Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Een boot huren in Benidorm

Met een skyline die aan Manhattan doet denken, is Benidorm een unieke badplaats aan de Spaanse Costa Blanca. Door die hoge gebouwen kan de temperatuur er 's zomers behoorlijk oplopen. Wat is het dan fijn om in Benidorm een boot te huren en heerlijk de zee op te gaan. Voor één dag of een hele week, een boot huren in Benidorm maakt uw vakantie compleet.

Boot te huur in Benidorm

Als u in Benidorm een boot huurt, geniet u in alle vrijheid op het water en kunt u een verfrissende duik nemen waar u maar wilt. U kunt ook naar gezellige jachthavens in de buurt varen om een terrasje te pakken of te winkelen. Aanlegplaatsen in de omgeving vindt u in:

  • Port d'Altea
  • Villajoyosa
  • El Campello
  • Ifach


De badplaats is zo populair dankzij het gunstige microklimaat. Hierdoor is het er zelfs in de wintermaanden aangenaam toeven. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar is het aantrekkelijk om in Benidorm een boot te huren. Wilt u die mysterieuze rots in de baai eens van dichtbij bekijken? Met een snelle huurboot uit Benidorm vaart u er rechtstreeks naar toe.

Ontdek de Costa Blanca met een huurboot

Een boot huren in Benidorm kan met of zonder schipper. Wilt u liever zelf navigeren? Er zijn in Benidorm talloze boten te huur waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt. Via onze catalogus kunt u heel gemakkelijk en veilig in Benidorm een boot huren. Wilt u waterskiën, snorkelen, duiken, of ontspannen een hengel uitgooien? Aan de kust van deze Spaanse badplaats is het allemaal mogelijk.
Bootverhuur > Benidorm

Boot huren aan de Benidorm

10 Bootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.