Bootverhuur > Calella de Palafrugell

Boot huren aan de Calella de Palafrugell

43535 reviews

Huur motorboot Invictus 190 FX in Port de Calella de Palafrugell, Girona

Fantastische Invictus motorboot in Girona


Motorboot Invictus 190 FX (2019, opknapbeurt 2019) 6,20 m

Met of zonder schipper

8 plaatsen Port de Calella de Palafrugell (Girona)
vanaf € 355 /dag
Bekijk boot
Huur sloep Menorquin 31 Solarium in Port de Calella de Palafrugell, Girona

Huur deze vissersboot met kabines in 8


Sloep Menorquin 31 Solarium (2008, opknapbeurt 2019) 6,20 m

Met of zonder schipper

8 plaatsen Port de Calella de Palafrugell (Girona)
vanaf € 285 /dag
Bekijk boot
Huur sloep Capeador 28 Solarium in Port de Calella de Palafrugell, Girona

Vaar met uw 28 Solarium vissersboot

Sloep Capeador 28 Solarium (2008, opknapbeurt 2017) 5,95 m

Met of zonder schipper

7 plaatsen Port de Calella de Palafrugell (Girona)
vanaf € 255 /dag
Bekijk boot

Boot huren in Calella de Palafrugell

Vind boten met en zonder schipper te huur in Calella de Palafrugell bij Nautal. Annulering of flexibele omboeking tot 15 dagen voor de check-in is mogelijk voor geselecteerde boten.


Calella de Palafrugell is een charmant oud vissersdorp aan de zonnige Costa Brava en een van de weinige plaatsen aan de kust die nog niet zijn overgenomen door het massatoerisme. Ga op avontuur in de smalle straatjes van het dorp tussen de traditionele vissershuizen met steile pannendaken. Breng dromerige dagen door op het water in Spanje!


Hoeveel kost het om een boot te huren in Calella de Palafrugell?

De prijzen van een bootcharter kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen en het type boot. In het laagseizoen kan in Calella de Palafrugell een boot worden gehuurd vanaf € 255 per dag en € 1 815 per week. In het hoogseizoen zijn de prijzen 335 euro per dag en 225 euro per week. Andere factoren die de prijs kunnen beïnvloeden zijn de huurperiode, de lengte van de boot, het bouwjaar, extra's, etc.


Kan ik een boot huren in Calella de Palafrugell met of zonder schipper?

Het huren van een boot in Calella de Palafrugell met een schipper is ideaal als u de mooiste plekjes in de omgeving wilt leren kennen en gewoon achterover wilt leunen en genieten van de tocht. Met het juiste vaarbewijs kunnen boten in Calella de Palafrugell ook zonder schipper worden gehuurd.


Wat kan ik meemaken met een boot in Calella de Palafrugell?

Dit charmante vissersdorpje ligt aan een rotsachtige kust met kleine inhammen in het noorden van het natuurgebied Castell-Cap Roig. Het gebied is een van de meest emblematische natuurreservaten aan de Costa Brava. Het strekt zich uit over zee en land en omvat een ruig stuk kustlijn met kleine baaien en een uitgestrekt strand - een droom voor natuurliefhebbers! In de zomer kunt u genieten van een groot muziekfestival en talrijke zomerconcerten in de botanische tuinen van Cap Roig. Huur een boot in Calella de Palafrugell en ervaar de Costa Brava vanaf het water.

Het weer in Calella de Palafrugell

Dit gebied van de Costa Brava profiteert van een uitstekend mediterraan klimaat waarin de werking van de zee een regulerende rol speelt bij het temperen van de temperaturen. Calella de Palafrugell heeft dus niet erg koude en korte winters en lange en hete zomers.

Als u een boot huurt in Calella de Palafrugell, raden wij u aan van tevoren de weersomstandigheden te controleren (vooral de wind) en vooral te boeken in de maanden april tot oktober (hoewel u in bijna elk jaargetijde van heerlijke dagen aan boord kunt genieten).

Hoe kom ik in Calella de Palafrugell

Het vliegveld dat het dichtste bij Calella de Palafrugell gelegen is, is in Girona. U kan er ook voor kiezen om naar Barcelona Airport te vliegen. Het is ook mogelijk om Calella de Palafrugell te bereiken met de bus, hier moet u wel eerst overstappen in Girona. Met de auto is ook een goede optie. Vanaf Utrecht doet u er ongeveer 14 uur over om Calella de Palafrugell te bereiken als u aan een stuk door rijdt. 

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie