Bootverhuur > Muiden

Boot huren in Muiden

45628 reviews

Huur zeilboot Custom Tjalk Nieuwe Zorg in Marina Foundation Muiden, Noord-Holland

Geniet aan boord van deze zeilboot in Noord-Holland


Zeilboot Custom Tjalk Nieuwe Zorg (1901) 25 m

Zonder schipper (bareboat)

7 cabines 1 badkamer 30 plaatsen 20 Slaapplaatsen Marina Foundation Muiden (Noord-Holland)
vanaf € 1.020 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Custom Tjalk Volharding in Marina Foundation Muiden, Noord-Holland

Geniet van een onvergetelijke vakantie met deze Tjalk Volharding zeilboot

Zeilboot Custom Tjalk Volharding (1904) 20 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 1 badkamer 20 plaatsen 14 Slaapplaatsen Marina Foundation Muiden (Noord-Holland)
vanaf € 808 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Custom Tjalk Lis in Marina Foundation Muiden, Noord-Holland

Een prachtige Custom zeilboot in Noord-Holland

Zeilboot Custom Tjalk Lis (1902) 25 m

Zonder schipper (bareboat)

6 cabines 1 badkamer 35 plaatsen 12 Slaapplaatsen Marina Foundation Muiden (Noord-Holland)
vanaf € 1.150 /dag
Bekijk boot

Boot huren in Muiden

Houd je van het bezichtigen van prachtige historische steden in Nederland? Dan moet je zeker eens een boot huren in Muiden. Door een boot te huren in Muiden kun je terug in de tijd. Niet alleen doordat je vanaf de boot een prachtig uitzicht hebt op de vestingstad, maar ook omdat je bij Nautal prachtige historische zeilschepen kunt huren, waar je met een grote groep mee uit varen kunt. Wil je bijvoorbeeld een dagje uit plannen voor de familie of voor het bedrijf dan is Muiden perfect voor jou! Lees snel verder om erachter komen wat er te doen is in Muiden en wat de mogelijkheden zijn voor bootverhuur in Muiden bij Nautal!

Hoeveel kost het om een boot te huren in Muiden?

In Muiden kun je grote zeilschepen huren om met een grote groep op door te brengen. De prijs om zo’n zeilboot te huren in Muiden is vanaf 808 euro per dag in het naseizoen en vanaf 950 euro per dag in het hoogseizoen. Bij deze prijs is in Muiden vaak de crew en een eindschoonmaak inbegrepen. Soms zijn het optionele extra’s. De prijzen die worden genoemd zijn in de meeste gevallen inclusief BTW. Alles met betrekking tot de prijs kun je nakijken op de pagina van de boot. Als je nog vragen hebt met betrekking tot de prijs kun je die natuurlijk altijd aan de booteigenaar stellen.

Kun je een boot huren in Muiden inclusief schipper?

Je kunt de boten in Muiden huren inclusief een crew. Op die manier kun je optimaal genieten en ontspannen tijdens van je uitstapje in Muiden. Wanneer je een boot huurt inclusief crew word je namelijk meegenomen naar de beste plekjes, waar je maar heen wilt. Met de boten waar de crew optioneel is kun je ook zelf op avontuur. Houd er wel rekening mee dat je voor boten die langer zijn dan 15 meter en/of harder kunnen dan 20 kilometer per uur een vaarbewijs nodig hebt. Op grote wateren in de buurt van Muiden als het Markermeer, het IJmeer, het IJsselmeer en de Waddenzee heb je ook vaarbewijs 2 nodig.

Wat is er te doen met je gehuurde boot in Muiden?

In Muiden is veel te beleven. Wanneer je een boot gaat huren moet je ook zeker eens in de stad gaan kijken. Er zijn veel historische monumenten te bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Muiderslot? Een imponerend Middeleeuws kasteel uit 1285. Naast dit kasteel zijn er nog meer militaire bouwwerken te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de kazerne, het muizenfort en de Pampus, een kunstmatig forteiland.

Dankzij het huren van een boot in Muiden ben je niet beperkt om in Muiden te blijven. Vanaf de stad kun je het IJmeer op en van daaruit alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld Amsterdam bezoeken vanaf het IJmeer. Met een grote boot kun je natuurlijk niet de grachten van de hoofdstad op, maar je kunt wel een stukje het IJ op. Als je iets verder naar boven vaart kom je op het Markermeer. Hier kun je Bijvoorbeeld Marken of Volendam bezoeken. In het historische vissersdorp zou je aan kunnen leggen om te genieten van een heerlijk visje. Nog verder naar boven vind je Hoorn, waar ook veel te beleven is. Je hoeft zelfs niet in Noord-Holland te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld een rondje om Flevoland varen. Als je dan nog verder vaart kom je in Friesland. Zelfs de Wadden zijn te bereiken. Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg om een route te varen tijdens je uitstapje op een huurboot vanuit Muiden.

Wanneer is het beste weer om een boot te huren in Muiden?

De maanden mei tot september zijn de beste maanden om in Muiden een boot te huren. Wanneer je ervoor kiest om in Muiden een zeilboot te huren en je vind het niet erg als de temperatuur onder de 20 graden is dan kun je bijvoorbeeld in april of oktober ook nog wel zeilen. Op het IJsselmeer zijn de weersomstandigheden milder dan op bijvoorbeeld de Noordzee, maar toch kan het weer er wel onvoorspelbaar zijn. Houd daarom altijd de weersvoorspellingen in de gaten.

Wat zijn leuke plaatsen in de buurt van Muiden?

Leuke plaatsen in de buurt van Muiden, waar je ook een boot kunt huren bij Nautal zijn Amsterdam, Monnickendam, Edam en Hoorn. Hier vind je soortgelijke boten als in Muiden, maar ook een ander aanbod aan kleinere zeilboten en motorboten. Kijk snel wat de opties zijn bij Nautal!

Hoe kom je in Muiden?

Muiden is te bereiken via de A1. Met het openbaar vervoer is de stad ook makkelijk te bereiken. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Weesp. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten met de bus om in Muiden te komen.


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie