Boot huren in Marbella

In de mondaine badplaats Marbella draait het om zien en gezien worden, en hoe kan dat beter dan op een boot! Maar ook wanneer u de Andalusische kust wil verkennen, is een boot huren in Marbella een aanrader.


Mooie vaarroutes rond Marbella

Vanuit Marbella maakt u prachtige vaartochten langs de kust. Zet koers richting het zuiden voor een trip naar Gibraltar. Binnen 3 tot 4 dagen bent u zelfs in Marokko. Ten noorden van Marbella bevinden zich levendige badplaatsen waar u af kunt meren, zoals Málaga, Fuengirola en Torremolinos. Ook kunt u e3 beroemde Pueblos Blancos in het schilderachtige dorpje Mijas bezoeken. 


Voordelig een boot huren in Marbella

Bij het huren van een boot in Marbella is een vaarbewijs verplicht vanaf 9,5 pk wanneer u zonder schipper gaat varen. Om langs de Spaanse kust te mogen varen moet u Vaarbewijs I en II hebben. U kunt bij ons ook een boot met schipper huren. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap huurt u in Marbella al een motorboot vanaf 350 euro per dag. Houd wel rekening met aanvullende kosten zoals bemanning, brandstof, belastingen en versnaperingen. Bent u op zoek naar een boot in Marbella voor een groter gezelschap of een spetterend bootfeest? Een motorboot met plek voor 50 personen heeft inclusief schipper een vanaf-prijs van 2.900 euro. Het voordeel is dat u dit type boot per halve dag huurt. Zo betaalt u nooit te veel. U kunt ook kiezen voor een zeilschip met plek voor 36 personen, waarbij de schipper bij de prijs (op aanvraag) is inbegrepen. Bovendien zijn er een aantal slaapplaatsen dus u kunt op de boot overnachten. Een sportieve optie is het huren van een catamaran, waarbij u zowel het zonnedek als het benedendek kunt gebruiken om te feesten en te slapen, en uw gezelschap makkelijk een duik in zee neemt!


Het klimaat in Marbella

In juni bereikt de temperatuur waarden van 20 ° C en hoger en juli is meestal de warmste maand van het jaar. Ook is Marbella een zeer geschikte bestemming voor het naseizoen, aangezien de temperatuur meestal niet onder de 20 ° C duikt tot en met oktober (soms zelfs november). November is echter wel de natste maand in van Marbella.


Vaarroutes vanaf Marbella

Afhankelijk van uw aankomstpunt kunt u ervoor kiezen om een boot te huren vanaf een andere locatie en vervolgens naar Marbella te varen. Als u echter in Marbella wilt beginnen, raden we u aan naar Malaga te vliegen en uw boot te huren bij de dichtstbijzijnde haven, Puerto Deportivo de Fuengirola, en westwaarts te varen langs de zuidkust. Deze route is praktisch voor degenen die weinig tijd hebben, aangezien u zo de Costa de Sol-regio maximaal kunt verkennen.

Het goede nieuws is dat Nautal niet alleen boten in de centrale haven van Marbella aanbiedt, maar ook in Puerto Jose Banús en Puerto Pesquero de Estepona. Dit betekent echter wel dat de keuze moeilijker zal worden!
Bootverhuur > Marbella

Boot huren in Marbella

85 Bootverhuur

35205 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.