Huur een boot in Gelderland

Via Nautal kunt u een boot huren in Gelderland met of zonder schipper. Flexibele annulering of datumwijziging is mogelijk bij bepaalde boten tot 15 dagen voor het inchecken. Raadpleeg altijd de voorwaarden van een booteigenaar. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. De provincie wordt doorsneden door rivier de Rijn, met zijn aftakking de Waal en de IJssel. Rivier de Maas markeert de grens tussen de provincie Gelderland met Noord-Brabant. Een boot huren in Gelderland maakt dan ook dat u over de verschillende rivieren kunt varen, en ondertussen bij vele pittoreske havenstadjes aan kunt meren! Weet u al met welke boot u Gelderland gaat ontdekken?


Wat is de prijs van bootverhuur in Gelderland?

Het huren van een boot in Gelderland kost vanaf 750 euro per week in het laagseizoen. In het hoogseizoen is de prijs voor het huren van een boot in Gelderland vanaf 1500 euro per week. Naast het vaarseizoen zijn ook de duur van de verhuur, de lengte van de boot, het bouwjaar van de boot en gekozen extra's van invloed op de prijs.


Is het mogelijk om een boot te huren in Gelderland met of zonder schipper? 

Het huren van een boot in Gelderland met schipper is ideaal als u optimaal wilt genieten van het varen terwijl u meegenomen wordt naar de mooiste plekken in de omgeving. U kunt een boot huren in Gelderland zonder schipper als u het juiste vaarbewijs bezit of als er boten te huur zonder vaarbewijsverplichting. Het is ongetwijfeld een mooie ervaring om zelf te varen. In Gelderland kunt u een boot huren zonder vaarbewijs, mits deze korter is dan 15 meter en niet harder gaat dan 20 kilometer per uur. 


Hoe is het weer in Gelderland?

Gelderland heeft ondanks zijn inlandse ligging een gematigd zeeklimaat, dat onder lichte invloed staat van de Golfstroom. Er kunnen hier in de wintermaanden lange periodes met vorst of nachtvorst voorkomen. Tijdens de vorstperiode zal de neerslag hier voornamelijk als sneeuw of natte sneeuw naar beneden komen. Wij raden u dan ook een boot te huren in Gelderland tijdens de zomerperiode. Gelderland biedt de beste omstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli.Van plaats tot plaats en van dag tot dag zijn er grote schommelingen in windsnelheid. Zo varieert het jaargemiddelde van 8 km/u in het binnenland tot 20 km/u aan de kust. Raadpleeg dus altijd even het weerbericht, wisselvallig weer is in Gelderland niet ongewoon.


Wat te doen in Gelderland?


Wat zijn de meest populaire havens in Gelderland?

  • Ammerzoden


Hoe Gelderland te bereiken?

Bent u van plan een boot in Gelderland te huren in een van de genoemde havens? U bereikt Heukelum vanuit het zuiden via de A2, de N327 en de N848. Vanuit westelijke richting volgt u de A15. Ammerzoden is te bereiken via de N267 en N832. De dichtstbijzijnde treinstations zijn die in Leerdam en Zaltbommel.

Bootverhuur > Nederland > Gelderland

Boot huren in Gelderland

26 Bootverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.