Alles over bootverhuur in de Caraïben

Wat is ontspannender dan een boot huren in het Caribisch gebied? De Caraïben hebben een rustig tropisch klimaat met een adembenemende uitzichten op sneeuwwitte stranden, omgeven door natuur. Zwem met de vriendelijke watervarkens in de Bahama's of kajak over de psychedelische Lagune van Bahía Mosquito in Puerto Rico terwijl u het fluorescerende water en de tropische vissen beneden u bewondert. De bijzondere omstandigheden in het Caribisch gebied zijn bijna buitenaards. Dus waar wacht u op? Vaar met de boot langs de Caraïben en ontdek de ruige natuur!

Vaargebieden in de Caraïben

Onze bootverhuur locaties in de Caraïben kunt u vinden op verschillende eilanden in verschillende gebieden: variërend van de Bahama's in het noorden tot aan eilanden zoals Grenada en Saint Lucia in het zuiden van het Caribisch gebied.

Onze belangrijkste locaties voor bootverhuur in the Caraïben zijn:

Klimaat in de Caraïben

Hoewel het Caribisch gebied bijna het hele jaar geschikt is voor uw vakantie, zijn de maanden maart tot en en met juni absoluut ideaal om te varen.. De enige periode die we u niet aanraden is het orkaanseizoen, in augustus en september.

Hoewel het winderiger en koeler is, is de kersttijd ook een zeer populaire tijd om het Caribisch gebied te bevaren. Boekingen worden redelijk vroeg van tevoren gemaakt (tot een jaar), dus reserveer van tevoren om een teleurstelling te voorkomen! Oud en Nieuw is ook erg populair voor zeilvakanties in het Caribisch gebied.

Ideeën voor een route door de Caraïben

De lijst met reisideeën is eindeloos! We hebben enorme hoeveelheden vaarroutes en restaurant-aanbevelingen op ons blog. U kunt reisplannen van 3 dagen tot 14 dagen vinden, met strand-hotspots, natuurattracties en vrolijke locaties op paradijselijke eilanden. Haal het maximale uit de vakantie met uw gehuurde boot in het Caribisch gebied!

Hoe u kunt reizen naar de Caraïben

Er zijn internationale luchthavens verspreid over de vele Caribische eilanden, dus de kans groot is dat u rechtstreeks naar uw bootverhuur-locatie kunt vliegen.

Bootverhuur > Caraïben

Boot huren in de Caraïben

1463 Bootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.