Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Spanje > Girona > L’Estartit

Boot huren in L’Estartit

70 Bootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in l'Estartit

Steeds meer mensen kiezen voor een vaarvakantie om eens goed uit te waaien. Een boot huren in l'Estartit aan de Spaanse Costa Brava staat garant voor een heerlijke vakantie op en aan het water. U kunt één of enkele dagen varen, maar ook voor meerdere weken een boot in l'Estartit huren. Op verschillende boten kunt u ook overnachten. Deze zijn voorzien van een kookgelegenheid en sanitair.


De Medes-eilanden tegenover de Costa Brava

Door een boot in l'Estartit te huren, kunt u genieten van variërende landschappen. L'Estartit is van oorsprong een vissersdorp nabij de Franse grens. Meer aan voor de kilometerslange zandstranden of breng een bezoek aan de Medes-eilanden tegenover de Costa Brava. Hier kunt u snorkelen, duiken en prachtige natuurwandelingen maken.


Boot huren in l'Estartit en mogelijke aanlegplaatsen

Ook zonder vaarbewijs kunt u in l'Estartit een boot huren. De professionele eigenaar van de boot zal u in dat geval uitleggen hoe u de boot eenvoudig kunt besturen. U kunt een boot voor één dag huren, maar ook voor meerdere weken. Bij ons huurt u een boot voor één persoon, meerdere personen of groepen tot maar liefst 250 personen. Wilt u een boot huren in l'Estartit en de omliggende plaatsen bezoeken, dan kunt u aanleggen op verschillende plaatsen aan de Costa Brava, zoals:


 • L’Escala 
 • Empuriabrava
 • Canals de Santa Margarida
 • Cadaqués
 • Roses
 • Aiguablava
 • Calella de Palafrugell
 • Palamós 
 • Port d'Aro 
 • Sant Feliu de Guíxols
 • Tossa
 • Blanes


Activiteiten aan de Costa Brava

Behalve een boot huren, kunt u in l'Estartit ook activiteiten ondernemen en genieten van de prachtige zandstranden. Zo geniet u van een Spaanse maaltijd aan de boulevard van de badplaats en bezoekt u winkeltjes en terrasjes in het centrum. Ook kunt u aan de kust diverse watersporten ondernemen. Een boot huren in l'Estartit staat garant voor een ontspannen vakantie.


Onze lokale expert geeft u de volgende tips voor een zeer speciale reis aan boord van uw gehuurde boot in L'Estartit.

Bezoek de zeegrotten van het Massif del Montgrí. De Costa Brava is werkelijk een fascinerende plek om vanaf de zee te ontdekken.

Er zijn goede restaurants in Estartit; we raden vooral het Fonda Santa Clara en restaurant La Palmera aan.

Onmisbaar is een bezoek aan de archipel van de Medes-eilanden met uw huurboot. Bezoek daar vooral het belangrijke eiland de Carall Bernat. Ook kunt u er zeevogels zoals meeuwen, aalscholvers, zilverreigers, haviken en ook de fauna van de zeegrotten bewonderen.

Als u daarna nog tijd heeft is een bezoek aan de gemeente l'Escala aan te raden. Er is een varadero-plaats gereserveerd voor mensen die gewoon een drankje willen drinken aan de vissersbar of een paar minuten langs de lange en brede promenade willen lopen. Daar zijn bars en terrassen te vinden, ideaal voor een drankje op het vasteland of om de “voorraad” op de boot bij te vullen zodat u verder kunt varen reizen naar het zuiden waar de basis haven van l'Estartit zich bevindt. Soms is het zelfs mogelijk om op de terugreis walvisachtigen of maanvissen te zien. Hiervoor zult u uiteraard wel de juiste omstandigheden op zee moeten hebben.

Uw gehuurde boot wacht op u in L'Estartit!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.