Yacht-Pool annuleringsverzekering

Nautal denkt met u mee: ontdek de Yacht-Pool annuleringsverzekering

Door de huidige situatie kan het erg lastig zijn om een vakantie te plannen en te boeken. U weet nooit waar u aan toe bent door veranderende omstandigheden. Daarom hebben we besloten om u extra opties te bieden, zodat u met een gerust hart kunt reserveren. U kunt nu een boot reserveren met een aanvullende verzekering: de Yacht-Pool annuleringsverzekering.

Wat is de Yacht-Pool annuleringsverzekering?

De Yacht-Pool annuleringsverzekering is opgericht in 1976 en is enorm vooruitstrevend in de verzekeringssector. Dit product heeft als doel een verzekering te bieden aan iedere klant zodat een reservering altijd met een gerust hart gedaan kan worden. U kunt dus nu een boot huren via Nautal met een Yacht-Pool annuleringsverzekering.

Wat houdt de Yacht-Pool annuleringsverzekering in?

In de annuleringsverzekering van Yacht-pool charter vindt u :

  • Bescherming voor de gehele duur van de huurperiode, waar ter wereld u zich ook bevindt.
  • Dekking van de totale kosten van de huur
  • Afzegging van de schipper
  • Annulering van een of meer bemanningsleden
  • Indien twee personen een gezamenlijke reservering hebben gemaakt, bestaat de mogelijkheid om de reservering te annuleren als één persoon zich terugtrekt

Hoe zit het met onvoorziene gebeurtenissen?

Als u de verzekering afsluit, bent u ook verzekerd voor bepaalde onvoorziene gebeurtenissen die zich kunnen voordoen zoals, maar niet beperkt tot, overlijden, een ernstig ongeval of onverwachte ernstige ziekte van uw bemanning en / of uw naasten.

Hoe zit het met Covid 19?

Maakt u zich geen zorgen als u in 2021 wilt reizen. DeYacht-Pool annuleringsverzekering dekt ook bepaalde risico’s gerelateerd aan het coronavirus. Als uw schipper of bemanning inderdaad door het virus is getroffen, kunt u annulering van uw reservering aanvragen.

Lees voor meer informatie de voorwaarden van de Yacht-Pool annuleringsverzekering. Indien u een gepersonaliseerde verzekering wenst, neem dan rechtstreeks contact op met Yacht-Pool of met een van onze adviseurs die u graag te woord zullen staan.

Vergeet ten slotte niet dat u voor nóg meer flexibiliteit een selectie van boten op onze website kunt vinden met flexibele annulering of wijziging van uw boekingsdata.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *