Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Huur een boot in Roses

Roses, in het Spaans "Rosas", is een stad in de provincie Catalonië en is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de beroemde Costa Brava. Gekenmerkt door brede stranden, goede voorzieningen en wilde baaien van natuurlijke schoonheid, wordt het huren van een boot in Roses een essentiële activiteit als u volledig wilt genieten van alle locaties. Of u nu reist met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden: de Middellandse Zee past zich aan ieders smaak aan en biedt entertainment voor iedereen.


Het weer in Roses

In de maanden mei en oktober zijn de maximale temperaturen meestal hoger dan 20 ° C. Tijdens de zomer, in juli en augustus, piekt de gemiddelde maximale temperaturen tot 27,5 ° C. Hierbij stijgt de zeetemperatuur ook tot aangename waarden en ontvangt het gebied veel toeristen. De minimumtemperaturen verschillen gemiddeld van 10 ° C van het maximum. De winter is koud, maar de herfst en de lente mild zijn. We raden aan om altijd de weersomstandigheden te controleren voordat u gaat varen. De wind in het gebied is overwegend constant in het zuiden, hoewel de Garbí en Tramuntana winden soms ook aanwezig zijn.


Waar u een boot kunt huren in Roses

De afstanden tussen de steden en kusthavens van de Costa Brava zijn meestal kort. Het is dus mogelijk en raadzaam om een boot in Roses te huren en vervolgens naar andere havens te gaan zoals L'Empuriabrava of L'Escala. Vooral de haven van Roses is modern en heeft ongeveer 400 vaste ligplaatsen en 100 ligplaatsen voor de doorvaart. In Roses kunt u zeilboten, motorboten, jachten en ligplaatsen huren.


Wat te doen in Roses met uw gehuurde boot

Door het huren van een boot in Roses kunt u optimaal van de zee genieten. We raden aan om zoveel mogelijk de baaien te verkennen. Deze bevinden zich onder andere in de prachtig bewaarde Cap de Creus, een locatie van onbetwistbare schoonheid en waarvan de eigenaardige rotsformaties kunstenaars, zoals de surrealistische Salvador Dalí, hebben geïnspireerd. In het natuurpark zijn er drie beschermde gebieden die volledig bewaard gebleven en bereikbaar zijn via zee. Neem contact op met de verhuurder voor informatie over waar het is toegestaan om met uw boot te varen en vergeet uw snorkel- of duikuitrusting niet.


Hoe u Roses kunt bereiken

De luchthaven van Girona ligt op slecht 70 kilometer van uw huurboot in Roses. In de zomer biedt die luchthaven goede verbindingen, hoewel de beste deals te vinden zijn in de luchthaven van Barcelona, die 170 kilometer verderop ligt.

Bootverhuur > Roses

Boot huren aan de Roses

120 Bootverhuur

26981 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.