Boot huren op Corsica

Een boot huren op Corsica is een heerlijke manier om dit wonderschone eiland te ontdekken. U huurt bij ons een boot in de volgende havens: 

Marina de Porto Vecchio
Porto Tino Rossi
Portu Valincu
Port de Solenzara
Port de L'Amirauté
Port Charles Ornano
Port de Bonifacio
Port de Calvi/Port Xavier Colonna


Mooie vaargebieden

Corsica is een prachtige plek om te varen. Niet voor niets draagt het eiland de bijnaam Île de Beauté. Corsica is rijk aan fraaie stranden en charmante stadjes. Calvi is een bruisende plaats, en toch is de haven vrij rustig. Het water is hier zeer helder, dus u kunt er prima zwemmen. Indien u een boot huurt om te gaan duiken, is de kust rond het lieflijke Porto een mooi uitgangspunt. Sowieso is de Golf van Porto een schitterende plek om te varen. Bent u op zoek naar een beschut plekje om rustig rond te dobberen, vaar dan vanuit Bonifacio naar de Îles Lavezzi met hun bijzondere rotsformaties. De mooiste zonsondergang ervaart u bij het strand van Palombaggia, ten zuiden van Porto-Vecchio.

Corsica zit trots in het midden van de Middellandse Zee. De gastronomie, de tradities, de uitzonderlijke bergachtige landschappen, het kristalheldere water en de paradijselijke stranden trekken elk jaar meer dan 3 miljoen toeristen. Als u besluit uw volgende vakantie in Corsica door te brengen, kunt u aan boord van allerlei soorten huurboten varen en genieten van de 1.000 kilometer lange kustlijn die een verscheidenheid aan unieke landschappen in de Middellandse Zee biedt. Wij bieden een brede selectie van boten, zoals zeilboten, catamarans, motorboten en jachten.

Voordelig bootverhuur op Corsica: met of zonder schipper

Een boot huren op Corsica kan heel voordelig. In Porto-Vecchio zijn al opblaasbare bootjes te huur vanaf 179 euro per dag. In Ajaccio huurt u een catamaran vanaf 300 euro per dag en zeilboten zijn in Corse-du-Sud al vanaf 130 euro per dag verkrijgbaar. Houd er wel rekening mee dat er aanvullende kosten kunnen zijn zoals de prijs van een schipper. Voor boten met 6 pk of meer is in Frankrijk een vaarbewijs verplicht en in de kustgebieden heeft u een Vaarbewijs II nodig. Ook zonder vaarbewijs kunt u voordelig een boot huren op Corsica. Het aanbod omvat genoeg boten waarbij de schipper bij de prijs is inbegrepen.


Het klimaat en weersomstandigheden op Corsica

Badend in het midden van de Middellandse Zee geniet Corsica van een aangenaam klimaat gedurende het hele jaar vergezeld door een alomtegenwoordig zonnetje. In de zomer daalt de temperatuur nooit onder de 25ºC. De winters zijn milder maar blijven relatief aangenaam. De temperatuur van het water schommelt tussen 14 ° C tot 25 ° C en zelfs hogere temperaturen tijdens de warmere maanden.

Windcondities in Corsica

Er zijn drie belangrijke winden die op Corsica waaien: de libeccio, mistral en maestralé. Libeccio is een wind uit het westen en zuidwesten met een warme zeelucht, van Atlantische of mediterrane oorsprong. Een sterke libeccio wordt gemakkelijk geïdentificeerd met een stijging van het zeeniveau. De Mistral is een westelijke wind die koude zeelucht met zich meebrengt. En tot slot is de maestralé een noordwestelijke wind die waait op de west- en noordkust van Corsica. Deze is kenmerkend droog, kan aansterken in de zomer, en brengt in de winter regen met zich mee.


Bootverhuur > Corsica

Boot huren op Corsica

332 Bootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.