Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Friesland

Klantbeoordelingen Friesland

182 reviews

  • We zijn vanuit Friesland ook richting de weerribben gegaan via Kalenberggracht (NW Overijssel). Dit is echt een aanrader!! Haventje Blokzijl is een van de mooiste haventjes van Nederland! Friesland zelf is een en al watersport, is er heel erg op ingericht om de watersporters te faciliteren! Chapeau!
    Jan H.

    huurde een Kent 27

    Gepubliceerd 30 jul. 2019

  • Leuke vaarroute, vriendelijke mensen, mooie natuur. Wij hadden geluk voor fantastische weer :-). Kleine dorpjes en steden bezocht. Fijne jachthavens. Iedere geval een hele leuke vakantie gehad. Bedankt allemaal!
    Iva B.

    huurde een Aquanaut Beauty

    Gepubliceerd 25 mei 2019

  • Een groot feest het varen tussen de woningen en over de meren en plassen, overal jachthavens, going out for dining and drinking, bruggen die zeer snel openen, enz. Friesland: a must and Nautal strongly advised
    Albertus B.

    huurde een Duetvlet 1040

    Gepubliceerd 20 jul. 2019

  • Geniet, vergeet het woord "haast" en vergeet niet om Sloten aan te doen. Wij hebben in 4 dagen Sneek, Makkum en Sloten aangedaan; een uurtje of 4 per dag gevaren en alleen maar genoten. HEERLIJK
    Wiebe D.

    huurde een Aquanaut Beauty

    Gepubliceerd 16 jun. 2019

  • Vraag Otto om een mooie route. Hij weet veel en anders pak de vaarkaart en go. Wijzelf hebben hereveen heeg Bolsward Harlingen Leeuwarden de veenhoop terr herne hereveen gevaren.
    Johan .

    huurde een Custom made Jonker

    Gepubliceerd 10 aug. 2019

  • Alte Faenen is een prachtig gebied. Leeuwarden is ook erg leuk om te bezoeken. Het mooie van varen in Friesland is dat je bijna overal kan aanleggen voor max 3 dagen.
    Jacco V.

    huurde een De Drait Drachtster Camping Sloep

    Gepubliceerd 6 aug. 2019

  • IJsselmeer en Wadden zijn heerlijke gebieden. En als het te hard waait op de Wadden: door de dijk Enkhuizen–Lelystad lekker naar de net-opengestelde Marker Wadden!
    Geert F.

    huurde een Victoire 933 933

    Gepubliceerd 17 sep. 2018

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    huurde een Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Aanmeren in de natuur of bij een klein dorpje, alles is mogelijk. Mooie meren en sloten, alleen in de vakantie periode erg druk, dan is het file varen.
    Miranda D.

    huurde een Linssen Yachts Grand Sturdy 25.9 sedan variotop

    Gepubliceerd 5 jun. 2019

  • Aangezien ik een fries ben vinden we bijna alles in Friesland mooi.De mogelijk heden van de friese wateren voor dit sort schepen is grandioos.
    Meindertsma

    huurde een Hausboot motor tjalk

    Gepubliceerd 29 jun. 2019

  • Je kan (afhankelijk van het weer) echt alle kanten op. Natuurlijk het IJsselmeer, stukje Waddenzee of de Flussen af naar Heeg en Sneek.
    Edwin L.

    huurde een Bavaria 42

    Gepubliceerd 3 aug. 2019

  • Een fantastisch zeilgebied! Een punt van verbetering: op het water beter aangeven waar de passantenhavens zijn (Langweer, Gaastmeer).
    Arjan V.

    huurde een Clever Yachts 23

    Gepubliceerd 21 jun. 2019

  • Friesland is super om vanaf het water te verkennen. Voor de binnenwateren is een boot met maximaal 1,6 meter diepgang het beste.
    Hans-robert H.

    huurde een Bavaria Cruiser Cruiser 36-3

    Gepubliceerd 5 aug. 2019

  • Het haventje van Maran zeilbotenverhuur in Terkaple is zeker de moeite waard. Het naastgelegen restaurant is ook een aanrader.
    Rene M.

    huurde een Clever Yachts Clever 24.5

    Gepubliceerd 13 jun. 2019

  • Zeer boot vriendelijke provincie met goede en schone jachthavens. Leuke plaatsen om te bezoeken met veel keus voor restaurants.
    Peter O.

    huurde een Balt yachts 818 Titanium

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Friesland is een zeer mooie streek om te varen ! Vogels spotten en om tot rust te komen. Het weer is er wel wat wisselvallig.
    Bogaert G.

    huurde een Balt yachts 818 Titanium

    Gepubliceerd 9 jul. 2019

  • Aanmeren bij de Marrekrite aanlegplaatsen. Voor 15 euro koop je een vlaggetje en lig je op de mooiste plekjes in de natuur.
    Martin V.

    huurde een MY Bruijskotter 33

    Gepubliceerd 20 jul. 2019

  • Terherne is een mooie rustige haven. Het sanitair gebouw is heel schoon en zeer vriendelijke haven meester en vrouw.
    Nijhuis

    huurde een Noblesse 1220

    Gepubliceerd 11 aug. 2019

  • Sehr nette Leute, wunderschöne Landschaften mit abwechslungsreiche Gebiete mit gemütlichen Dörfern und Städten.
    Patrick S.

    huurde een Holiday Holiday 12.60

    Gepubliceerd 12 jul. 2019

  • Alles eigenlijk, heerlijk gevaren. Ga vooral ook eens op een Marrekrite plaats aanleggen en een nacht verblijven.
    Maaike W.

    huurde een Other Vacance 1200

    Gepubliceerd 5 aug. 2019

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.