Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Spanje > Barcelona

Boot huren in Barcelona

279 Bootverhuur

25312 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur in Barcelona 

Barcelona heeft het allemaal: gouden stranden omringd door de Middellandse Zee en moderne havens; musea, geschiedenis, levendige wijken, nachtleven, markten, pleinen, lekker eten en spectaculaire architectuur. Ook heeft Barcelona Gaudí en Barça! Het eclecticisme van Barcelona verleidt iedereen die het bezoekt. Het is dus niet vreemd dat Barcelona de stad is die de meeste toeristen in Spanje ontvangt. Bezoek de magische stad Barcelona en huur een boot om je ervaring nog verbazingwekkender te maken.


Havens in Barcelona

U kunt zeilboten, motorboten en catamarans huren in de belangrijkste havens van Barcelona. Dit zijn: 

-Port Olímpic: gelegen tussen de stranden van Nova Icària en Barceloneta. Naast het ophalen van uw huurboot, raden wij u aan om een van de restaurants en bars te bezoeken.

-Port Forum: gelegen in de Carrer de la Pau, 12, 08930 Sant Adrià de Besòs.
-Port Barcelona: commerciële, logistieke, energie-, sport- en passagiershaven. Port Vell bevindt zich in Moll del Dipòsit.


Het klimaat in Barcelona

De stad Barcelona heeft een Mediterraan klimaat, met warme zomers en koele winters. De warmste maand is meestal juli met maximale temperaturen van meer dan 30ºC. In oktober en november zijn de temperaturen nog steeds aangenaam. Barcelona is over het algemeen zonnig, maar in de wintermaanden wordt meer neerslag geregistreerd dan in de rest van de seizoenen. Het hoogseizoen van navigatie valt samen met de zomer. We raden u aan uw huurboot van tevoren te reserveren als u in die tijd wilt varen.


Wat te doen in Barcelona

Bij het huren van een boot in Barcelona zult u de prachtige skyline van de stad vanaf het water kunnen zien. Ook heeft u de mogelijkheid om te duiken in de Middellandse Zee, te zonnen, te vissen, te watersporten of op weg te gaan naar de spectaculaire Costa Brava en de Belearen. 


Hoe Barcelona te bereiken

U kunt Barcelona bereiken via de lucht, over land of over zee. De luchthaven Barcelona - El Prat is de op een na grootste in Spanje en heeft verbindingen met de belangrijkste steden van de wereld. De stad Barcelona heeft ook uitstekende wegen en een netwerk van hogesnelheidstreinen: een zeer efficiënte optie voor diegenen die op door Spanje reizen.


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.