Boot huren in Noord-Holland

Noord-Holland: de provincie die misschien wel de mooiste steden van Nederland huist. Amsterdam, de hoofdstad, gelegen aan het IJmeer, de Amstel, en natuurlijk de welbekende grachtengordel. Haarlem, de hoofdstad van de provincie, gelegen aan de rivier Spaarne maar ook met langgerekte grachten. Alkmaar, de welbekende kaasstad, waarbij u varend de stad om kunt varen onder smalle bruggen door en langs groene parken. Deze drie voorbeelden illustreren waarom een boot huren in Noord-Holland een uitgelezen kans is deze provincie en delen van het zogenaamde West-Friesland te ontdekken. 

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Noord-Holland gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Vaargebieden in Noord-Holland

Los van de grote, mooie steden, kent Noord-Holland ook enkele meren, zoals het het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, en het Markermeer. Wanneer u op een kaart met uw vinger langs de oostkant van de provincie van noord naar zuid  gaat, zult u vele plaatsjes tegenkomen. Het zijn deze plaatsjes die de meeste sfeervolle havens kennen, en waarbij de echte Noord-Hollandse cultuur geproefd kan worden. 
 
Huur bijvoorbeeld een zeilboot in Noord-Holland, en begin uw tocht in de Noordelijke havenstad Hoorn. Vanaf hier vaart u zo het IJsselmeer op, en kunt u uw avontuur in zuidelijke richting vervolgen langs plaatsen als Enkhuizen en Volendam. Volendam is een écht uniek Hollands havenstadje, beroemd om de Nederlandse volkszangers die daar wonen. Ook goed om te weten; omdat er geen aanzienlijke stromingen zijn en er veel ruimte is, is Noord-Holland verkennen via het IJssel- en Markermeer  altijd een goede keuze.
 
Ook kunt u ervoor kiezen een motorboot te huren in deze veelzijdige provincie. Huur uw motorboot bijvoorbeeld in Loosdrecht, en geniet met snelheid van de Loosdrechtse Plassen. Loosdrecht staat bekend als watersportdorp met maarliefst vijf aan elkaar verbonden recreatieplassen.
 
Als uw gedachte uit gaan naar het verkennen van de sfeervolle, grotere steden van Noord-Holland, dan is een sloep huren zeker een must-do. Een sloep is namelijk de ideale boot om te passen in de smalle grachten en onder de lage bruggen. Verwacht zeker af en toe te moeten bukken! Stap gelijk aan boord van uw sloep in Amsterdam, of begin uw tocht in het nabijgelegen Uithoorn om uiteindelijk toch in Amsterdam te belanden. Kortom, voor welke boot u ook zult kiezen, het West-Friese Noord-Holland maakt varen een ware ervaring voor zowel de beginnende als geoefende matrozen! 

Vaargebieden: ZaandamAalsmeer, Huizen, Muiden, Medemblik, UithoornMonnickendamIjmuidenSchiedam

Weersomstandigheden in Noord-Holland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. De kustprovincies in het westen en noorden kennen doorgaans zachter weer dan de oostelijke provincies, perfect dus om een boot te huren voor een uitstapje naar Noord-Holland! 
Bootverhuur > Nederland > Noord-Holland

Boot huren in Noord-Holland

101 Bootverhuur

36089 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.