Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Corsica

Boot huren op Corsica

327 Bootverhuur

25282 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren op Corsica

Corsica zit trots in het midden van de Middellandse Zee. De gastronomie, de tradities, de uitzonderlijke bergachtige landschappen, het kristalheldere water en de paradijselijke stranden trekken elk jaar meer dan 3 miljoen toeristen. Als u besluit uw volgende vakantie in Corsica door te brengen, kunt u aan boord van allerlei soorten huurboten varen en genieten van de 1.000 kilometer lange kustlijn die een verscheidenheid aan unieke landschappen in de Middellandse Zee biedt. Wij bieden een brede selectie van boten, zoals zeilboten, catamarans, motorboten en jachten.
Havens en bezienswaardigheden op Corsica
Wat is een betere manier om Corsica en zijn fantastische landschappen vanaf de zee te ontdekken aan boord van een huurboot? Van noord naar zuid kunt u overal varen. Corsica biedt u een verscheidenheid aan landschappen die u altijd zullen verbazen. Van Calvi tot Ile Rousse, via het natuurreservaat Scandola - waarschijnlijk de mooiste ankerplaats van het eiland dat u vanuit één van de havens van Ajaccio kunt bereiken - :Corsica zit vol met schatten die u kunt ontdekken aan boord van uw huurboot.

Andere droombestemmingen voor uw volgende vakantie op Corsica aan boord van uw gehuurde boot zijn: Bonifacio, Cavalo en Porto-Vecchio. Laat u verrassen door de pijnbomen, witte krijtrotsen, buitengewone en authentieke ankerplaatsen en paradijselijke stranden die u een absolute verandering van omgeving zullen bieden.

Het klimaat en weersomstandigheden op Corsica

Badend in het midden van de Middellandse Zee geniet Corsica van een aangenaam klimaat gedurende het hele jaar vergezeld door een alomtegenwoordig zonnetje. In de zomer daalt de temperatuur nooit onder de 25ºC. De winters zijn milder maar blijven relatief aangenaam.

De temperatuur van het water schommelt tussen 14 ° C tot 25 ° C en zelfs hogere temperaturen tijdens de warmere maanden.

Er zijn drie belangrijke winden die op Corsica waaien: de libeccio, mistral en maestralé. Libeccio is een wind uit het westen en zuidwesten met een warme zeelucht, van Atlantische of mediterrane oorsprong. Een sterke libeccio wordt gemakkelijk geïdentificeerd met een stijging van het zeeniveau. De Mistral is een westelijke wind die koude zeelucht met zich meebrengt. En tot slot is de maestralé een noordwestelijke wind die waait op de west- en noordkust van Corsica. Deze is kenmerkend droog, kan aansterken in de zomer, en brengt in de winter regen met zich mee.

Vervoer

Als u vanuit Nederland reist, kunt u dit prachtige eiland per vliegtuig bereiken. Corsica heeft vier luchthavens: De luchthaven Napoleon Bonaparte van Ajaccio, Luchthaven Poretta Bastia, Luchthaven Calvi Sainte-Catherine en de luchthaven Sud Corsica Figari.

U kunt ook reizen vanuit het vasteland van Frankrijk; vele veerboten varen dagelijks voor de steden Marseille, Nice en Toulon.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.