Bootverhuur in Flevoland 

Flevoland is de jongste provincie, en ligt in het midden van Nederland. Bestaand uit de Noordoostpolder en Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. In het westen wordt Flevoland begrensd door het Marker- en IJsselmeer, twee geliefde recreatieplekken. Maar ook omdat de provincie grenst aan Utrecht en Noord-Holland, is een boot huren in Flevoland een goede uitvalsbasis om andere delen van Nederland te verkennen.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Flevoland gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap. 

Vaargebieden in Flevoland

Sinds 1986 heeft Flevoland een eigen landschapsorganisatie, het zogenaamde Flevolandschap, en kent meerdere mooie natuurgebieden: de Oostervaardersplassen, de Lepelaarplassen en Hosterworld. En wist u dat er sinds 2016 gewerkt wordt aan het aanleggen van een archipel van natuureiland  in het Markermeer? Dit betekent dat uw wanneer u een boot huurt in Flevoland, u binnenkort langs deze Marker Wadden zou kunnen varen! 

Mede door het polderlandschap van Flevoland, heeft het meerdere randmeren met goede recreatiemogelijkheden, en het IJssel- en Markermeer zijn niet de enige. Wanneer u een zeilboot in Flevoland huurt, bijvoorbeeld in Lelystad, kunt u oostelijk richting het Veluwemeer zeilen. Zeilt u in zuidelijke richting, dan kunt u het Eemmeer en Gooimeer bereiken, of het Ketelmeer in noordelijke richting! Flevoland telt dus maar liefst 6 meren waar u heerlijk op het water kunt genieten. 

Flevoland leent zich ook uitstekend om een motorboot te huren. Huur uw motorboot bijvoorbeeld in Harderwijk, en zie het polderland vanaf het water. Vaar langs de polders de sluizen door naar het Ketelmeer, en vervolg uw route langs het Veluwemeer, Eemmeer en Gooimeer. Dit is een rondje om de provincie Flevoland! Onderweg kunt u er ook voor kiezen te aan te meren in Zeewolde, of dolfijnen te bewonderen in het Dolfinarium van Harderwijk wanneer uw tocht er weer op zit. 

Denkt u bij varen aan luxe en comfort? Dan is een jacht huren in Flevoland wellicht wat voor u. Begin uw tocht bijvoorbeeld in het havenstadje Urk, een voormalig eiland in het IJsselmeer. Urk heeft vandaag nog verreweg de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van Nederland. En wist u dat in 2016 de film Dunkirk van regisseur Christopher Noland is opgenomen voor de kust van Urk? Een jacht huren is de ideale manier om uw slaapkamer op het land te verruilen voor eentje op het water, en zo veel mogelijk van de geschiedenis van deze Flevopolder in u op te nemen! 

Weersomstandigheden 

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli.Van plaats tot plaats en van dag tot dag zijn er grote schommelingen in windsnelheid. Zo varieert het jaargemiddelde van 8 km/u in het binnenland tot 20 km/u aan de kust. Raadpleeg dus altijd even het weerbericht, wisselvallig weer is in Nederland niet ongewoon. 
Bootverhuur > Nederland > Flevoland

Boot huren in Flevoland

33 Bootverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.