Bootverhuur in Noord-Brabant 

Noord-Brabant, de op één na grootste provincie van Nederland, grenst in het Noorden aan Zuid-Holland en Gelderland, in het Westen aan Zeeland en in het Oosten aan limburg. In het Zuiden grenst Noord-Brabant aan de Belgische provincies Antwerpen en Limburg. Geen enkele andere provincie in Nederland kent zoveel buren. Een boot huren in Noord-Brabant is kan daarom dienen als de perfecte uitvalsbasis. Vaar door de grachten van Breda, zeil over de Maas naar België of meer aan bij één van de Brabantse steden om het beroemde carnavalsfeest mee te maken. 

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Noord-Brabant gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten behoren tot één van de opties. 

Hoeveel kost het om een boot te huren in Noord Brabant?  

Een boot huren in Noord Brabant kan al vanaf 150 euro per dag en 1100 euro per week in het laag. Naast het vaarseizoen zijn ook de duur van de verhuur, de lengte van de boot, het bouwjaar van de boot en gekozen extra's van invloed op de prijs.

  • Motorjachten

1 dag: vanaf € 150 in het laagseizoen en € 240 in het hoogseizoen
1 week: vanaf € 1.100 in het laagseizoen en vanaf € 1.800 in het hoogseizoen

Varen en bezienswaardigheden in Noord-Brabant 

Noord-Brabant is een grote provincie met sfeervolle steden als Tilburg, Breda, Eindhoven en ´s Hertogenbosch. Ook kent het veel natuurschoon met grote nationale parken, waarvan De Biesbosch één van de bekendste is. Natuurpark De Biesbosch is ontstaan aan de Maas delta, waar de rivier vanuit Frankrijk en België in uitmondt. Noord-Brabant vormt daarom een belangrijke ader voor scheepsverkeer, en door vertakkingen van de Maas en aangelegde kanalen brengt het ook veel mogelijkheden voor degenen die zich graag recreatief op het water bevinden. 

Noord-Brabant is bovendien beroemd voor een feest dat ieder jaar tussen Februari en Maart gevierd wordt. Carnaval! Versierde straten en verklede mensen tekenen dan het straatbeeld in heel Noord-Brabant. Overweeg je dus om een boot te huren in Noord-Brabant, dan is het zeker een aanrader te doen tijdens Carnaval. Feest mee vanaf het water terwijl je Noord-Brabant aan het ontdekken bent. 

Maar ook voor liefhebbers van grotere wateren is een boot huren in Noord-Brabant een goed idee. Omdat het aan zoveel provincies grenst, kun je de Brabantse cultuur afwisselen met de cultuur van een andere provincie naar keuze. Vaar bijvoorbeeld via de Maas, over de Amer naar Hollands Diep, en bezoek de talloze kleine eilandjes van Zeeland. Niet avontuurlijk genoeg? Dan is het vanaf Noord-Brabant ook mogelijk om via Zeeland de Noordzee op te varen. Genoeg keuze dus! 

Klimaat- en Windomstandigheden in Noord-Brabant

De weersomstandigheden in de provincies in het Zuidwesten van Nederland zijn doorgaans zachter dan in het Oosten, met een gemiddelde jaarlijkse neerslag van 7.6%. Het gematigde zeeklimaat van Nederland, mede door de invloed van de Noordzee, zorgt voor de beste weersomstandigheden om te varen in de maanden April tot en met November. Maar, wilt u een boot huren voor een uitstapje over de Brabantse grachten, kan er voor elk seizoen gekozen worden. Raadpleeg van te voren wel atlijd even het weerbericht, door de invloed van de zee kan het in Noord-Brabant erg wisselvallig zijn. 

Heeft u meer vragen over een boot huren in Brabant of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact op met Nautal. 

Waar te zeilen in Noord-Brabant

Bootverhuur > Nederland > Noord-Brabant

Boot huren in Noord-Brabant

7 Bootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.