Bootverhuur > Boten België > Boten Limburg (België)

Boot huren in Limburg (België)

43931 reviews

Huur boot zonder vaarbewijs Custom La mare XL in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Geniet van de wateren met deze Custom La mare XL boot zonder vaarbewijs

Boot zonder vaarbewijs Custom La mare XL (2021, opknapbeurt 2020) 11 m

Met of zonder schipper

1 cabine 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 320 /dag
Bekijk boot
- 2%
Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 35.0 AC in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

Huur luxe Linssen motorjacht en ontdek de Maasplassen

Motorboot Linssen Grand Sturdy 35.0 AC (2020, opknapbeurt 2015) 10,40 m

Met of zonder schipper

2 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 342 € 335 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
- 2%
Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 35.0 AC in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

(2018) Splinternieuwe Linssen Grand Sturdy 40.0 voor 10 personen beschikbaar

Motorboot Linssen Grand Sturdy 35.0 AC (2022) 10,40 m

Met of zonder schipper

2 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 342 € 335 /dag
Bekijk boot
- 2%
Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 AC in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

Geniet van uw avontuur in deze motorboot van 12.85 meter

Motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 AC (2021) 12,85 m

Met of zonder schipper

3 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 494 € 484 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
- 2%
Huur motorboot Linssen 35 SL AC in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

Huur deze Linssen motorboot en vaar naar de mooiste baaien

Motorboot Linssen 35 SL AC (2021) 10,40 m

Met of zonder schipper

2 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 349 € 342 /dag
Bekijk boot
- 2%
Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 AC in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

Ervaar een onvergetelijke vakantie met deze Grand Sturdy 40.0 AC motorboot

Motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 AC (2021) 12,85 m

Met of zonder schipper

3 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 474 € 464 /dag
Bekijk boot
- 2%
Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan in Kinrooi, Belgium, Limburg (België)

Direct boeken

Ontdek Limburg (België) op uw eigen tempo met uw Grand Sturdy 30.0 Sedan motorboot

Motorboot Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan (2022) 9,70 m

Met of zonder schipper

1 cabine 1 badkamer 2 plaatsen 2 Slaapplaatsen Kinrooi, Belgium (Limburg (België))
vanaf € 236 € 231 /dag
Bekijk boot

Huur een boot in Limburg (België)

Via Nautal kunt u een boot huren in Limburg (België) met of zonder schipper. Motorboten, catamarans, zeilboten, sloepen en meer in Limburg of op een andere bestemming wereldwijd. Flexibele annulering of datumwijziging is mogelijk bij bepaalde boten tot 15 dagen voor het inchecken. 

De Belgische provincie Limburg is een prachtige provincie om in te varen en het landschap is er heel anders dan in de rest van België. Op de Maas en de Maasplassen geniet u van de groene natuur en kunt u in diverse steden en dorpen aanleggen. Gaat u een boot huren in Limburg, dan kunt u kiezen uit tal van routes. Vaar een of meerdere dagen langs de heuvelachtige landschappen en duik tijdens een pauze de stad in, of beoefen één van de vele watersporten op of aan de rivier de Maas. 


Wat is de prijs van bootverhuur in Limburg (België)?

Het huren van een boot in Limburg (België) kost vanaf 180 euro per dag en vanaf 1080 euro per week in het laagseizoen. In het hoogseizoen is de prijs voor het huren van een boot in Limburg (België) vanaf 190 euro per dag en vanaf 1150 euro per week. Naast het vaarseizoen zijn ook de duur van de verhuur, de lengte van de boot, het bouwjaar van de boot en gekozen extra's van invloed op de prijs. Als u met een schipper wilt huren moet u ongeveer 150 euro per dag aan uw budget toevoegen. 

Lees altijd de bootadvertentie goed door om te bekijken welke kosten er mogelijk bij kunnen komen en welke extra’s u kunt bij boeken om uw vakantie te verrijken. Voorbeelden van extra kosten zijn een eindschoonmaak en brandstofkosten. Extra’s die u mogelijk zou kunnen bij boeken zijn beddengoed, handdoeken, watersportattributen zoals een peddelboard of (elektrische) fietsen. 


Boot huren in Limburg (België) in België met of zonder schipper

Het huren van een boot in Limburg (België) met schipper is ideaal als u optimaal wilt genieten van het varen terwijl u meegenomen wordt naar de mooiste plekken in de omgeving. U kunt een boot huren in Limburg (België) zonder schipper als u het juiste vaarbewijs bezit of als er boten te huur zonder vaarbewijsverplichting. In België moet de boot korter zijn dan 15 meter en maximaal 20 kilometer per uur kunnen varen als u er zonder vaarbewijs het water mee op wilt. In ons aanbod vindt u boten om in het Belgische Limburg te varen met kleine of middelgrote gezelschappen, tot 8 personen. 


Wat te doen in Limburg (België)?

