Boot huren Comomeer


Door een boot te huren op het Comomeer in Italië geniet u van een zeer gevarieerde vaarvakantie. Het Comomeer beslaat namelijk 146 km2 en is daarmee het op twee na grootste Italiaanse Alpenmeer. De kusten van het meer bieden dan ook verschillende vergezichten, van de luxe villa's van beroemdheden aan de westelijke oevers tot het voormalige industriegedeelte in het oosten. Wilt u tijdens uw vaarvakantie ook nog watersporten beoefenen? De noordelijke kant van het meer, waar veel wind staat, leent zich hier goed voor. 

De mogelijkheden tot het huren van een boot aan het Comomeer


Wilt u met een huurboot het Comomeer bevaren, dan kunt u kiezen voor verschillende opties. Wilt u niet op de boot overnachten? Huur dan een kleine boot zonder slaapplaatsen maar met meer bewegingsvrijheid. Voor wie wel op de huurboot wil overnachten zijn er boten met sanitair en slaapplaatsen. Daarnaast kunt u kiezen voor een boot met of zonder schipper en zijn er boten te huur voor gezelschappen tot 12 personen. Een boot huren aan het Comomeer kan door het aangename weer van maart tot en met november, maar het mooiste weer krijgt u toch wel in juli en augustus.

Aanlegplaatsen aan het Comomeer tijdens uw vaarvakantie


Er liggen diverse havens aan het Comomeer waar u tijdens uw vaarvakantie op het meer aan kunt leggen. Let wel dat het verboden is om binnen een afstand van 50 meter van de kust te varen wanneer u niet aanlegt of wegvaart van de aanmeerplaats. Havens waar u aan kunt meren op het Comomeer:

Porto di Laglio
Lecco
Tremezzo
Cremia La Baia
Malgrate 


Bootverhuur > Italië > Comomeer

Boot huren in Comomeer

15 Bootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.