Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over bootverhuur in Šibenik

Šibenik is een fantastische zeillocatie omdat er zoveel te bereiken is per boot. Er zijn vele eilanden met prachtige baaien waar u kunt snorkelen of duiken. Vaar langs de kustlijn en stop bij de prachtige kleine dorpjes die u leuk vindt of ga naar de Kornati-eilanden en verken Kornati National Park. Met bootverhuur in Šibenik kunt u Kroatië vanuit een ander oogpunt ontdekken en uw accommodatie gebruiken als vervoer om comfortabel te reizen op de prachtige Adriatische Zee.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Sibenik gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.  

Havens in Šibenik

In Šibenik is Marina Mandalina de belangrijkste jachthaven en is het de enige jachthaven met superjachten in het land. U kunt hier dan ook veel jachtverhuur vinden. 

Skradin (vasteland achter Šibenik) - ACI Marina Skradin

Ten noordwesten van Šibenik aan de kust van het vasteland verhuren wij boten in de volgende jachthavens:

Vodice - ACI Marina Vodice

Tribunj - Port Tribunj

Tisno - Marina Tisno

Ten zuidoosten van Šibenik op het vasteland:

Marina Kremik

Rogoznica - Marina Frapa, Perla Resort Rogoznica

We hebben ook veel bootverhuur, inclusief zeilbootverhuur, op het eiland Murter in het noordwesten van Šibenik:

ACI Marina Jezera

Marina Betina

Marina Hramina

Weersomstandigheden in Šibenik

Net zoals andere mediterrane gebieden, kent Šibenik hete en droge zomers, met de lente en de herfst die ook aangenaam varend weer met zich mee brengen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden in juli en augustus is 30 ° C en verwarmt de Adriatische Zee tot meer dan 20 ° C. Over het algemeen zijn winden in de zomer niet erg sterk. Šibenik is een geweldige locatie voor beginnende zeilers, omdat het gebied redelijk rustig is en ook beschut wordt door de Kornati-eilanden. De Borawind is de sterkste wind in dit gebied, voornamelijk in de winter te voelen.

Ideeën voor Šibenik

Met de Kornati-eilanden zo dichtbij, is eilandhoppen onweerstaanbaar in deze Adriatische oase. Pas uw reisschema aan uw eigen tempo aan en zeil naar de gewenste eilanden van uw keuze. Motorboten huren zijn perfect voor eilandhoppen en verkennen, waardoor u sneller op uw bestemming kunt zijn, op een uiterst luxe manier.

Šibenik zelf is een prachtige Kroatische stad met een nationaal park in de buurt, evenals vele wijngaarden en olijfboom-plantages waar provinciale wijn en olijfolie wordt verbouwd. U kunt verschillende wijngaarden bezoeken voor rondleidingen en het proeven van deze fijne Kroatische creaties. St. James kathedraal is een van Europa's grootste religieuze gebouwen die uitsluitend van steen zijn gebouwd, in tegenstelling tot baksteen of hout. Als u op zoek bent naar de perfecte instagram-snap, heeft St. Michael's Fort een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de Kornati-eilanden. Het fort wordt ook vaak gebruikt als locatie voor vele concerten en evenementen die het hele jaar door worden gehouden.

Vodice is een andere prachtige zeillocatie in de nabijheid van talloze eilanden. Hier en in omliggende gebieden hebben we ook bootverhuur. Vanuit Vodice kunt u op een zonnige ochtend naar Kornati National Park varen, de afstand is ongeveer 18 zeemijl.

Reistips voor Šibenik

De dichtstbijzijnde luchthavens naar Šibenik zijn de luchthaven van Split (SPU) op 50 km afstand en de luchthaven van Zadar (ZAD) op 79 km afstand. Rijden vanaf beide luchthavens duurt ongeveer een uur, terwijl busreizen gemiddeld twee uur duren. 

Bootverhuur > Kroatië > Sibenik

Boot huren in Sibenik

896 Bootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.