Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Gardameer

Klantbeoordelingen Gardameer

49 reviews

  • Huur uw boot bij Franco in sirmione echt top Prachtig om op het meer te varen en alle dorpjes vanaf het water aan te kunnen doen
    George B.

    huurde een Quicksilver 520 Open

    Gepubliceerd 5 jul. 2019

  • Zou zeker Gargnano en Torri aanvaren, leuke restaurants en winkeltjes. Fijne haven ook, mits je een goede schipper bent ;-)
    Amanda B.

    huurde een Beneteau Flyer 550

    Gepubliceerd 9 aug. 2019

  • Fijne mensen, goede uitleg en heel vriendelijk. Sowieso een aanrader. Als we nog eens gaan varen is het zeker bij hun.
    Danny V.

    huurde een Quicksilver 520 Open

    Gepubliceerd 4 jul. 2019

  • Lekker zwemmen in het Gardameer. Een bezoekje aan Bardolino.
    Y C.

    huurde een Aquamar Sport line 19

    Gepubliceerd 3 aug. 2019

  • Altijd spannend, zeer groot gebied dat goed te overzien is .prachtige stranden en vergezichten. Iets meer aanlegsteigers in de dorpen aangeven zodat men als toerist nog beter van de kleine dorpen de mensen leert kennen
    Sparla

    huurde een Mingolla Brava 18 Open

    Gepubliceerd 8 aug. 2018

  • Siamo stati in barca il 15 agosto... ci siamo fermati a Bardolino per pranzo e poi ci siamo fermati a manerba e Desenzano .... l’unica pecca sono i porti per parcheggiare la barca ! Non ci sono! Solo a bardolino siamo riusciti a trovare posto. Comunque e’ stata una bellissima esperienza ! Da rifare assolutamente
    Eleonora

    huurde een Custom Lancia

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Sehenswert mit dem Boot ist die Bucht von San Vegilio, der Hafen von Lazise und Isola del Garda. Eine Rundfahrt mit einem solchen Boot ist eine absolute Urlaubsbereicherung. Vielen Dank für den unkomplizierten Bootscharter.
    Mark O.

    huurde een Sea Ray 315 Sundancer (Skipper)

    Gepubliceerd 16 jun. 2019

  • He recorrido el lago de sur a norte en hora y media, el objetivo, ver unas regatas de veleros. solo he visto la costa este del lago y esta muy bien. Es fácil de navegar ya que la ola no es muy grande cuando hay viento.
    Alex

    huurde een Quicksilver 520 Open

    Gepubliceerd 2 jul. 2019

  • Mi è piaciuta tanto l'isola che si trova lì vicino dove non si può salire perché è privata ma abbiamo potuto fare il bagno! Anche Sirmione molto bella! Non abbiamo girato tanto perché abbiamo fatto qualche sosta
    Emanuela

    huurde een Benetau 5.5 SUNDECK

    Gepubliceerd 6 jul. 2019

  • Salo sirmione côté ouest du lac, côté est sans intérêt, l eau limpide, évitez de se baigner au milieu voie maritime et problème avec l encre tout le côté ouest du milieu vers le bas c est superbe, that s all
    DOMINIQUE

    huurde een Custom 18

    Gepubliceerd 14 aug. 2018

  • De vaarervaring is hartstikke leuk. Geschikt om met kinderen te doen. Vrij zwemmen in het meer. We hebben het bootje voor een halve dag gehuurd, maar de volgende keer doen we een hele dag
    Jeroen C.

    huurde een Custom 53 Open

    Gepubliceerd 9 aug. 2019

  • Gardameer is erg leuk. Goed in te zwemmen.... leuke dorpjes overal. Vooral Sirmione met de plateaus om naar toe te zwemmen erg leuk. Ruim meer, wel overzichtelijk .
    Ilse J.

    huurde een Mingolla 16 Open

    Gepubliceerd 30 aug. 2018

  • Jammer dat je in veel plaatsjes niet zomaar mag aanleggen. In Bardolino waar dat wél kan, zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar voor de water toeristen
    Ton O.

    huurde een Allegra 21 open

    Gepubliceerd 17 jul. 2019

  • Es ist einfach überall schön. Der See bietet eine Menge Möglichkeiten für eine kurze oder längere Charter. Sirmione ist jedoch ein echtes Highlight!
    Jens L.

    huurde een Four Winns Horizion 200

    Gepubliceerd 11 aug. 2019

  • Le spiaggiette, le isole e le belle cittadine che si affacciano sul lago. L'entroterra più a sud con le sue dolci colline coperte da vigneti
    Alessandro A.

    huurde een Custom Lancia

    Gepubliceerd 4 jun. 2019

  • Empfehlenswerte Tour entlang der kompletten Südseite des Gardasee für ca.4h. Sehr schöne Gegend mit einigen Sehenswürdigkeiten.
    Nils K.

    huurde een Quicksilver 520 Open

    Gepubliceerd 4 aug. 2019

  • Swimming at Grotto di Catullo Beach. Lunch at Porticciolo di Lazise. Cruising by Salo. The views at Isola del Garda and Gargnano.
    Rob H.

    huurde een Custom 58 Open

    Gepubliceerd 17 jun. 2019

  • Le spiagge, il castello di Sirmione e l’isola di Garda. Consiglio poi di seguire la costa e ammirare i bellissimi paesaggi
    Sebastiano

    huurde een Quicksilver 520 Open

    Gepubliceerd 25 jun. 2019

  • Bekijk goed van the voren wat je gaat huren,,fotos kloppen meestal niet en de verhuurders zijn meestal niet tot rede vatbaar
    Hendrik

    huurde een Marinello Eden 26

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Ci sono spiagge meravigliose che io non pensavo mai di trovare in un lago ,è stata una bella esperienza da rifare .
    Luca N.

    huurde een Four Winns Horizion 200

    Gepubliceerd 6 aug. 2019

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.