Bootverhuur > Monnickendam

Boot huren in Monnickendam

45628 reviews

Huur zeilboot Custom Custom in Marina Monnickendam, Noord-Holland

Geniet van uw reis op een 0 meter zeilboor


Zeilboot Custom Custom (1898) 0 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 1 badkamer 10 plaatsen 8 Slaapplaatsen Marina Monnickendam (Noord-Holland)
vanaf € 630 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Custom Tweemast Klipper Korevaer in Marina Monnickendam, Noord-Holland

Geniet van de kust van Noord-Holland op uw zeilboot Tweemast Klipper Korevaer

Zeilboot Custom Tweemast Klipper Korevaer (1911) 38 m

Zonder schipper (bareboat)

10 cabines 3 badkamers 45 plaatsen 30 Slaapplaatsen Marina Monnickendam (Noord-Holland)
vanaf € 1.674 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur zeilboot Custom Zeetjalk Orion in Marina Monnickendam, Noord-Holland

Huur deze zeilboot en ontdek de stranden van Noord-Holland

Zeilboot Custom Zeetjalk Orion (1901) 24 m

Zonder schipper (bareboat)

6 cabines 2 badkamers 34 plaatsen 18 Slaapplaatsen Marina Monnickendam (Noord-Holland)
vanaf € 1.063 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Custom Klipper in Marina Monnickendam, Noord-Holland

Een prachtige Custom zeilboot in Noord-Holland

Zeilboot Custom Klipper (1907, opknapbeurt 1996) 42 m

Schipper bij prijs inbegrepen

10 cabines 3 badkamers 55 plaatsen 29 Slaapplaatsen Marina Monnickendam (Noord-Holland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot
Huur zeilschip Custom Zeilschip in Marina Monnickendam, Noord-Holland

Huur deze Zeilschip gulet en ontdek Noord-Holland

Zeilschip Custom Zeilschip (1925, opknapbeurt 2008) 31 m

Schipper bij prijs inbegrepen

2 badkamers 55 plaatsen Marina Monnickendam (Noord-Holland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot

Boot huren in Monnickendam

Monnickendam is een leuk stadje om eens een dagje heen te gaan met vrienden en familie. Haal alles uit je ervaring en huur een boot om te varen op de Gouwzee of het Markermeer! Monnickendam is een prachtige locatie om te beginnen aan een route door de prachtige natuur rondom het IJsselmeer. Bij Nautal vind je veel mogelijkheden voor bootverhuur in Monnickendam. Bekijk ons aanbod in Monnickendam of lees snel verder om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn bij Nautal!

Hoeveel kost het om een boot te huren in Monnickendam?

De kosten van het huren van een boot zijn afhankelijk van het soort boot. In Monnickendam zijn voornamelijk grote boten beschikbaar, bijvoorbeeld tweemasters waar tot wel 55 personen op kunnen. De kosten om zo’n grote zeilboot te huren zijn vanaf rond de 901 euro per dag in het laagseizoen en vanaf 1060 euro per dag in het hoogseizoen. Vaak zit er een schipper bij de prijs inbegrepen en soms zelfs een complete crew! Soms zijn er extra kosten aan de verhuur verbonden, zoals schoonmaakkosten. De prijzen die worden genoemd op de website van Nautal zijn inclusief BTW. Dit kun je per boot nakijken op de webpagina van de boot.

Kun je een boot huren in Monnickendam met schipper?

De boten die te huur zijn in Monnickendam zijn erg groot en daarom kan het soms fijn zijn om de boten inclusief schipper te huren. Gelukkig is dit mogelijk bij Nautal. Je kunt de boot inclusief schipper huren zodat je je geen zorgen over het zeilen hoeft te maken tijdens je heerlijk dagje uit. Wanneer je een boot huurt zonder schipper moet je er wel rekening mee houden dat je een vaarbewijs nodig hebt. Voor boten tussen de 15 en de 25 meter heb je een vaarbewijs nodig evenals voor boten die op topsnelheid harder dan 20 kilometer per uur kunnen. Om op het Markermeer, het IJmeer en het IJsselmeer te varen in de buurt van Monnickendam heb je ook vaarbewijs 2 nodig. Alleen op de Gouwzee tussen Monnickendam, Marken en Volendam heb je geen vaarbewijs 2 nodig. 

Wat kun je doen met een boot in Monnickendam?

Monnickendam is een echt Oud-Hollands stadje. Door de gunstige ligging aan de voormalige Zuiderzee was er veel scheepvaart en handel. Veel van de gebouwen zijn echter verloren gegaan aan een grote brand. Toch kunnen enkele historische gebouwen nog wel bewonderd worden tijdens je vaardagje naar Monnickendam. Zo kun je gaan kijken bij de Speeltoren, die geldt als het oudste gebouw van Monnickendam. De haven is ook een prachtige plek met veel historie.

Wanneer je een boot huurt in Monnickendam kun je natuurlijk het water op. Het is dan makkelijk om een uitstapje te maken naar een andere prachtige plaats. Ga bijvoorbeeld naar Marken, een soort eilandje in het Markermeer, of doe Volendam aan om een heerlijk visje te proeven. Je hebt alle vrijheid op het water! Als je het iets verder wilt zoeken kun je bijvoorbeeld het IJmeer opvaren, of zelfs het IJsselmeer opgaan, om daar verschillende plaatsen aan te doen.

Op ons platform kun je voornamelijk grote zeilboten huren in Monnickendam. Deze lenen zich ideaal voor een uitstapje met het bedrijf of de familie. Er zijn boten waar wel meer dan 50 personen op kunnen! Er zijn ook slaapplaatsen aan boord, dus zelfs een uitstapje van een aantal dagen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk snel deze pagina om erachter te komen welke bootverhuur er in Monnickendam er mogelijk is bij Nautal!

Hoe is het weer in Monnickendam?

Door de ligging van Monnickendam aan het IJsselmeer komt er weinig extreem weer voor in het stadje. Hierdoor kun je in de zomer een gemiddelde temperatuur van 20 graden Celsius verwachten. De beste reistijd is dan ook van mei tot en met september. De regen en wind is slecht te voorspellen. Houd daarom altijd de weerapp in de gaten wanneer je gaat varen in Monnickendam!

Wat zijn populaire plaatsen in de buurt van Monnickendam?

Monnickendam ligt aan de Gouwzee. Dit is een gedeelte van het Markermeer tussen Volendam en Marken in. Dichtbij Volendam ligt Edam, waar je ook boten kunt huren bij Nautal. Bovendien is Monnickendam niet zo ver weg van Amsterdam, waar je ook bootverhuur vindt.

Hoe kom je in Monnickendam?

Monnickendam is te bereiken via de A10 en de A7. Je moet dan nog een stukje rijden over de N247 of de N244 om de stad te bereiken. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal. Hiervandaan kun je verder met de bus naar Monnickendam. 


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie