Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Marbella

Boot huren in Marbella

95 Bootverhuur

Alles over Marbella

Marbella staat bekend als een speeltuin voor rijke mensen en beroemdheden. Het mediterrane klimaat in combinatie met 27 km zalige stranden, hotels, restaurants en winkels is de reden dat velen worden verleid door de exotische charme van Marbella. Huur een boot in Marbella om volop te genieten.

Marbella's havens

Onze locaties voor bootverhuur in Marbella bevinden zich in Puerto Deportivo de Marbella, de meest centrale haven direct aan de boulevard, maar ook in de omliggende havens in de omgeving.

De meest westelijke haven van Marbella, Puerto Pesquero de Estepona, heeft 447 ligplaatsen voor boten tot 35m lang. Er zijn hier veel faciliteiten zoals wifi, water, elektriciteit op alle slaapplaatsen en een toilet / douche-blok. Andere verzoeken kunnen worden gedaan bij het personeel dat zeer flexibel is.

De volgende haven richting het ooster is Puerto Jose Banús, een haven met 915 ligplaatsen waarvan sommige toebehoren aan 's werelds rijkste mensen en beroemdheden zoals de koning van Saoedi-Arabië.

Zoals eerder vermeld is de centrale haven van Marbella Puerto Deportivo de Marbella. Een uitstekende locatie om uw boot te huren. Ook zijn er voldoende ligplaatsen beschikbaar (337).

Puerto Deportivo de Fuengirola ligt ten oosten van Marbella en heeft 226 ligplaatsen. De havendiensten hier zijn uitstekend: elektriciteit, water en wifi zijn beschikbaar.

 
Het klimaat in Marbella

In juni bereikt de temperatuur waarden van 20 ° C en hoger en juli is meestal de warmste maand van het jaar. Ook is Marbella een zeer geschikte bestemming voor het naseizoen, aangezien de temperatuur meestal niet onder de 20 ° C duikt tot en met oktober (soms zelfs november). November is echter wel de natste maand in van Marbella.

Vaarroutes vanaf Marbella

Afhankelijk van uw aankomstpunt kunt u ervoor kiezen om een boot te huren vanaf een andere locatie en vervolgens naar Marbella te varen. Als u echter in Marbella wilt beginnen, raden we u aan naar Malaga te vliegen en uw boot te huren bij de dichtstbijzijnde haven, Puerto Deportivo de Fuengirola, en westwaarts te varen langs de zuidkust. Deze route is praktisch voor degenen die weinig tijd hebben, aangezien u zo de Costa de Sol-regio maximaal kunt verkennen.

Het goede nieuws is dat Nautal niet alleen boten in de centrale haven van Marbella aanbiedt, maar ook in Puerto Jose Banús en Puerto Pesquero de Estepona. Dit betekent echter wel dat de keuze moeilijker zal worden!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.