Als u een boot gaat huren in Limburg (België), raden we u aan een mooie route via de Maas te volgen. Aan de rivier de Maas zijn namelijk veel aangrenzende plassen te vinden. Hierdoor kunt u de Maas af varen en ondertussen verschillende mooie gebieden bekijken. We raden u dan ook aan om een boot te huren in Limburg voor meerdere dagen. De Maas stroomt van de Belgische grens tot aan Cuijk en baant zich hierbij een weg door het heuvelachtige groene landschap en langs dorpen en steden. Tijdens het varen op de Maas houdt u zoveel mogelijk stuurboordwal (rechts) vanwege het verkeer op het water. De bruggen op de Maas hebben een grote doorvaarhoogte, wat met een motorboot of motorjacht geen probleem vormt. Besluit u voor meerdere dagen een boot te huren in Limburg (België), dan kunt u een vaartocht maken van het noorden naar het zuiden van de provincie. Zo komt u langs een aantal prachtige steden en natuurrijke gebieden.


In Belgisch-Limburg zijn genoeg vaarroutes die u kunt volgen. Door vele mensen wordt de Willemsroute als één van de populairste vaarroutes in dit gebied bekroond. Deze route gaat via de Zuid-Willemsvaart richting Maastricht, vanaf hier kan u helemaal door naar Luik. Onderweg komt u langs verschillende historische stadjes en plaatsen die zeker de moeite zijn om te bekijken. U kunt de route bijvoorbeeld beginnen in de gemeente Kinrooi, België. In dit mooie gebied vind u verschillende historische molens en charmante dorpskernen. Een stadje langs de route dat u zeker niet wilt missen is het pittoreske Rekem waar de geschiedenis door de hele stad te zien is. Via de Maas kunt u doorvaren en afmeren bij gezellige Waalse plaatsen als Namen en Dinant. 


Als u op zoek bent naar een lange route raden we u aan de vaarroute langs de grote steden van België te maken. Vaar bijvoorbeeld langs Luik, Namen, Charleroi, Brussel, Mechelen en Lommel. Het is erg bijzonder om deze mooie grote steden vanuit een uniek perspectief te bekijken. Gemiddeld duurt deze route ongeveer 10-14 dagen. Onderweg zijn vele aanleg mogelijkheden en jachthavens om aan te meren voor de nacht. 


Vaargebieden in de omgeving van Limburg (België)

Vanaf Limburg (België) zijn er eindeloos veel vaarmogelijkheden. Er zijn verschillende grote rivieren, steden met kanalen en uitgestrekte meren in de omgeving. Deze vaargebieden staan goed met elkaar in verbinding. Een aantal rivieren/kanalen zijn: het Juliana-kanaal, De Maas en het Koning Albert Kanaal. Grote meren in de omgeving zijn: Molengreend, Polderveld, De Slaag, Kinrooi en De Zuiv. De steden met vele kanalen en mogelijkheden om te ontdekken vanaf het water zijn Hasselt, Antwerpen, Brussel en Luik.


Wat zijn de meest populaire havens in Limburg (België)?

Door de lengte van de Maas en de vele aangrenzende plassen zijn de aanlegmogelijkheden talrijk. De grootste havens met aanlegplaatsen die je aan de Maas kan vinden zijn:

 • Eijsden: jachthaven Portofino
 • Herten: Roermond City Marina
 • Maasbracht: Passantenhaven
 • Maasbracht: Van der Laan Yachting
 • Maastricht: 't Bassin
 • Maastricht: Maastricht Marina
 • Maastricht: Watersportvereniging MCC
 • Maastricht: WCS Treech '42
 • Roermond: jachthaven RWV Nautilus
 • Roermond: Resort Marina Oolderhuuske
 • Stevensweert: Stevensweert Marina
 • Venlo: WSV De Maas
 • Well: jachthaven Leukermeer


Hoe is het weer in Limburg (België)?

Een boot huren in Limburg (België) is ideaal voor een korte vakantie waarin u deze Belgische provincie op een andere manier leert kennen. Uw vaartocht start net over de grens bij Nederland, dus u kunt ook kiezen voor een route door twee landen. Het klimaat in België is in de zomermaanden (juni tot en met september) het aangenaamst, met temperaturen van ruim 20 graden. In juli is de gemiddelde temperatuur zelfs 23 graden. 


Hoe kom je in het Belgische Limburg

Iedereen weet natuurlijk waar de Nederlandse provincie Limburg ligt. Het Belgische Limburg ligt daar tegenaan, in ons buurland België. Vanuit Utrecht is het ongeveer 2 uur rijden naar Limburg. Ook met het openbaar vervoer zijn er mogelijkheden om Limburg te bereiken. Natuurlijk kan je ook een boot huren aan de Maas in Nederland, en vanuit hier naar het Belgische Limburg varen. 


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie