Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Costa Blanca

Boot huren aan de Costa Blanca

297 Bootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren en de Costa Blanca

Ervaar de kusten met bootverhuur in ideale weersomstandigheden

Bij de Costa Blanca (witte kust) denk men aan 218 km fantastische stranden en baaien. Moderne faciliteiten en traditionele gebouwen worden hier aangetroffen in steden als Alicante, Denía, Altea, Calpe, Xabia of Torrevieja. Het huren van een boot is hier het hele jaar door mogelijk, aangezien het hele jaar door een zogenaamde microklimaar heerst in deze regio. Dit klimaat biedt fantastische omstandigheden voor zeilers, zelfs in de winter. De Costa Blanca is de ideale plek om een boot te huren en een aangename en veilige bootvakantie te plannen. Bijzonder gewaardeerd in deze regio is de weelderige natuur met pijbomen, de roze bougainvillea en kilometers met palmen omzoomde stranden, die worden afgewisseld door rotsachtige gebieden. In de steden vindt u gezellige bars, kleurrijke winkels en restaurants met een rijke selectie van verse vis. n.

Havens en bezienswaardigheden Costa Blanca                                

Veel toeristen kiezen ervoor een boot te huren in de regio van Costa Blanca, om vervolgens te gaan duiken of snorkelen omdat het water erg rustig en helder is. Bovendien heeft het zeeleven hier veel moois te bieden. Het mooie kleine eiland Tabarca, die voor Santa Pola ligt, herbergt de enige onderwater reserve van Spanje, dat sinds 1986 onder bescherming staat. Dit gebied is erg interessant voor de duikers onder ons. Ontdek het ongelooflijke leven in zee door een motorboot of zeilboot te huren. De stranden van Costa Blanca zijn beroemd om hun witte zand en ondiep water, dus ze zijn bijzonder goed geschikt voor gezinnen met kinderen. Hier vindt u overigens de meeste blauwe vlaggen, die een indicatie zijn voor een uitstekende kwaliteit van het water en een hoog veiligheidsniveau tijdens het zwemmen. Helaas trekken deze omstandigheden veel toeristen naar de stranden van Costa Blanca, met een boot kunt u de drukte ontsnappen maar toch genieten van het water. Aanbevolen baaien zijn Cala Moraig, Cala Granadella en Cala Ambolo, of de kleine baai van Cala del Penyal net voor Altea. Als u langs de kust vaart kunt u snel de baaien vinden waar geen of weinig toeristen zijn, omdat deze vanaf het land niet of slecht te bereiken zijn. In de stad Alicante raden we u aan het middeleeuwse kasteel te bezoeken en een wandeling te maken over de boulevard “Esplanada de España”, die bestaat uit vele kleine marmeren stenen. In Denia vindt u nog een Moors kasteel uit de 11e en 12e eeuw. Na het bezoek aan dit Moors kasteel raden we u aan een wandeling door de historische visserswijk te maken en een wijntje te drinken en een hapje gebakken vis “Pescadito Frito” te eten. Tussen Denia en Javea ligt de Montgo natuurpark en de gelijknamige berg van 753 meter die ook wel de “slapende olifant” wordt genoemd. Hier kunt u gaan wandelen en genieten van een astronomisch uitzicht.

Vervoer

Er zijn veel vluchten naar Alicante vanuit verschillende steden, vanuit Alicante kunt u bussen, regionale treinen of een huurauto gebruiken om naar uw bestemming poort te komen. Als in Ibiza alle boten al geboekt zijn, is het ook erg gebruikelijk om vanuit Denia of Alicante een reis te maken naar het Balearische eiland. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.