Bootverhuur > Boten Italië > Boten Lago Maggiore

Boot huren aan de Lago Maggiore

43934 reviews

Huur motorboot primula mare in Porto di Lesa	, Lago Maggiore

Ontdek de omgeving van Lago Maggiore in een Primula motorboot


Motorboot primula mare (2002) 5 m

Zonder schipper (bareboat)

1 cabine 5 plaatsen 1 Slaapplaatsen Porto di Lesa (Lago Maggiore)
vanaf € 180 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot TAXI BOAT LUXURY in Porto di Lesa	, Lago Maggiore

Direct boeken

Ervaar de snelheid met deze 370 motorboot

Motorboot TAXI BOAT LUXURY (2000, opknapbeurt 2021) 12 m

Zonder schipper (bareboat)

1 cabine 52 plaatsen Porto di Lesa (Lago Maggiore)
vanaf € 850 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Cranchi Cranchi Endurance 41 in Sesto Calende, Lago Maggiore

Cranchi Cranchi Endurance 41 in Sesto Calende

Motorboot Cranchi Cranchi Endurance 41 (2018) 13 m

Schipper bij prijs inbegrepen

2 cabines 1 badkamer 8 plaatsen Sesto Calende (Lago Maggiore)
vanaf € 1.300 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorboot Cranchi ENDURANCE 41 in Oggebbio, Lago Maggiore

Huur deze motorboot en vaar over de golven van Lago Maggiore

Motorboot Cranchi ENDURANCE 41 (2018) 13 m

Schipper bij prijs inbegrepen

2 cabines 1 badkamer 8 plaatsen 4 Slaapplaatsen Oggebbio (Lago Maggiore)
vanaf € 1.300 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Cranchi ENDURANCE 41 in Porto di Lesa	, Lago Maggiore

Fantastische Cranchi motorboot in Lago Maggiore

Motorboot Cranchi ENDURANCE 41 (2018) 13 m

Schipper bij prijs inbegrepen

2 cabines 1 badkamer 8 plaatsen 4 Slaapplaatsen Porto di Lesa (Lago Maggiore)
vanaf € 1.300 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Marinello EDEN 18 in Oggebbio, Lago Maggiore

Ervaar de snelheid met deze motorboot

Motorboot Marinello EDEN 18 (2010) 5,40 m

Zonder schipper (bareboat)

7 plaatsen Oggebbio (Lago Maggiore)
vanaf € 400 /dag
Bekijk boot

Boot huren Lago Maggiore

Op vakantie naar het Lago Maggiore? Dit meer in het noorden van Italië is al lange tijd een toeristische trekpleister. Er is een heleboel te beleven op en rond het meer en een vaartocht is natuurlijk de leukste bezigheid tijdens een dagje uit. Bij Nautal kun je een boot huren op het Lago Maggiore om een onvergetelijke vaartocht te beleven. Kijk snel op de website voor het gehele aanbod aan bootverhuur op het Lago Maggiore.

Wat kost het om een boot te huren op het Lago Maggiore?

De kosten voor het huren van een boot variëren tussen de 143 euro per dag en de 1300 euro per dag. Er zijn een aantal factoren van invloed op de prijs. Allereerst is natuurlijk de soort boot van invloed. Bij Nautal kun je bijvoorbeeld een motorboot huren op het Lago Maggiore vanaf 180 euro per dag. Verder kun je onder andere ook een zeilboot huren op het Lago Maggiore. De grootte van de boot is ook van invloed. Je kunt een klein bootje huren op het Lago Maggiore, maar als je liever voor het grote jacht gaat, kan dat natuurlijk ook! Het vaarseizoen en de lengte van de verhuur zijn verder ook van invloed. In het laagseizoen profiteer je van lagere prijzen! Let op! In sommige gevallen worden er extra kosten gerekend, bijvoorbeeld voor de brandstof en de eindschoonmaak. Vaak zijn er ook optionele extra’s mogelijk, zoals allerlei watersportartikelen.

Kun je een boot huren op het Lago Maggiore met/zonder schipper?

Wanneer je volledig wilt ontspannen kun je bij Nautal natuurlijk een boot met schipper huren op het Lago Maggiore. Een schipper weet bovendien de omgeving op zijn duimpje en kan je meenemen naar de mooiste plekjes van het meer. Wanneer je liever zelf op avontuur gaat, is het natuurlijk ook mogelijk om een boot zonder schipper te huren. Houd er wel rekening mee dat je in sommige gevallen dan een vaarbewijs nodig hebt, of kies ervoor om een boot oznder vaarbewijs op het Lago die Maggiore te huren!

Wat is er te doen op het Lago Maggiore?

Het Lago Maggiore is een meer op de grens van Italië en Zwitserland. Het Zwitserse deel ligt in Kanton Ticino. Van het Italiaanse gedeelte ligt de westelijke oever in de regio Piëmont en de oostelijke oever in Lombardije. Het meer ligt in de Alpen en het heuvelland richting de Povlakte. Het oppervlakte van het meer is 212 vierkante kilometer groot en ligt op een hoogte van 193 meter boven zeeniveau. Het meer is 60 kilometer lang en het breedste gedeelte is 10 kilometer breed.

Al sinds de negentiende eeuw kwamen adellijke families naar het meer om er te verblijven in de hotels of in hun eigen villa’s. Vaak werden er ook botanische tuinen aangelegd, met exotische soorten planten. Nog steeds kun je hier veel van vinden.

Wanneer je gaat varen op het Lago Maggiore heb je uitzicht op de indrukwekkende Alpentoppen. Dit uitzicht alleen maakt een vaartocht alleen al meer dan de moeite waard, maar er is nog meer te ontdekken. Er liggen namelijk ook eilandjes in het meer, die zeker leuk zijn om te bezoeken.

Bovendien liggen er ook pittoreske stadjes langs het meer, zoals Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. Vergeet hier zeker niet aan te leggen, om op een terrasje te genieten van een lekker drankje en de lokale keuken.

Voor watersport is er natuurlijk ook voldoende ruimte wanneer je een boot huurt op het Lago Maggiore. Waterskiën, suppen, snorkelen of zwemmen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Het meer bevat ook een bijzondere forelsoort die nergens anders ter wereld voorkomt voor de forelsoort.

Wat zijn populaire havens op het Lago Maggiore?

Er zijn een aantal populaire plaatsen om boten te huren op het Lago Maggiore, zoals Porto di Lesa, Oggebio en Sesto Calendo.

Wat is het klimaat bij het Lago Maggiore?

Vanaf het voorjaar tot in het najaar heeft het Lago Maggiore een prettig klimaat om te varen, met temperaturen boven de 20 graden. Tussen juli en september valt de minste regen maar ook in deze maanden is de kans op een bui aanwezig. Tussen de lente en herfst zijn de windcondities ideaal om te varen. Vroeg in de ochtend, tot een uur of 9, waait over het meer een stevige noordenwind vanuit de bergen, de Tramontana. 

Hoe kom je op het Lago Maggiore?

Als je naar het Lago Maggiore wilt, kun je het vliegtuig nemen naar Milaan. De rest van de reis kun je dan afleggen met het openbaar vervoer, of natuurlijk met de taxi. Soms bieden bootverhuurders ook een charterservice aan. Met de auto vanuit Nederland is het meer ook te bereiken.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie