Alles over bootverhuur in Dubrovnik

Dubrovnik werd in 1979 door UNESCO erkend als werelderfgoed voor cultuur en is sindsdien een magneet voor reizigers. Bootverhuur in Dubrovnik is populair vanwege de prachtige stranden en de historisch geteisterde oude binnenstad. Bij Nautal heeft u de mogelijkheid een ​​jacht of catamaran te charteren en de sensationele kustlijn te verkennen die dit Oost-Europese land te bieden heeft in het comfort van een luxueus waterhotel met uw vrienden en familie. Beschouwd als het cultuurcentrum van Kroatië, kwamen talloze kunstenaars, natuurkundigen en wiskundigen uit deze belangrijke stad.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Dubrovnik gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.  

Havens in Dubrovnik

Dubrovnik heeft een belangrijke haven (haven van Dubrovnik), evenals een jachthaven (ACI Marina Dubrovnik). Ons bootverhuur, zoals catamaran verhuur en zeilboot verhuur, is gevestigd op beide locaties. De jachthaven, in tegenstelling tot de grotere haven, ligt iets meer landinwaarts aan de monding van de rivier de Ombla.

Let op: al ons jachtverhuur is gevestigd in de grotere haven. 

Weersomstandigheden in Dubrovnik

Het prachtige mediterrane klimaat met veel zonnige dagen en een gemiddelde watertemperatuur van 22 ° C biedt uitstekende omstandigheden voor een zeilvakantie tussen april en oktober.

De windomstandigheden zijn ideaal voor beginnende zeilers in de zomer, maar niet te onderschatten naarmate je verder de zee op gaat. Gemiddeld waait de wind in noordwestelijke richting en varieert tussen 6 - 23 mph (5 - 20 knopen), soms oplopend tot 28 mph (25 knopen).

Ideeën voor Dubrovnik

Er is een overvloed aan dingen te zien en te doen in Dubrovnik. Huis aan indrukwekkende architectuur beloopt u de 1940 meter lange stadsmuren met fantastische uitzichten. Verken het Prinselijk Paleis, de zuil van Orlando en het Franciscaner klooster, dat een van de oudste apotheken van Europa kent 1317).

De jaarlijkse zomerfeesten in Lovrijenac, juli en augustus, zijn gewijd aan podiumkunsten en worden beschouwd als de belangrijkste festivals van het jaar.

Mocht je nog niet genoeg vermaakt zijn, bezoek dan de filmset van Game of Thrones! Veel afleveringen zijn in het centrum van Dubrovnik opgenomen. 

Het nachtleven in Dubrovnik bestaat uit concerten, nachtclubs, cocktailbars en talloze restaurants. Zorg ervoor dat u lokale specialiteiten probeert, zoals de beroemde zwarte risotto of verschillende wijnen uit de wijngaarden in de buurt.

Reistips voor Dubrovnik

Dubrovnik Airport (DBV) is ongeveer. 20 km van het stadscentrum. Deze kustplaats heeft geen treinstation, dus wanneer u een lift nodig heeft vanaf de luchthaven, zijn bus of taxi betrouwbare opties. 

Waar te zeilen in Dubrovnik

Bootverhuur > Kroatië > Dubrovnik

Boot huren in Dubrovnik

270 Bootverhuur

35205 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.