Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over bootverhuur in Istrië

Door een boot te huren in Istrië bereikt u de meest spectaculaire en afgelegen baaien van de Istrische kust terwijl u quality time doorbrengt met uw geliefden. De Adriatische Zee is uw eigen exclusieve zwembad en het kristalheldere blauwe water is perfect om te duiken, te snorkelen en te vissen. Verken de Brijuni-eilanden en het nationale park of vaar langs de kust van Istrië op weg naar de baai van Kvarner.


Vaargebieden in Istrië

Wij verhuren boten op verschillende locaties in de regio.

In Pula is ACI Marina Pula de meest centrale jachthaven.

Marina Veruda en Marina Bunarina liggen tegenover elkaar in een groot jachthavengebied aan de zuidkust van Pula. De meeste van onze jachten en catamarans bevinden zich hier.

Beste havens: ACI Marina Rovinj, Marina Trget, ACI Marina Pomer, RabacMarina Nautica NovigradVrsar


Het klimaat in Istrië

De belangrijkste winden die van invloed zijn op het vaargebied zijn de Mistral, de Jugo en Bora. De bora is de meest zware wind, maar u hoeft zich tijdens het zomerseizoen niet druk te maken. De mistral blaast in noordwestelijke richting en trekt 's middags op, ideaal voor zeilers. De jugo waait in zuidwestelijke richting met langere cyclonen die  vocht met zich mee brengen.


De mooiste routes in Istrië

Bi heeft huren van een boot heeft u onbeperkte opties voor uw route. De kustlijn van Istrië is gezegend met charmante Kroatische dorpen, steden en verschillende eilanden.

De Brioni-eilanden liggen net voor de westkust van Pula en hebben hun eigen mediterrane tuinoase als onderdeel van het Brijuni Nationaal Park.

Als u geen genoeg kunt krijgen van de paradijselijke eilanden en uw vakantie op een motorboot doorbrengt, vaar dan naar Kvarner Bay en verken onderweg de oostkust van Istrië.

Het stadscentrum van Pula, met het 2000 jaar oude Romeinse amfitheater en de Tempel van Augustus, is een goed voorbeeld van Romeinse en Venetiaanse architectuur. Naast van de vele bars, restaurants en clubs die 's nachts tot leven komen, zijn er in de zomer ook veel festivals.


Reistips voor Istrië

Het dichtstbijzijnde vliegveld bij de meeste bootverhuurlocaties is Pula Airport (PUY). Het is 9 km rijden naar het centrum van Pula. Taxi en busdiensten zijn de beste luchthaventransfers.

Bootverhuur > Kroatië > Istrië

Boot huren in Istrië

361 Bootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.