Boot huren in Istrië

Alles over bootverhuur in Istrië

Met bootverhuur in Istrië bereikt u de meest spectaculaire en afgelegen baaien van de Istrische kust terwijl u quality time doorbrengt in uw favoriete gezelschap. De Adriatische Zee is uw eigen exclusieve zwembad en het kristalheldere blauwe water is perfect om te duiken, snorkelen en vissen. Verken de Brijuni-eilanden en het nationale park of reis langs de kust van Istrië op weg naar de Kvarner-baai.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Istrië gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.  

Havens in Istrië

Ons bootverhuur in Istrië bevindt zich op verschillende locaties in de regio.

In Pula is ACI Marina Pula de meest centrale jachthaven.

Marina Veruda en Marina Bunarina liggen tegenover elkaar in een groot jachthavengebied aan de zuidkust van Pula. Ons jacht- en catamaran verhuur bevinden zich ook veelal hier. 

ACI Marina Pomer en Marina Trget liggen verder naar het oosten in rustige kustdorpen.

Weersomstandigheden in Istrië

U kunt een boot huren van de lente tot de herfst, afhankelijk van uw favoriete tijd van het jaar. De zomertemperatuur is gemiddeld 25 ° C tot 30 ° C, terwijl de lente en de herfst over het algemeen koeler zijn. Natuurlijk is het voordeel dat er niet zoveel bezoekers zijn in vergelijking met de zomertijd.

De belangrijkste winden die van invloed zijn op het vaargebied zijn de mistral, jugo en bora. De bora kan zorgen voor sterke winden, maar tijdens het zomerseizoen hoeft u zich niet zo druk te maken. De mistral blaast in noordwestelijke richting en pikt 's middags op, ideaal voor uw zeilboot verhuur. De jugo waait in zuidwestelijke richting met langere cyclonen die vochtigheid met zich mee brengen.

Ideeën voor Istrië

Uw bootverhuur in Istrië brengt ontzettend veel mogelijkheden met zich mee, aangezien de kustlijn is gezegend met charmante Kroatische dorpen en steden, evenals verschillende eilanden. 

De Brioni-eilanden liggen net voor de westkust van Pula en hebben hun eigen mediterrane tuinoase als onderdeel van het Brijuni Nationaal Park.

Als u geen genoeg kunt krijgen van deze paradijselijke eilanden en toevallig uw vaarvakantie op een motorboot doorbrengt, waarom vaart u dan niet naar Kvarner Bay en verkent u onderweg de oostkust van Istrië?

Het centrum van Pula is een goed voorbeeld van Romeinse en Venetiaanse architectuur met het 2000 jaar oude Romeinse amfitheater en de Tempel van Augustus. Afgezien van de vele bars, restaurants en clubs die 's nachts tot leven komen, zijn er in de zomer ook veel festivals.

Reistips voor Istrië

Het dichtstbijzijnde vliegveld bij de meeste van onze bootverhuur locaties is de luchthaven van Pula (PUY). Het is 9 km rijden naar het centrum van Pula. Taxi en busdiensten zijn de beste luchthaventransfers.

Klantbeoordelingen Istrië

35 reviews

Zie alle beoordelingen

Bootverhuur > Boten > Kroatië > Istrië
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.