Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over bootverhuur in Altea

Altea ligt tussen de bergen aan de Spaanse Costa Blanca. Bezoekers kunnen genieten van een rijke culturele geschiedenis, heerlijke lokale gerechten en een schitterende natuur. Huur een boot in Altea met uw familie en vrienden, voor één dag of meerdere dagen en geniet optimaal van deze locatie.


Wat te doen in Altea

Door een boot in Altea te huren, zoals een zeilboot of een motorboot, kunt u langs de 6 kilometer lange kustlijn varen en observeert u de indrukwekkende kliffen, duikt u in prachtige baaien of bezoekt u de stranden. Bezoek Cap Negret voor schoon water en gegarandeerde rust, La Roda met een ligging in het hart van de stad en Cap Blanch met een grote en brede structuur. U kunt ook de kusten van de nabijgelegen steden Calpe en Benidorm bezoeken.

Nautische activiteiten zijn populair in de stad met regelmatige roeiwedstrijden en de jaarlijkse Regatta van 200 mijl die wordt Beschouwd als de moeilijkste in de winter aan de Middellandse Zee. Wanneer u uw boot aanmeert in Altea en de Port D'Altea verlaat, raden wij u aan om langs de promenade te wandelen met winkels, restaurants en bars. Ook kunt u terrassen bezoeken om de schoonheid van de kust en de horizon boven de zee te aanschouwen.

El Pueblo Viejo, bekend als El Fornet, is een van de mooiste en bekendste delen van Altea omdat het alle toeristische ansichtkaarten illustreert met hun witte huizen verspreid over heuvels, de Parroquia de Nuestra Señora del Consuelo op de top en de Bernia bergketens op de achtergrond. Als je tenslotte een geweldig perspectief wilt, overweeg dan de baai van Altea te bekijken vanuit de Mascarat-kloof.

Het klimaat in Altea

Altea heeft een warm en gematigd klimaat. Het heeft meer dan 3000 uren zonneschijn per jaar en de gemiddelde jaartemperatuur is 18,3 ° C. Tijdens de zomer zijn de temperaturen in de nacht niet lager dan 20ºC. Dus de maanden van april tot oktober zijn ideaal om een boot te huren in Altea.

Tussen juni en oktober is de zeewatertemperatuur met ruim 20 graden zeer aangenaam. Fijn wanneer u vanaf de boot die u bij ons huurt een duik in zee wil nemen. Van de wind hebt u relatief weinig te vrezen. De zogenaamde Levante wind waait meestal wat zuidelijker.

Hoe u Altea kunt bereiken

Over zee, door de lucht of over land. Altea heeft goede busverbindingen van en naar de belangrijkste bestemmingen in Spanje. 55 kilometer van het stadscentrum is het dichtstbijzijnde vliegveld, El Altet, (ALC).

Havens in Altea

Een boot huren in Altea doet u bij ons in de havens van:

  • Port d'Altea
  • Mar i Muntanya


Vanuit bovengenoemde havens in Altea maakt u schitterende vaartochten. U kunt kiezen voor een korte trip van een (halve) dag naar het gezellige Calpe. Deze tocht is ook zeker aan het eind van de dag een aanrader, omdat u dan een Spaanse zonsondergang kunt aanschouwen. Een mooi alternatief is een dagtocht langs de Costa Blanca. U ontdekt idyllische baaitjes en hebt genoeg tijd voor een verkoelende duik. Gooit u graag een hengel uit? Kies dan voor een boottocht waarbij u kunt vissen op zee. Indien u een meerdaagse tocht in gedachten heeft: de oversteek naar de Balearen is een fraaie trip.

Bootverhuur in Altea met of zonder schipper

Ons aanbod omvat boten in diverse soorten en maten. Bijvoorbeeld een catamaran met ruimte voor meer dan 100 personen of een motorboot voor een klein gezelschap. Op een aantal boten die u in Altea huurt, kunt u overnachten. Ideaal wanneer u een meerdaagse vaartocht hebt gepland. Bij ons huurt u boten met of zonder schipper. Op bepaalde boten is de schipper verplicht aanwezig. Om een boot zonder schipper te kunnen huren, moet u in het bezit van een vaarbewijs zijn.
Bootverhuur > Altea (stad)

Boot huren in Altea (stad)

23 Bootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.