Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Noord-Holland

Klantbeoordelingen Noord-Holland

35 reviews

  • We sailed from Houzin to Spakenburg then to Muiden then to Utrecht via the scenic route on River Vecht. We liked all of the towns but the marina at Muiden was our favorite. Fabulous experience on a cozy boat!
    Katcha N.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 1 jun. 2019

  • het eiland de dode hond is een leuk eiland om een leuke wandeling op te maken het voorste eiland (rechts van de haven ) is een stuk kleiner voor een wandeling
    Frank R.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 19 jul. 2019

  • Ijselmeerzeilers Tririon mooi boot van Pieter. Makkelijk te manoeuvreren. Mooie boot. Van Huizen naar het Markermeer.
    Baan

    huurde een Tirion 21

    Gepubliceerd 16 jun. 2019

  • Zeer aantrekkelijk vaargebied met prachtige havens als Elburg, Harderwijk, Spakenburg , Muiden en Huizen zelf.
    Schutte W.

    huurde een Waarschip 725

    Gepubliceerd 15 sep. 2018

  • Spakenburg is leuk en de Een op varen. Ook Naarden is vlakbij. Knus bootje van alle gemakken voorzien.
    Robert V.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 15 jul. 2019

  • Het IJsselmeer is een prima vaargebied met de mogelijkheid ook op de Waddenzee en Noordzee te varen.
    Marcel K.

    huurde een Bavaria 50 Bavaria

    Gepubliceerd 10 sep. 2018

  • Vriendelijk,
    Rik B.

    huurde een Bavaria 46 Cruiser

    Gepubliceerd 10 aug. 2019

  • Advies vaarkaart ter beschikking stellen. Hebben we ook besproken met Chiel. Verder was het prima. Inrichting boot erg leuk. Goed weer om te varen die dag. Genoten van op het water zijn,mooi meer.
    Jacquelien C.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 13 aug. 2018

  • We hebben een rondje Noord hOlland en beetje Friesland gedaan, het was allemaal erg leuk, we hebben het meest van Edam genoten, schoon haventje lekker zwemmen voor de kinderen
    Sophie V.

    huurde een Custom Zeetjalk

    Gepubliceerd 29 jul. 2018

  • Mooi vaarroutes voor elk wat wils. Veel te zien en de mogelijkheid om op open wateren even te voelen en af te koelen bij warm weer.
    Willem V.

    huurde een Isloep 585

    Gepubliceerd 5 aug. 2018

  • Vaarroute koog ad zaan naar edam, daarna volendam en amsterdam. Houdt rekening dat tussen 12-13 uur meerdere bruggen even sluiten.
    De R.

    huurde een Custom made de Ruiter

    Gepubliceerd 20 aug. 2018

  • De route over de Amstel is niet zo Mooi, maar de vaarweg naar de Vinkeveenseplas is idyllisch en mooi met vele leuke bruggen etc
    Herman V.

    huurde een Isloep 585

    Gepubliceerd 10 aug. 2018

  • That was a very nice day spent on the boat. The engine was running fine, handling is fine as well. Some parts of the boat could be cleaner, but it was not a big problem for single day rent. I would recommend this boat for my friends!
    Nikolai

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 2 sep. 2018

  • Leuke route maar in een uur had je de het IJ ook wel gezien. Verder Zou ik aanraden om echt met lekker weer te gaan anders is het op een sloep niet geweldig. Voor een bedrijfs/klassenuitje was het perfect!
    Jaimy V.

    huurde een Custom Nomag

    Gepubliceerd 19 jun. 2019

  • Muiden is een gezellig dorp, zo vlakbij het Muiderslot. Gezellig ook met al die schepen en leuk om een dagje uit te doen met de hele familie. Wel druk, want alle schepen liggen achter elkaar in de haven.
    Heleen D.

    huurde een Custom Tjalk

    Gepubliceerd 23 sep. 2018

  • Alles, gewoon een topdag gehad samen met de schipper en haar matroos. Vriendelijk en vrolijk, het was mooi zeilweer behalve een beetje frisjes maar dat mocht de pret niet drukken!!
    Min V.

    huurde een Custom Tjalk

    Gepubliceerd 13 mei 2019

  • Edam, Volendam und Lelystad, Markermeer, Hooft Insel, Nähe zu Amsterdam und Utrecht. Huizen hat eine sehr schöne Innenstadt und ist leicht mit dem Auto zu erreichen.
    Michael T.

    huurde een Tirion 21

    Gepubliceerd 14 jul. 2019

  • Leuke plek is het dode hond eiland. Ook Spakenburg vonden wij erg gezellig. Let er wel op dat daar op zondag niets open is, haha. Dat kennen wij niet.
    Petra V.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 2 jul. 2019

  • Für Paare geeignet. Sehenswert De Schelp zum Übernachten und schwimmen. Perfekter Halt für ein kleinen Aufenthalt zum frisch machen Haven Almere.
    Verena S.

    huurde een Waarschip 725

    Gepubliceerd 19 jul. 2018

  • Consiglio il lago a nord di Amsterdam, Marina Monnickendam a Volendam e almeno una notte nella Marina di fronte alla central station di Amsterdam!
    Francesca S.

    huurde een Custom made de Ruiter

    Gepubliceerd 14 aug. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.