Alles over bootverhuur in Athene

Misschien wel een van de meest historische locaties in Europa voor uw bootvakantie: Athene is het hart en de ziel van eeuwenoude voorouders met een levensstijl die in het heden kan worden beleefd. Door het huren van een boot in Athene kunt u teruggaan in de tijd en het oude Griekenland te bezoeken en tegelijkertijd het moderne Griekenland ervaren met uw eigen exclusieve boot. U kunt bijvoorbeeld naar verschillende kustplaatsen en eilanden in de Saronische Golf.

Havens in Athene

Er zijn drie havens waar u onze boten in Athene kunt huren:

  • Marina Kalamaki
  • Flisvos Marina
  • Agios Kosmas Marina


De meeste zeilboten, jachten en catamarans bevinden zich in Marina Kalamaki.

Athene is de hoofdstad van Griekenland, bevindt zich in de provincie Attica, en is met haar 3,2 miljoen inwoners een van de grootste steden van Europa. De stad is een wereldwijd cultureel centrum, reeds 2,300 jaar geleden werd hier het fundament gelegd voor de Europese-kunst en de Westerse filosofie. Naast de buitengewoon interessante geschiedenis en de hieruit vooruitspringende architecturale hoogstandjes, is Athene een levenslustige en geliefde metropol. De Akropolis is ongetwijfeld een van de meest fascinerende overblijfselen uit de oudheid. 


Tips voor een route vanaf Athene

Aangezien het een van Europa's belangrijkste historische plekken is, nemen we aan dat de Akropolis al op uw lijst staat! De Akropolis waakt over de stad Athene, dus zelfs als u niet de gelegenheid heeft om deze plek te bezoeken kunt u de oude sfeer nog steeds vanaf een afstand bewonderen.

Het Parthenon is een andere topattractie op onze lijst in Athene. Een witte marmeren tempel vernoemd naar de godin Athena Parthenos, gebouwd in 15 jaar.

Andere bezienswaardigheden die we aanbevelen zijn: de Tempel van Zeus, het Benaki Museum, het Odeon van Herodes Atticus, het Museum van Islamitische Kunst, het Byzantijnse Museum en het Christelijke Museum.

Als u wilt eilandhoppen kunt u de Saronische Golf verkennen met uw boot. Hier bevinden zich de eilandjes Salamis, Aegina, Poros, Patroklos en Fleves. Als alternatief kunt u ook uitstapjes maken naar andere eilandengroepen zoals de Cycladen, de Ionische eilanden of Sporaden!


Klimaat en vaaromstandigheden in Athene

De perfecte manier om uw zomervakantie met het gezin door te brengen, of met uw andere helft te ontsnappen tijdens een romantische reis terug in de tijd naar het oude Griekenland. Start uw bootverhuur in Athene voor de reis van uw leven en de mogelijkheid om wat historisch inzicht te krijgen in een van de beroemdste hoofdsteden van Europa. Je kunt kiezen waar je je vaarroute wilt plannen, of het nu gaat om de Saronische Golf of helemaal uitgaan en navigeren naar andere eilandgebieden zoals de Cycladen en de Ionische Eilanden.


Vervoer

In Athene kom je per vliegtuig. Vanuit daar kun je per bus of taxi naar het centrum.  Ook rijden er in Athene verschillende metro en tram lijnen.  Vanuit Athene heeft u verschillende opties wanneer u naar Alimos Kalamaki wilt. De taxi is de makkelijkste en snelste optie maar u kunt ook met de bus hier komen. 

Bootverhuur > Griekenland > Athene

Boot huren in Athene

2041 Bootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.