Klantbeoordelingen Friesland

Klantbeoordelingen Friesland

124 reviews

  • Leuke vaarroute, vriendelijke mensen, mooie natuur. Wij hadden geluk voor fantastische weer :-). Kleine dorpjes en steden bezocht. Fijne jachthavens. Iedere geval een hele leuke vakantie gehad. Bedankt allemaal!
    Iva B.

    huurde een Aquanaut Beauty

    Gepubliceerd 25 mei 2019

  • ga in elk geval naar Langweer het leukste dorp van het Friese meren gebied en ga Heeg het leukste zeilgebied met woedend, oudega en gaastmeer om de hoek altijd een leuk tochtje en het is goed aanleggen
    Bas V.

    huurde een Clever Yachts 23

    Gepubliceerd 24 jul. 2018

  • Geniet, vergeet het woord "haast" en vergeet niet om Sloten aan te doen. Wij hebben in 4 dagen Sneek, Makkum en Sloten aangedaan; een uurtje of 4 per dag gevaren en alleen maar genoten. HEERLIJK
    Wiebe D.

    huurde een Aquanaut Beauty

    Gepubliceerd 16 jun. 2019

  • IJsselmeer en Wadden zijn heerlijke gebieden. En als het te hard waait op de Wadden: door de dijk Enkhuizen–Lelystad lekker naar de net-opengestelde Marker Wadden!
    Geert F.

    huurde een Victoire 933 933

    Gepubliceerd 17 sep. 2018

  • Wij hebben een afwisselend programma gedaan IJsselmeer, Waddenzee, Friese wateren van alles genoten. De afwisseling een compleet programma van 4 top dagen.
    Jolanda H.

    huurde een Feeling 10.90

    Gepubliceerd 6 aug. 2018

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    huurde een Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Aanmeren in de natuur of bij een klein dorpje, alles is mogelijk. Mooie meren en sloten, alleen in de vakantie periode erg druk, dan is het file varen.
    Miranda D.

    huurde een Linssen Yachts Grand Sturdy 25.9 sedan variotop

    Gepubliceerd 5 jun. 2019

  • Je kunt zo het IJsselmeer en de Waddenzee op. Kortom veel variatie voor de verwende zeiler. Makkum is een leuk stadje met voldoende voorzieningen.
    Peter L.

    huurde een Victoire 933 933

    Gepubliceerd 25 jul. 2018

  • Leuke afwisseling tussen IJsselmeer met lekker veel wind en golven en de kleinere meertjes en kanalen op de dag dat het minder waaide
    Edwin L.

    huurde een Bavaria 32 Cruiser

    Gepubliceerd 12 aug. 2018

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Nog meer recreatie plekken en eet-drink gelegenheden direct aan de plas. Of vöór aan de haven. Om heel even iets te gebruiken.
    Karin V.

    huurde een Nidelv 28

    Gepubliceerd 2 aug. 2018

  • Het haventje van Maran zeilbotenverhuur in Terkaple is zeker de moeite waard. Het naastgelegen restaurant is ook een aanrader.
    Rene M.

    huurde een Clever Yachts Clever 24.5

    Gepubliceerd 13 jun. 2019

  • Zeer boot vriendelijke provincie met goede en schone jachthavens. Leuke plaatsen om te bezoeken met veel keus voor restaurants.
    Peter O.

    huurde een Balt yachts 818 Titanium

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Route afgestemd op bootformaat en duur huur periode. Voor de rest alles prima. Zeer tevreden klant. Kom zeker terug
    Gerrit K.

    huurde een Jetten 44 AC

    Gepubliceerd 25 jun. 2018

  • De waddenzee, altijd uitdagend. Achter in de haven gaan liggen op Terchelling. Mooiste plekje van de jachthaven.
    Jg W.

    huurde een Lemsteraak Visserman

    Gepubliceerd 5 jun. 2019

  • De Alde Feanen was erg mooi. Ook de vrije aanlegplaatsen zijn goed bevallen. Leuke dorpjes (eastermar, terherne)
    Peter

    huurde een Vri-Jon Yachts Contessa 50

    Gepubliceerd 12 aug. 2018

  • Kies een boot met een niet te hoge diepgang en die niet te hoog is want anders kun je niet overal komen.
    Evelien

    huurde een Other Vacance 1200

    Gepubliceerd 29 mei 2019

  • Zuid-west Friesland is prachtig! Neem de tijd en probeer ook een nachtje “buiten” te liggen: vrijheid!
    Robert V.

    huurde een Smelne Salonkruiser

    Gepubliceerd 10 aug. 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • Let goed op de route die je plant in combinatie met de richting van de wind.
    Frank S.

    huurde een Clever Yachts Clever 24.5

    Gepubliceerd 22 jul. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.