Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Frankrijk

Boot huren in Frankrijk

3903 Bootverhuur

25282 reviews

Dankzij de diversiteit van het landschap, de geschiedenis, de culturele, historische en artistieke aspecten, de gastronomie en de uitstekende geografische ligging, is Frankrijk een land in Europa dat jaarlijks een van de meeste toeristen ontvangt. Als u besluit om een boot te huren in Frankrijk, kunt u genieten van de bergen, meren, rivieren, en natuurlijk de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Zo zal u Frankrijk ontdekken zoals nooit tevoren: vanaf de zee aan boord van allerlei soorten huurboten in Frankrijk. Wij bieden een brede selectie van boten zoals zeilboten, catamarans, motorboten en jachten.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur in Frankrijk

Havens en bezienswaardigheden in Frankrijk
De 3427 kilometer lange kustlijn van Frankrijk is ideaal om aan boord van een gehuurde boot te ontdekken. De kusten aan de Middellandse Zee zijn gunstig om vreedzaam te bevaren, terwijl die aan de Atlantische Oceaan een unieke ervaring kunnen bieden om de volle zee te trotseren aan boord van bijvoorbeeld een zeilschip in Frankrijk.

Klimaat en weersomstandigheden

De geografische diversiteit van Frankrijk zorgt ervoor dat er uiteenlopende klimaten zijn in de verschillende regio's, alhoewel in de zomermaanden de zon zal overheersen in elke regio. Aan de kust gelegen in het noorden, zult u genieten van een zeeklimaat, zacht en vochtig, heel anders dan wat u kunt vinden op de Riviera, die wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat. 

De winden in de Middellandse Zee veranderen gemakkelijk. Meestal waaien winden uit het westen, noordwesten en oosten. De winden van de Middellandse Zee zijn talrijk en hebben verschillende namen, afhankelijk van hun richting. Onder hen: De mistral, de noordenwind, de zuidenwind, de sirocco en de marin. 

Vervoer

Hoe kunt u uw boot vanuit het buitenland bereiken? Frankrijk heeft vele luchthavens, dus u zult hoe dan ook in staat zijn om een luchthaven nabij uw bestemming te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Charles de Gaulle in Parijs, Orly in Parijs, de luchthaven Saint Exupéry in Lyon, Marseille Provence in Marseille, Toulouse Blagnac luchthaven of luchthaven Nantes Atlantique in Nantes.

Een andere interessante optie is om met de trein te gaan. Vanuit Nederland kunt u bijvoorbeeld de trein pakken naar Lille of Parijs, waarvandaan u veel bestemming in Frankrijk kunt bereiken!
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.