Een bootverhuur in Aalsmeer

Aalsmeer ligt in het noordelijke deel van het Groene Hart. De plaats is vooral bekend dankzij de wereldberoemde bloemenveiling. Maar Aalsmeer heeft meer te bieden. Zo is het dorp direct gelegen aan de Westeinderplassen, een prachtig gebied met honderden eilandjes en een unieke flora en fauna. Door een boot te huren in Aalsmeer kunt u deze omgeving uitgebreid verkennen. Wilt u voor één dag het water op? Huur dan eens een ruime sloep met plaats voor 6 personen.


Een boot huren in Aalsmeer en omgeving is een prima manier om dit bloemendorp aan het water te ontdekken of een boottocht te maken door het Groene Hart. Tussen mei en oktober is het ideaal weer om te varen. In de zomermaanden komt het kwik boven de 20 graden uit.


Havens in de buurt van Aalsmeer

Ook als u nog geen ervaring hebt opgedaan als schipper, bestaat de mogelijkheid om een boot te huren in Aalsmeer. Voor vertrek krijgt u altijd een uitgebreide instructie van de verhuurder. Eenmaal aan boord van uw huurboot uit Aalsmeer begint uw avontuur op het water. Jachthavens in de omgeving van Aalsmeer zijn onder andere te vinden in:


  • Kudelstaart
  • Leimuiden
  • Calslagen
  • Woubrugge


Vanuit de havens in de omgeving van Aalsmeer kunt u prachtige vaarroutes volgen. Maak een tocht over de Westeinderplassen. Bij vijf van de eilanden in dit gebied kunt u afmeren. Via de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder kunt u per boot doorsteken naar het Bovenlandengebied om vanaf het water te genieten van de prachtige natuur. De Ringvaart is ook onderdeel van uw vaarroute wanneer u vanuit Amsterdam komt of die richting op wilt. Vanuit Aalsmeer kunt u ook de Kagerplassen bereiken om vervolgens in een paar uur door te varen naar het historische Leiden.


Boot huren in Aalsmeer met of zonder schipper

In ons aanbod vindt u boten waarmee u in Aalsmeer en omgeving met of zonder schipper kunt varen. Indien u nooit eerder hebt gevaren is het mogelijk prettig om een deskundige aan boord te hebben, zeker bij een langere tocht. Hebt u geen ervaring maar wilt u toch zelf op pad? U mag in Nederland zonder vaarbewijs varen op boten die korter zijn dan 15 meter en niet harder kunnen dan 20 kilometer per uur. In ons aanbod vindt u boten om in Aalsmeer en omgeving te varen met kleine of middelgrote gezelschappen, tot maximaal 8 personen per boot. 


Varen door het Groene Hart

Besluit u om voor een langere periode een boot te huren in Aalsmeer, dan kunt u diverse vaarroutes volgen naar bijvoorbeeld Oosteinderpoel, het Braassemermeer en zelfs het IJsselmeer. Wilt u graag op de Kagerplassen varen, waar het altijd bruist van de watersportactiviteiten? Ook dit is mogelijk als u kiest voor een huurboot uit Aalsmeer.


Bootverhuur Aalsmeer met aantrekkelijke kortingen

De zomermaanden zijn ideaal om een boot te huren in Aalsmeer. Huurt u echter een comfortabel motorjacht met binnenbesturing en verwarming, dan kunt ook in het voor- of najaar van een heerlijke bootvakantie genieten. Wilt u binnenkort een boot huren in Aalsmeer? Wacht dan niet te lang en reserveer veilig en gemakkelijk het schip van uw dromen.

Bootverhuur > Aalsmeer

Boot huren aan de Aalsmeer

42 Bootverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.