Huur een boot op Kefalonia

Droomt u van de Griekse eilanden, maar bezoekt u de toeristische eilanden Corfu en Lefkada liever niet? Kies dan voor het huren van een boot op Kefalonia, het eiland met zeer verschillende stranden en aanblikken. Dit grote eiland dat behoort tot de Ionische archipel is een waar paradijs om per boot te bezoeken!

Varen naar Kefalonia

Kefalonia is het grootste Ionische eiland en herbergt een enorm aantal havens en ontvangt toch een gering aantal toeristen. Kefalonia staat voornamelijk in het teken van lokale activiteiten en vissers, en daarom vinden wij dit eiland zo bijzonder. Er zijn veel havens op het eiland. Zo kunt u uw boot huren in een van de volgende bestemmingen:
Door de hoeveelheid en variatie van de beschikbare boten op Kefalonia heeft u genoeg opties om de perfecte boot te vinden, zeker als u op zoek bent naar een Zeilboot of een motorboot.

Wat te doen op Kefalonia

Het eiland Kefalonia is rijk aan oude en moderne geschiedenis, gastronomische lekkernijen, natuurlijke wonderen en dromerige stranden, welke allemaal te bereiken zijn met uw gehuurde boot.

Er zijn enorm veel stranden van en van alle soorten en maten! Wij adviseren u om vooraf te bepalen welk stand u gaat bezoeken tijdens het varen in kefalonia…

De stranden ten noorden van Paliki zijn het minst toeristisch, maar niet het minst fascinerend. Plaatsen zoals Petani Beach en Platia Ammos zijn droomstranden en ideale locaties om te ontspannen.

Rondom de stad Fiscardo zijn veel droomstranden, zoals het Emblissi-strand, die u niet kunt missen en het aanmeren zal voelen als het laten uitkomen van een droom.

Het strand van Koutsopia, niet ver van Poros, kan alleen per boot worden bereikt en is daarom minder druk bezocht en nog steeds onberispelijk. Met uw huurboot kunt u hier aanmeren en genieten in alle rust.

Naast de talloze stranden die nog steeds per boot te bezoeken zijn, kunt u ook genieten van de bezienswaardigheden van het achterland: het schilderachtige en levendige stadje Argostoli, de betoverende Lixouri en Fiscardo dat nog steeds in Venetiaanse stijl is.

Als u grotten wilt verkennen raden wij een bezoek aan Drogarati aan. Bezoek Antisamos als u op zoek bent naar stranden met levendige bars.

Bootverhuur > Griekenland > Kefalonia

Boot huren op Kefalonia

58 Bootverhuur

35205 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.