Bootverhuur > Sneek

Boot huren in Sneek

42757 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorjacht Valerie Vacance 1200 in Zoutepoel, Friesland

Huur deze woonboot en geniet van Friesland

Motorjacht Valerie Vacance 1200 (2012) 12 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Zoutepoel (Friesland)
vanaf € 163 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in Sneek 

Sneek, dé watersportstad van Nederland gelegen in Friesland met in de regio oneindig veel meren, rivieren en plassen om te genieten van uw bootvakantie in Sneek. Echter is deze stad ook wel bekend om haar bekende Sneekweek, het grootste zeilevenement op de binnenwateren van Europa, dat elk jaar in augustus plaatsvindt. Al met al een prachtige locatie om een boot te huren.

Weet u al met welke boot u Sneek gaat ontdekken? Via Nautal heeft u beschikking tot een ruim aanbod, gerangschikt per prijs, aantal personen, verhuur met schipper en verhuur zonder schipper! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur van zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van ons aanbod. Als u tijdig reserveert voor de populaire periodes zoals de vakanties, heeft u meer kans op het huren van een jacht voor de door u gekozen uren en dagen. 

Hoeveel kost het om een boot te huren in Sneek?

  • Motorboten

1 week: vanaf € 800 in het laagseizoen en vanaf € 1300 in het hoogseizoen


  • Zeilboten

1 week: vanaf € 500 in het laagseizoen en vanaf € 790 in het hoogseizoen


  • Motorjachten

1 week: vanaf € 960 in het laagseizoen en vanaf € 2.200 in het hoogseizoen


Bezienswaardigheden in Sneek
 

Havens in Sneek

Diverse waterwegen, zoals de Swette, Geau, Houkesleat en de Frjentsjerter Feart verbinden Sneek met de rest van Fryslân. Er zijn maar liefst 13 jachthavens en 130 watersportbedrijven te vinden in deze stad. Twee daarvan zijn Zoutepoel en Watersportboulevard 't Ges. Deze watersportboulevard is ontstaan door het idee om het de watersporter makkelijker te maken. Langs de Houkesloot in Sneek is daarom een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven bijeen zijn gebracht. U kunt hier dus overzichtelijk en dichtbij elkaar alles vinden op watersportgebied. De diversiteit van bedrijven is zeer groot, mede doordat er maar liefst 50 bedrijven gevestigd zijn!
 
Ook de gemeente heeft haar steentje bijgedragen voor u. Zo strekken de gemeentelijke ligplaatsvoorzieningen zich uit vanaf de Somerrakpromenade, Klipperkade, Klipperkadehaven en de Sternstraat, langs de stadsgrachten (Bothniakade, Koopmansgracht, Harinxmakade, Rienck Bockemakade) naar de Kolk bij de Waterpoort en de Geeuwkade. Vrijwel alle ligplaatsen hier beschikken over walstroomvoorzieningen en u kunt gebruik maken van het draadloos internet. Ook heeft de gemeente gedacht aan ligplaatsen voor mindervaliden. Deze kunt u vinden op de Balthuskade naast de Lemmerbrug en heeft plaats voor het afmeren van een viertal boten. U kunt de sanitaire voorzieningen, zoals douches en toiletten, vinden op de Somerrakpromenade, Klipperkade/Pampuskade, Rienck Bockemakade en het Veemarktterrein. Al deze sanitaire voorzieningen zijn voorzien van een invalidentoilet. Watertappunten zijn aanwezig aan de Houkesleat, aan de Somerrak-promenade. Het havenkantoor van deze plekken is te vinden op de Somerrakpromenade.
 
Wanneer u trouwens inlogt op het draadloos netwerk, krijgt u via de toeristische website ‘Sneek is Meer’ allerlei informatie over bezienswaardigheden, musea, winkelen en restaurants, maar ook over fietstochten en de evenementen die op dat moment in Sneek plaatsvinden.

Voordelig een boot huren in Sneek

Een boot huren in Sneek kan voor een dag, een week of nog langer. Het is dus mogelijk om uw gehele vakantie op een luxejacht door te brengen. Met of zonder een schipper, de keuze is aan u. Maar misschien wilt u wel eerst eens een dagje met een sloep door de binnenstad van Sneek varen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wilt u voor uw volgende vakantie een boot huren in Sneek, wacht dan niet te lang en reserveer uw favoriete model vandaag nog.

Hoe kom ik in Sneek?

Het centrum van Sneek is goed bereikbaar via weg en waterwegen, maar ook via het openbaar vervoer is het hier goed te doen. De stad ligt aan de A7 en is daarom makkelijk te bereiken met de auto. Zeker wanneer u een boot huurt in Sneek is komen met het openbaar vervoer ook een zeer goede optie.

Huur een boot met een schipper?

Indien u geen vaarbewijs heeft wil dat niet zeggen dat u geen boot kan huren en niet kan genieten van uw hoogsteigen boottocht! Het is namelijk altijd mogelijk om een boot te huren met schipper. Deze expert neemt alles wat met het navigeren heeft op zich en toont u de minst bekende plekjes in Sneek vanop het water. Geniet ten volle van de vaart en bewonder samen met uw gezelschap de schoonheid van de Sneekse wateren! 

Ook indien u wel over een vaarbewijs beschikt kan u ervoor kiezen met een schipper te huren. Laat de zorgen over het besturen van de boot aan deze expert en neem eens de tijd om echt puur te genieten van uw tijd op het water. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke boottocht in Sneek! 

Twijfel niet langer en boek de boot die aan al uw wensen voldoet. Boeken gaat heel eenvoudig en snel. Komt u ook aan boord? 
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie