Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Rotterdam

Boot huren in Rotterdam

6 Bootverhuur

25312 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in Rotterdam

Wanneer u besluit een boot te huren in Rotterdam, dan kunt u de schoonheid van het bedrijvige Rotterdam afwisselen met de rust van het bekende Groene Hart. Bezoek druk, historisch én modern Rotterdam en vaar door haar grachten. Geen stedelijk gebied? Geen probleem! Vanaf Rotterdam is er een uitstekend bereik naar de Noordzee, en ook het Groene Hart is goed bereikbaar vanuit de stad.  

Vaargebieden in Rotterdam

Een boot huren in Rotterdam leent zich uitstekend voor een bezoekje aan het Groene Hart. Dit gebied vormt een beschermd natuurgebied en kenmerkt zich door internationaal zeldzame en unieke landschapskwaliteiten. 
 
Zeilt u graag, dan is een zeilschip huren in Rotterdam een goede optie. U weet misschien wel dat Rotterdam de belangrijkste haven van Nederland huist, omdat er vanaf hier een uitstekend bereik is naar de Noordzee! Huur uw zeilboot bijvoorbeeld bij de bekende Veerhaven, en zeil langs de uitstekende wolkenkrabbers terwijl u de open zee op zeilt. 

Weersomstandigheden in Rotterdam

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli. De kustprovincies in het Westen, Zuidwesten en Noorden kennen doorgaans zachter weer dan de Oostelijke provincies, perfect dus om een boot te huren voor een uitstapje naar Rotterdam.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.