Bootverhuur > Drimmelen

Boot huren aan de Drimmelen

45628 reviews

Huur boot zonder vaarbewijs Renal 40 in Jachthaven de Wiel, Gelderland

Vaar met uw geliefden op deze boot met 3 cabines cabines zonder vaarbewijs


Boot zonder vaarbewijs Renal 40 (2018) 12,15 m

Zonder schipper (bareboat)

3 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Jachthaven de Wiel (Gelderland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot
Huur boot zonder vaarbewijs Pedro Boat Solano 33 in Jachthaven de Wiel, Gelderland

Geniet zonder vaarbewijs aan boord van deze boot van 10.3 meter

Boot zonder vaarbewijs Pedro Boat Solano 33 (2002) 10,30 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 2 badkamers 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen Jachthaven de Wiel (Gelderland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorboot Custom made Tyvano 1350 in Jachthaven de Wiel, Gelderland

Geniet van uw avontuur in deze motorboot van 13.5 meter

Motorboot Custom made Tyvano 1350 13,50 m

Zonder schipper (bareboat)

4 cabines 2 badkamers 10 plaatsen 10 Slaapplaatsen Jachthaven de Wiel (Gelderland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren Drimmelen

Als je op zoek bent naar rust dan moet je zeker eens een uitstapje maken naar de Biesbosch. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied met veel water. Het is dan ook prachtig om het gebied te ontdekken vanaf het water. Bij Nautal maken we dat mogelijk met onze bootverhuur in Drimmelen en omstreken. Drimmelen is een dorpje dat vlak bij de Biesbosch ligt. Je kunt hier verschillende soorten en maten motorboten huren. Wanneer je een grotere boot huurt kun je over de grote rivieren, zoals de Waal varen. Kortom, er is voor ieder wat wils! Kijk snel wat de mogelijkheden zijn bij Nautal!

Wat is de prijs van bootverhuur in Drimmelen?

Je huurt in de buurt van Drimmelen al een boot vanaf 220 euro per dag. Voor een halve dag betaal je vanaf 110 euro en voor een week betaal je vanaf 1100 euro. Let op dat het niet voor elke boot is toegestaan om aan boord van de boot te slapen. Voor veel boten in de buurt van Drimmelen is de huurprijs ook op aanvraag. Bij deze boten kun je contact opnemen met de verhuurder om erachter te komen wat de prijs is. Let op! Soms komen er extra kosten bij de huurprijs, zoals brandstofkosten en schoonmaakkosten. Sommige verhuurders bieden ook optionele extra’s aan zoals een vaarcursus en linnengoed. De prijzen die worden genoemd voor bootverhuur in Drimmelen zijn inclusief BTW.

Is het mogelijk om een boot met schipper te huren in Drimmelen?

Momenteel is het nog niet mogelijk om een boot met schipper te huren in Drimmelen bij Nautal. Wel is het mogelijk bij sommige boten om een vaarcursus bij de bootverhuur te bestellen. Er word dan aan je geleerd om te varen met de boot. Let op dat je in de meeste gevallen wel een vaarbewijs nodig hebt om te mogen varen met de boot. Wanneer de boot langer dan 15 meter is en/of harder kan varen dan 20 kilometer per uur heb je een vaarbewijs nodig. 

Wat is er te doen in Drimmelen?

Drimmelen ligt dicht bij de Biesbosch. Ook vanuit de andere plaatsen in de buurt van Drimmelen waar je boten kunt huren bij Nautal is de Biesbosch goed te bereiken. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied dat in 1994 werd benoemd tot nationaal park. Kenmerkend is het zoetwater getijde dat er plaatsvindt. Het gebied ligt tussen de rivier de Amer en de Boven-Merwede. Door het gebied heen slingert de Nieuwe Merwede. Vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen, want je kunt er veel watervogels vinden. Als je geluk hebt kun je ook bevers zien in dit natuurgebied. Natuurlijk zijn niet alle plaatsen met de boot bereikbaar, maar je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen tijdens je vaarvakantie om ergens aan te leggen en te voet het gebied te verkennen.

Niet alleen kun je door de Biesbosch varen, je kunt ook een route maken over de vele rivieren in de omgeving. Zo kun je over de Waal, de Beneden en Boven Merwede, de Maas, het Hollands Diep, het Haringvliet en de Grevelingen. Mogelijkheden genoeg dus voor een geweldige vaartocht!

Hoe is het weer in Drimmelen?

In de zomer ligt de temperatuur boven de 20 graden Celsius bij Drimmelen. Ideaal weer dus om een vaartocht te maken. Je kunt het beste gaan varen tussen mei en september. Houd er wel rekening mee dat je in het natuurgebied niet hard mag varen, om de natuur niet kapot te maken en de dieren niet te laten schrikken. Je hoeft niet bang te zien voor harde wind, omdat je niet op de Zee of op een groot meer vaart. Toch kan het weer onvoorspelbaar zijn in Nederland. Houd daarom wel altijd de weersvoorspellingen in de gaten wanneer je gaat varen.

Wat zijn populaire plaatsen dicht bij Drimmelen?

Naast Drimmelen kun je op deze pagina ook boten huren in Jachthaven de Wiel in Heukelum in Gelderland. Vanuit deze plaats is Drimmelen ook makkelijk te bereiken. Over het algemeen vind je grotere boten in Heukelum. Met deze boten kun je waarschijnlijk de Biesbosch niet makkelijk betreden, omdat er hier getijden zijn. Deze zorgen ervoor dat het op sommige momenten erg ondiep is.

Hoe kom je in Drimmelen?

Met de auto bereik je Drimmelen via de A16, de A59 en de A27. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Lage Zwaluwe bij Lage Zwaluwe en Moerdijk. Hiervandaan kun je de bus nemen naar Drimmelen. Op internet vind je actuele informatie over de tijden en het rijden. Vanuit Heukelum kun je Drimmelen bereiken over de Linge, de Boven Merwede, de Nieuwe Merwede en tot slot de Amer. Aan deze rivier vind je Drimmelen.


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie