Grote en kleine boten huren op Corfu

Bij het huren van een boot op Corfu kunt u kiezen tussen verschillende boten en huurperiodes. Zo kunt u ervoor kiezen om een boot voor één of meerdere weken te huren voor een heerlijke vakantie op het water. De boten die geschikt zijn om gedurende meerdere weken te huren zijn voorzien van slaapplekken en sanitair en bieden plaats aan 2 tot 30 personen, verdeeld over diverse cabines. Hebt u al een volledige vakantie op het eiland geboekt en bent u op zoek naar een boot om een eendaagse excursie mee te ondernemen? Ook dan kunt u, voor één dag, een boot huren op Corfu.

Boot met schipper huren op Corfu

Staat u liever niet zelf aan het roer, maar wilt u zich tijdens uw vaarvakantie op Corfu helemaal kunnen ontspannen? Dan kunt u kiezen voor een van onze boten met schipper. Of u nu voor een bescheiden catamaran of zeilboot kiest, of een vakantie op een jacht of zeilschip wilt houden: bij vrijwel ieder soort boot kunt u een schipper boeken. Bij enkele grote boten is de schipper zelfs bij de prijs inbegrepen. Zo mist u niets meer van het uitzicht op het eiland en het plezier aan dek.

Voordelige bootverhuur op Corfu zonder vaarbewijs

Een boot huren op Corfu kan tegen een zeer lage prijs: bij vroeg boeken huurt u tijdens het laagseizoen al een zeilboot vanaf € 600,- per week. Bovendien kunt u op Corfu een boot huren zonder vaarbewijs. Ook in Griekenland zelf is dit geen probleem. U kunt dus met uw gehuurde boot uitwijken naar het vasteland van Griekenland. Zie meer van Corfu en de omgeving tijdens een vaarvakantie met een goed onderhouden huurboot.

Klimaat- en wind omstandigheden 

Het klimaat op Corfu is redelijk mild. De warmste maanden zijn van juni tot september, waarbij de maximum temperatuur kan oplopen tot zo’n 35 graden. ‘s Nachts daalt de temperatuur bijna nooit onder de 20 graden. In mei is het zeewater nog fris, maar met haar 18 á 19 graden kan er wel al prima gezwommen worden. In deze periode schijnt de zon al veel en staat het eiland in volle bloei. Een mooie periode om Corfu te ontdekken! In juli en augustus loopt de temperatuur van het zeewater nog verder op en kan het, met name aan de oostkust, wel 26 graden zijn. De westkust is meestal zo’n 23 graden. Zelfs in september en oktober zijn de temperaturen nog erg aangenaam en kan er nog steeds volop gezwommen worden.

Hoe kom ik op Corfu?

Er zijn veel mogelijkheden om Corfu te bereiken. Zo kunt u met het vliegtuig rechtstreeks naar het eiland vliegen, maar kunt u ook vliegen op Preveza of Ioannina en de overtocht maken met boot vanaf Igoumenitsa. Het eiland is echter ook gemakkelijk met de auto en de boot te bereiken vanaf Italië. Uw vakantie in Griekenland kan beginnen!


Waar te zeilen in Corfu

Bootverhuur > Griekenland > Corfu

Boot huren in Corfu

462 Bootverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.