Voordelig een boot huren in Rotterdam

Wist u dat u in de maanden april, mei en juni al voor € 900 per week een fantastische zespersoons zeilboot in Rotterdam kunt huren? Deze voordelige prijs is inclusief een ervaren kapitein. Voor vertrek of na aankomst mag u ook op het zeiljacht overnachten, mits het op dat moment beschikbaar is. Vraag via het contactformulier gerust naar de extra mogelijkheden. In de omgeving van Rotterdam zijn talloze jachthavens gesitueerd. U vindt ze onder andere in:

Vlaardingen
Schiedam
Dordrecht
Krimpen aan de Lek


Huur een Rotterdamse boot en ontdek de Hollandse natuur

Het eerder genoemde Groene Hart is vanuit de Rotterdamse havens gemakkelijk te bereiken. Het is een ware oase in de drukke Randstad. U vindt er de Hollandse Plassen, het aantrekkelijkste en grootste en recreatie- en watersportgebied van Nederland. Er zijn ook talloze interessante bezienswaardigheden die per boot te bereiken zijn. Zo vaart u in Kinderdijk tussen 19 authentieke windmolens door, een unieke belevenis. Of leg eens aan bij het historische Fort Wierickerschans vlakbij Bodegraven, een monument dat deel uitmaakt van de Oude Hollandse Waterlinie.


Hoe is Rotterdam te bereiken?

Wilt u een boot huren in Rotterdam, dan kunt u deze wereldstad op verschillende manieren bereiken. Het dichtstbijzijnde vliegveld, Rotterdam The Hague Airport, ligt op ongeveer 12 kilometer van het havengebied. Per auto is Rotterdam goed te bereiken via diverse snelwegen. Wilt u gebruikmaken van het openbaar vervoer, kies dan voor de sprinter, metro of stadsbus om de ligplaats van uw huurboot te bereiken. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een comfortabele zeilboot, een motorboot of een sloep, een boot huren in Rotterdam is altijd het begin van een avontuurlijke vakantie op het water.


Weersomstandigheden in Rotterdam

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli. De kustprovincies in het Westen, Zuidwesten en Noorden kennen doorgaans zachter weer dan de Oostelijke provincies, perfect dus om een boot te huren voor een uitstapje naar Rotterdam.

Bootverhuur > Rotterdam

Boot huren in Rotterdam

6 Bootverhuur

29814 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.