Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Costa Brava

Boot huren aan de Costa Brava

399 Bootverhuur

25312 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur aan de Costa Brava

De Costa Brava, gelegen in het noordoosten van Catalonië, is een van de favoriete bestemmingen voor watersportliefhebbers. De reden hiervoor is dat dit Mediterrane kustgebied 214 kilometer aan natuurlijke stranden bevat. Ook kunt u er indrukwekkende kliffen en diepe baaien vinden. De Costa Brava was geliefd door de beroemde kunstenaar Salvador Dalí en verrast met haar ruige landschappen, rijke cultuur en charmante vissersdorpjes. Tour de Costa Brava op een huurboot en geniet van een unieke ervaring!

Het weer aan de Costa Brava

Het weer aan de Costa Brava is mild. De zomer is lang, warm en zonnig en valt samen met het hoogseizoen voor zeilen, dat  plaatsvindt van mei tot oktober. Omdat de winters aan deze kust mild zijn, zijn er vaak dagen met optimale omstandigheden om met een boot te varen.
Op de Middellandse Zee kunnen de omstandigheden onvoorspelbaar zijn omdat de winden constant variëren. Hierdoor is het erg belangrijk om regelmatig op de hoogte te zijn van de weersomstandigheden. Aan de Costa Brava komen winden uit het noordwesten, noorden en noordoosten zeer vaak voor. Bovendien ligt dit Catalaanse kustgebied in de Tramontana-route, ook bekend als "Mistral" en "Master".

Havens aan de Costa Brava

De vraag naar nautische voorzieningen aan de Costa Brava is erg hoog in het zeilseizoen. Het is dus aan te raden om de ligplaatsen van tevoren te boeken.
Bovendien zijn zeilboten en motorboten de meest gewilde huurboten aan de Costa Brava
Wat te zien aan de Costa Brava
De Costa Brava verrast menig persoon door haar schokkende natuur. De steden behouden charme en gastronomie van vroegere tijden toen ze voornamelijk vissersdorpjes waren. Bovendien is bijna een derde van het grondgebied van de Costa Brava beschermd en hebben ongeveer dertig van de stranden een blauwe vlag gekregen vanwege het schone en vervuilingsvrije water.

Here are some of the must-see attractions in the Costa Brava: 

Handige tips om de Costa Brava te bereiken

Vlieg naar de regionale luchthaven Costa Brava - Girona Airport. Deze luchthaven is uitstekend bereikbaar vanaf andere luchthavens in de Europese Unie zoals Barcelona - El Prat.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.