Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Boten > Elba

Boot huren op Elba

173 Boten

Boot huren op Elba 

Hoe kunt u de verleiding om een ​​boot te huren op het eiland Elba weerstaan? Een van de meest geliefde eilanden bij Italianen en zeilers uit de hele wereld. Ongerepte natuur, stranden van duizend soorten en kleuren en pittoreske dorpjes waar u gerechten en unieke wijnen kunt proberen. Welkom op het derde grootste eiland van Italië!

Havens en bezienswaardigheden op Elba 

De Toscaanse archipel biedt vele mooie plekken om te navigeren met uw boot. De plaatsen waar u de ideale boot kunt huren voor uw vakantie bevinden zich langs de Toscaanse kust in de provincies Livorno en Grosseto, of direct op het eiland Elba zelf. In deze havens vindt u elk type boot voor elk type vakantie. 

Havens op het vasteland:

Marina di Scarlino
Marina Salivoli
Marina Punta Ala

Havens op het eiland:

Esaom Cesa (Isola d'Elba)
Elbe
portoferraio
Rio Marina

Het eiland Elba is een natuurlijk paradijs, maar in aanvulling op de prachtige stranden en groene bossen vindt u er ook prachtige steden om te bezoeken.

De wilde stranden aan de westelijke en oostelijke kusten met vaak verborgen toegang zijn per boot goed te bereiken, zoals Cotaccia, de Campo Feno, Punta Nera en vele anderen.

Klimaat en weersomstandigheden op Elba

Het eiland Elba geniet van een mild mediterraan klimaat, ideaal voor ontspannen en rustig varen. Het zomerseizoen begint rond mei en kan blijven tot oktober. Regen komen vaker voor in de herfst, maar biedt nog steeds ideale vaar omstandigheden. De winter is eveneens vrij zacht.

De Scirocco is de wind is vaak aanwezig en brengt warmte en vochtigheid. De Ponente is zeldzaam, maar kan blazen met meer vermogen. De maximale jaarlijkse gemiddelde temperaturen schommelen rond de 19 ° C, terwijl de minimale temperaturen rond 14ºC liggen. Tijdens de zomermaanden is het met 25-26ºC zeer aangenaam.

Vervoer

Het eiland Elba is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar vanuit de haven van Piombino (Toscane) in slechts een uur met de veerboot. Eenmaal op het eiland kunt u reizen met de bus naar de haven waar u uw boot heeft gehuurd. 

Piombino is het makkelijkst te bereiken door vanuit Nederland te vliegen op de luchthaven van Pisa (PSA), waarvandaan het zo´n 1,5 uur reizen is met de trein naar de haven van Piombino en de oversteek te maken.  
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.