Bootverhuur > Nederland > Noord-Brabant

Boot huren in Noord-Brabant

42756 reviews

Huur motorboot Custom Octo Fly in Kerkdriel beach, Noord-Brabant

Direct boeken

Huur deze Octo Fly Kajuitmotorboot en ontdek Noord-Brabant

Motorboot Custom Octo Fly (2021) 14,95 m

Zonder schipper (bareboat)

4 cabines 4 badkamers 10 plaatsen 10 Slaapplaatsen Kerkdriel beach (Noord-Brabant)
vanaf € 405 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Custom Estivale Quattro B in Kerkdriel beach, Noord-Brabant

Indrukwekkende Custom motorboot in Kerkdriel beach

Motorboot Custom Estivale Quattro B (2021) 10,85 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 2 badkamers 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Kerkdriel beach (Noord-Brabant)
vanaf € 235 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in Noord-Brabant 

Via Nautal kunt u een boot huren in Noord-Brabant. Motorboten en meer in Noord-Brabant of op een andere bestemming. Flexibele annulering of datumwijziging is mogelijk bij bepaalde boten tot 15 dagen voor het inchecken. Noord-Brabant, de op één na grootste provincie van Nederland, grenst in het Noorden aan Zuid-Holland en Gelderland, in het Westen aan Zeeland en in het Oosten aan limburg. In het Zuiden grenst Noord-Brabant aan de Belgische provincies Antwerpen en Limburg. Geen enkele andere provincie in Nederland kent zoveel buren. Een boot huren in Noord-Brabant is kan daarom dienen als de perfecte uitvalsbasis. Vaar door de grachten van Breda, zeil over de Maas naar België of meer aan bij één van de Brabantse steden om het beroemde carnavalsfeest mee te maken. 


Wat is de prijs van bootverhuur in Noord-Brabant?

Het huren van een boot in Noord-Brabant kost vanaf 140 euro per dag en vanaf 960 euro per week in het laagseizoen. In het hoogseizoen is de prijs voor het huren van een boot in Noord-Brabant vanaf 245 euro per dag en vanaf 1700 euro per week. Naast het vaarseizoen zijn ook de duur van de verhuur, de lengte van de boot, het bouwjaar van de boot en gekozen extra's van invloed op de prijs.


Wat te doen in Noord-Brabant?


Hoe is het weer in Noord-Brabant?

De weersomstandigheden in de provincies in het Zuidwesten van Nederland zijn doorgaans zachter dan in het Oosten, met een gemiddelde jaarlijkse neerslag van 7.6%. Het gematigde zeeklimaat van Nederland, mede door de invloed van de Noordzee, zorgt voor de beste weersomstandigheden om te varen in de maanden April tot en met November. Maar, wilt u een boot huren voor een uitstapje over de Brabantse grachten, kan er voor elk seizoen gekozen worden. Raadpleeg van te voren wel atlijd even het weerbericht, door de invloed van de zee kan het in Noord-Brabant erg wisselvallig zijn. 

Andere nabijgelegen vaargebieden

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie