Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Boot huren in L'Estartit

Steeds meer mensen kiezen voor een vaarvakantie om eens goed uit te waaien. Een boot huren in l'Estartit aan de Spaanse Costa Brava staat garant voor een heerlijke vakantie op en aan het water. U kunt één of enkele dagen varen, maar ook voor meerdere weken een boot in l'Estartit huren. Op verschillende boten kunt u ook overnachten. Deze zijn voorzien van een kookgelegenheid en sanitair.

Een boot huren in L'Estartit betekent genieten van de fraaie kustlijnen van de Costa Brava. Huur tegen een scherpe prijs een boot die past bij uw wensen!


Botenverhuur L'Estartit: wanneer is een vaarbewijs nodig?

Een boot huren in L'Estartit kan zonder vaarbewijs wanneer u in ons assortiment kiest voor een type met minder dan 9,5 pk. Anders moet u in het bezit zijn van Vaarbewijs I en II om langs de Spaanse kust te mogen varen. Gaat u liever met een ervaren schipper het water op? Veel boten in ons aanbod zijn inclusief schipper. In een aantal gevallen is een schipper aan boord zelfs verplicht.


Klimaat L'Estartit

In L'Estartit is het tussen mei en oktober goed toeven, met temperaturen van meer dan 20 graden. In de zomermaanden loopt het kwik zelfs op richting de 30 graden. Dan is het fijn wanneer u een verkoelende duik in zee kunt nemen. Met ruim 20 graden is de watertemperatuur prima wanneer u vanaf uw gehuurde boot gaat zwemmen, duiken of snorkelen. Qua wind moet u vooral letten op de Tramontana. Hoewel die niet standaard waait langs de Costa Brava, kan het wanneer deze wind opsteekt flink tekeergaan.


Meerdaagse vaartochten vanuit L'Estartit

Bent u van plan om voor een aantal dagen een boot in L'Estartit te huren? Er zijn talloze meerdaagse vaartochten mogelijk langs de schilderachtige Costa Brava. Trek ongeveer een week uit voor een tocht naar Barcelona, Tarragona en weer terug. In noordelijke richting kan natuurlijk ook: L'Estartit ligt niet ver van de grens met Frankrijk. U vaart in een week tot 10 dagen naar de fraaie Côte Vermeille. Hebt u veel ervaring en kiest u graag het ruime sop? Vanuit L'Estartit vaart u in ongeveer een week naar de Balearen.


Als u daarna nog tijd heeft is een bezoek aan de gemeente l'Escala aan te raden. Er is een varadero-plaats gereserveerd voor mensen die gewoon een drankje willen drinken aan de vissersbar of een paar minuten langs de lange en brede promenade willen lopen. Daar zijn bars en terrassen te vinden, ideaal voor een drankje op het vasteland of om de “voorraad” op de boot bij te vullen zodat u verder kunt varen reizen naar het zuiden waar de basis haven van l'Estartit zich bevindt. Soms is het zelfs mogelijk om op de terugreis walvisachtigen of maanvissen te zien. Hiervoor zult u uiteraard wel de juiste omstandigheden op zee moeten hebben.

Uw gehuurde boot wacht op u in L'Estartit!

Bootverhuur > L’Estartit

Boot huren aan de L’Estartit

96 Bootverhuur

26981 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.