Bootverhuur > Moraira

Boot huren aan de Moraira

42669 reviews

Huur catamaran Catamaran CIM82 in Calp, El Racó, Alicante

Relax aan boord van deze katamaran in Alicante

Catamaran Catamaran CIM82 (2004, opknapbeurt 2014) 25 m

Zonder schipper (bareboat)

2 badkamers 120 plaatsen Calp, El Racó (Alicante)
vanaf € 8.531 /dag
Bekijk boot

Boot huren in Moraira

Wilt u een boot huren in Moraira om de Costa Blanca te verkennen? Ons aanbod omvat prachtige boten voor een scherpe prijs, met of zonder schipper!


Klimaat en watertemperatuur in Moraira

Vanaf april tot ver in oktober is het in Moraira goed toeven. De temperatuur ligt in deze periode ruim boven de 20 graden. In de zomermaanden stijgt het kwik tot meer dan 30 graden. De wind en de aangename zeetemperatuur brengen dan de nodige verkoeling. Omdat u wat zuidelijker aan de Middellandse Zee zit, kan er in de zomermaanden vanuit het oosten een levante wind opsteken, met een gemiddelde windkracht van 3 tot 6.


Havens in Moraira

Een boot huurt u bij ons in Moraira en omgeving in de volgende havens:


  • Moraira
  • Dénia
  • Puerto de Alicante
  • Torrevieja
  • Puerto Deportivo Marina Salinas
  • Santa Pola


Vaargebieden en bezienswaardigheden in Moraira

Moraira is een authentiek en gemoedelijk vissersdorp aan de Costa Blanca. In de mondaine jachthaven leveren vissers elke dag hun verse vangst af, dus voor een heerlijk visgerecht zit u goed in de lokale restaurants. In de omgeving liggen levendige plaatsen zoals Benidorm en Altea. Het nabijgelegen Calp is een aanrader, vanwege El peñon de Ifach, de indrukwekkende rots van ruim 300 meter hoog die u vanaf het water al in de verte kunt zien liggen.


Bootverhuur in Moraira met of zonder schipper

U huurt een boot in Moraira bij ons met of zonder vaarbewijs. Indien u beschikt over Vaarbewijs I en II, dan kunt u elke boot in ons aanbod kiezen! Hebt u geen vaarbewijs, dan mag u alleen de Spaanse wateren op met een boot van minder dan 9,5 pk. Een goed alternatief is om een boot met schipper te kiezen.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.