perfect utizicht, en navigeert heerlijk over het water. De catamaran beschikt over een solarium waar je kan genieten van de zomerzon die kenmerkend is voor de Balearen.

Catamaran huren Ibiza

17 meter aan schoonheid en luxe is wat de Lagoon 560 omvat. Huur de catamaran met Nautal en kom tot rust in één van de 4 VIP cabines met eigen badkamer en majestueuze lounge met een eigentijdse stijl. De Lagoon 560 maakt van je reis een waar genoegen, gegarandeerd! De catamaran bevat extra’s waardoor je echt alles uit je vakantie kan halen. Bovendien is de catamaran Lagoon 560 met bouwjaar 2016, erg nieuw!

Zoals duizenden andere boten, kun je deze catamaran modellen, en vele anderen, huren op de Nautal website. Heb je vragen, dan lossen wij die op. Nu dat je hebt besloten om een catamaran te huren op Ibiza, laat ons je gratis helpen bij het plannen van je vakantie!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *