Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Mallorca

Klantbeoordelingen Mallorca

1185 reviews

  • Badia de Pollença by boat. Visit Puerto de Pollença. Swim en snorkel. Enjoying the views, beautiful bays and clear water. Freedom to ancor the boat at almost every spot. You have a lot time to visit the bay of Pollença in one day.
    Richard V.

    huurde een V2 5.0

    Gepubliceerd 12 aug. 2018

  • Lunch at Puro Beach and visit the old militair area bay. Carlos is a fun captain and he tells you a lot about the Island. Naya and her husband are very nice and easy. We would rent it a 1000 times again
    Rico V.

    huurde een Cranchi Endurance 41

    Gepubliceerd 4 jun. 2019

  • Lekker gaan varen en haal ijs voor in de coolbox, zorg ervoor dat je een zonnedakje hebt bij de boot anders verbrand je levend. Was hier top geregeld allemaal!
    Adrianus V.

    huurde een Bayliner 16 element

    Gepubliceerd 4 sep. 2018

  • Palma is meer om te genieten van het strand en lekker dichtbij de stad. Ik adviseer zeker een keer te gaan met de familie/gezin voor een aangename vakantie!
    Najim H.

    huurde een Dipol CALA 450

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Het was een mooie trip naar een rustige baai waar we heerlijk hebben geluncht en gesnorkeld. De schipper was een ervaren rustige man, alles was mogelijk.
    Yves R.

    huurde een Beneteau Oceanis 430

    Gepubliceerd 1 okt. 2018

  • Mooie stranden, prachtige stad Palma, heerlijke restaurants! Vriendelijk eiland op nog geen tweeenhalf uur vliegen. Fantastische baaien.
    Femke N.

    huurde een Beneteau 50

    Gepubliceerd 27 sep. 2018

  • Mooie mix van varen langs grillige kust, baaien met wit zand en blauw water. Rustige zee makkelijk vaarbaar en prima om te wakeboarden.
    D. D.

    huurde een Cobalt R3 Bowrider

    Gepubliceerd 1 okt. 2018

  • Het zien van de omgeving vanuit de boot was geweldig. En heel vriendelijke mensen op de andere boten. Mooi uitzicht vanaf de boot.
    Roy J.

    huurde een Bavaria 29 sport DC

    Gepubliceerd 23 jun. 2019

  • Geniet van de reis naar de bestemming. Niet van de bestemming. Dat is het beste advies voor iedere reiziger
    Ron V.

    huurde een Dehler 36 CWS

    Gepubliceerd 8 aug. 2018

  • check locatie van de haven want er zijn er veel Het noorden vh eiland is wel mooier qua natuur en baaien
    Kris V.

    huurde een Zodiac N ZO 600

    Gepubliceerd 8 okt. 2018

  • The mountainside is the most beautiful of Mallorca! We stayed in Peguara: very nice sea and nature.
    Eveleen C.

    huurde een Astillero castellon Estable 415

    Gepubliceerd 25 aug. 2018

  • Neem eten en drinken mee. Je hebt geen vaarbewijs nodig.
    Serge S.

    huurde een motor HOBBY 4

    Gepubliceerd 28 aug. 2018

  • gewoon doen, een boot huren en de baaitjes afvaren;)
    Kurt D.

    huurde een Jeanneau Cap Camarat 6.5WA

    Gepubliceerd 22 jul. 2018

  • We hadden een stralend mooie dag en de zee was vredig. Netjes voor ankrr kunnen gaan aan de mooie baaitjes van mallorca
    Raphael D.

    huurde een Bayliner B540 Gaia (without licence)

    Gepubliceerd 26 mei 2018

  • We had an fantastic time on the Catamaran, but a longer or further trip around would make a more special.
    Zi-jian W.

    huurde een Voyage 44

    Gepubliceerd 11 jul. 2018

  • het was top!
    Duparcq

    huurde een Sunchaser 7516

    Gepubliceerd 13 jul. 2018

  • Mallorca is great for sailing, but the port w took the yacht form Club de Mar did not suit us at all. First of all it is vry difficult to get in and out. Youhave to get a card. The process took so long that it was after 12 and they took money for another day, which we found unfair. Next the mariner who was supposed to help did not do his job well and could not even explain were the place was. And on the last day they did not know if they have places or not and were on both sides of the fence. Thus we had to sail for three hours just to wait. Absolutely unsatisfactory. On the other hand Port Nous was absolutely fine. So such bad service is not typical for Mallorka but only for club de Mar.
    Alex

    huurde een Bavaria 40 CRUISER

    Gepubliceerd 29 sep. 2018

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ac urna quis mi cursus tincidunt at nec nisl. Nullam sagittis urna sit amet euismod convallis. Curabitur dignissim ante lorem, sed iaculis tortor egestas vel. Maecenas dapibus maximus tincidunt. Ut ac metus consequat neque tincidunt auctor eget sit amet velit. Cras dapibus egestas ante venenatis sollicitudin. Pellentesque congue blandit nunc fermentum gravida. Nullam sed vehicula eros. Vivamus quis lorem nibh. Ut euismod libero est, in tristique ipsum vulputate eu.
    Antonio B.

    huurde een Zodiac N-ZO 760

    Gepubliceerd 3 jul. 2018

  • Durch die Stadt zu laufen, war schon spannend. Es gibt überall was zu sehen. Gut gefallen hat mir der gesamte Hafenbereich und die angrenzenden Stadteile bzw. Strassen- und Seitenstrasse. Empfehlenswert Mercadona (heißt es glaub ich). Na ja, jedenfalls der Markt, in der Nähe der Cuban Bar (eine Querstrasse weiter), von außen in einem relativ unscheinbaren Gebäude gelegen, innen sehr lebendig, ursprünglich und relativ günstig.
    Henrik M.

    huurde een Beneteau Oceanis 361

    Gepubliceerd 26 nov. 2018

  • To rent a boat is excellent idea, however, get ready for Spanish surprises, like: sign agreement with the owner in Spanish only, pay 40 eur for daily trip (cost of motoring during the week around Mallorca), find parking if you rent a car. Safety issue: this boat is for lake or river - not suitable for open sea, means limited area to drive around - advice from my navy husband. But we had a fun and lovely swim.
    Yelena B.

    huurde een Sunchaser 7516 Cruise

    Gepubliceerd 21 sep. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.