Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Nederland > Flevoland > Harderwijk

Boot huren in Harderwijk

12 Bootverhuur

25312 reviews

Een boot huren in Harderwijk en omgeving is een prima manier om de provincie Gelderland te verkennen. Doordat de stad aan een aantal meren ligt, waaronder het Veluwemeer, heerst er een gematigd zeeklimaat met zeer aangename zomers. Tussen juni en augustus komt het kwik boven de 20 graden uit. In deze periode liggen de watertemperaturen gemiddeld rond de 19 graden. Ook in het voor- en najaar kunt u goed varen in Harderwijk, bij gemiddelde temperaturen rond de 16 graden.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur Harderwijk

De omgeving en mogelijkheden
U kunt voor ieder gezelschap een boot huren in Harderwijk, of u nu romantisch met zijn tweetjes of gezellig met het hele gezin wilt gaan varen. Breng tijd door op het water en waai heerlijk uit in de groene omgeving. Picknick op een van de eilandjes met een zelfgemaakte lunch, of geniet van een maaltijd in een nabijgelegen restaurant. Hoewel u het hele jaar terechtkunt om een boot te huren in Harderwijk, hebt u in het voorjaar en tijdens de zomer uiteraard de meeste kans op prettig vaarweer. U huurt boten met 1, 2, 3 of 4 cabines met slaapplaatsen en badkamers. U kunt ook een boot huren in Harderwijk om meerdere dagen op de omliggende meren door te brengen.

Boot huren in Harderwijk: aanlegmogelijkheden

Wanneer u een boot wil huren in Harderwijk, zijn er verschillende vaarroutes mogelijk. Een bekende vaarroute is Randmeren, die loopt tussen Ketelhaven, Harderwijk en het IJmeer. Indien u aan de Randmeren wilt afmeren, houd er dan rekening mee dat passantengeld moet worden betaald. U kunt ook kiezen voor een boottocht op het Veluwemeer. Onderweg kunt u stoppen in Harderwijk, Kampen of Elburg, met zijn fraaie historische binnenstad. Een mooi alternatief is om op het Veluwemeer af te meren bij de eilandjes Pierland en de Ral. Bijvoorbeeld het historische stadscentrum, het Dolfinarium en de Boulevard. In de havens van Harderwijk is plaats voor zo'n 150 boten:

  • Strandhaven:

Via de vaargeul richting Boulevard met stroom en water

  • Stadshaven:

Via de vaargeul richting Boulevard van 08.00 tot 20.00 uur met sanitaire voorzieningen, stroom en water

  • Vissershaven:

Via het Dolfinarium en de Waterfrontbrug van 08.00 tot 20.00 uur met sanitaire voorzieningen, stroom en water

Boten huren in Harderwijk met of zonder schipper

U kunt in Harderwijk een boot huren met of zonder schipper. Gaat u zelf op pad, maar hebt u geen vaarbewijs? Kies dan voor een (motor) boot die niet harder dan 20 kilometer per uur door het water gaat en die korter is dan 15 meter. Verder hebt u een ruime keus aan boten in Harderwijk die geschikt zijn voor kleine en grote gezelschappen, tot wel meer dan 100 personen!
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.