Bootverhuur > Spanje

Boot huren in Spanje

36715 reviews

Huur zeilboot Bavaria 38 Cruiser in Port de Sant Antoni, Ibiza

Begin uw avontuur aan boord van een Bavaria 38 Cruiser

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Bavaria 38 Cruiser (2003, opknapbeurt 2021) 11,91 m

Met of zonder schipper

3 cabines 1 badkamer 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Port de Sant Antoni (Ibiza)
vanaf € 450 /dag
Bekijk boot
- 10%
Huur zeilboot Ro 400 in Marina de Badalona, Barcelona

Direct boeken

Huur deze 12 meter lange sportzeilboot in Badalona

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Ro 400 (2004) 12 m

Met of zonder schipper

3 cabines 2 badkamers 12 plaatsen 8 Slaapplaatsen Marina de Badalona (Barcelona)
vanaf € 315 € 284 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur zeilboot Bavaria Yachts 32 CRUISER in Porto de Vilagarcía de Arousa, Pontevedra

Direct boeken

Geniet van een onvergetelijke vakantie met deze 32 CRUISER zeilboot

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Bavaria Yachts 32 CRUISER (2012) 10 m

Schipper is verplicht

2 cabines 1 badkamer 10 plaatsen 6 Slaapplaatsen Porto de Vilagarcía de Arousa (Pontevedra)
vanaf € 299 /dag
Bekijk boot
- 10%
Huur zeilboot Jeanneau Sun odyssey 39i in Port Olimpic Barcelona, Barcelona

Direct boeken

Geniet van uw reis op een zeilboot van 11.80 meter

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Jeanneau Sun odyssey 39i (2007) 11,80 m

Schipper is verplicht

3 cabines 1 badkamer 12 plaatsen 8 Slaapplaatsen Port Olimpic Barcelona (Barcelona)
vanaf € 490 € 441 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 449 in Puerto de Valencia, Valencia

Direct boeken

Huur deze zeilboot en ontdek de omgeving van Valencia

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 449 (2017) 13,76 m

Met of zonder schipper

3 cabines 2 badkamers 10 plaatsen 8 Slaapplaatsen Puerto de Valencia (Valencia)
vanaf € 600 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Benetau Beneteau 50 in Port d'Eivissa, Ibiza

Direct boeken

Geniet van uw reis op een zeilboot van 15.50 meter

Flexibele annulering of wijziging
Veilig & Schoon

Zeilboot Benetau Beneteau 50 (2004, opknapbeurt 2015) 15,50 m

Schipper is verplicht

3 cabines 3 badkamers 10 plaatsen 6 Slaapplaatsen Port d'Eivissa (Ibiza)
vanaf € 350 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

FAQs

Waar te varen in Spanje?

De Balearen zijn een fantastische vaarbestemming in Spanje, met Mallorca, Ibiza en Menorca als de meest populaire eilanden. Ook de Costa Brava is zeer begeerd door zeilers, net als de kosmopolitische stad Barcelona en de exclusieve stad Marbella. Alicante en Andalusië bieden ook zeer goede zeilomstandigheden en uitstekende faciliteiten voor toeristen. Verder zijn de Canarische Eilanden, met hun ruige landschappen, een prqchtige locatie voor uw volgende bootvakantie.


Hoeveel kost het om een boot te huren in Spanje?

De prijs is afhankelijk van het type boot dat u wilt huren, de haven, het gekozen seizoen, de capaciteit van de boot, het bouwjaar, extra's, enz. Over het algemeen zijn de boten waarvoor geen vaarbewijs vereist is de meest betaalbare; 80-300 € per dag. Catamarans zijn meestal duurder dan zeilboten. Een week in het laagseizoen kost zo'n € 1500.


Uit welke boten kan ik kiezen in Spanje?  

De meest voorkomende boten die in Spanje kunnen worden gehuurd zijn zeilboten, motorboten, jachten, catamarans, opblaasbare boten en boten zonder vaarbewijs. Kies degene die het beste bij u past.


Welk vaarbewijs heb ik nodig in Spanje?   

Om een zeilboot of een catamaran zonder schipper te huren heeft u meestal de PER of een gelijkwaardig document nodig. Jachten worden meestal verhuurd met bemanning en kapitein. Het huren van kleine boten kan zonder vaarbewijs. 


Boot huren in Spanje

Spanje is een van de landen in de wereld die jaarlijks de meeste toeristen ontvangt. Dit komt vooral door de aantrekkelijke culturele diversiteit, de uitstekende keuken, het milde klimaat en de ligging. Als u besluit naar Spanje te reizen, dan kunt u genieten van het verkennen van bergen, vulkanen en bossen, en natuurlijk om langs de meest spectaculaire kustgebieden te navigeren! Ontdek Spanje vanuit een ander en uniek gezichtspunt: op zee en aan boord van uitstekende te huren boten. We hebben zeilboten, jachten, motorboten en catamarans klaar om te vertrekken!

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Nederland gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Havens en bezienswaardigheden in Spanje

De kustlijn van maar liefst 5978 kilometer die Spanje rijk is, biedt u verschillende mogelijkheden. De kusten badend in de Middellandse Zee zijn over het algemeen kalmer, terwijl die in de Atlantische Oceaan een geweldige kans bieden voor degenen die in een open, ruwere zee willen varen.

De Balearen, en de belangrijke bestemmingen Menorca, Mallorca, Ibiza en Formentera, bieden dromerige baaien allen omringd door de Middellandse Zee. De Costa Blanca, in Alicante, huist de populaire stad Dénia, die opvalt door de schoonheid van haar stranden. De Costa del Garraf, de Costa del Maresme, de Costa Dorada en de Costa Brava, allemaal aan de oevers van Catalonië, dienen als een podium waar steden en charmante vissersdorpjes samenkomen. De Costa de Azahar en de Costa de Valencia met hun grote zandstranden zijn ook aantrekkelijk om met het hele gezin te bezoeken. In het zuiden van het schiereiland, in Andalusië, verleidt de Costa del Sol liefhebbers van ongerepte stranden. In het kustgebied van Galicië baden de Rías Baixas en de Rías Altas in de Atlantische Oceaan. Net zoals de Canarische eilanden, een van de ultraperifere regio's van de Europese Unie.

Klimaat

De geografische ligging van Spanje brengt een veelheid aan klimaten met zich mee. De zomermaanden, van juli tot september, zijn ideaal als u in de zon wilt varen. Aan de noordelijke kusten van het land zal het weer gematigd en enigszins vochtig zijn. Dit in tegenstelling tot de kust aan de oevers van de Middellandse Zee, die juist gekenmerkt worden door hoge, zomerse temperaturen. In het najaar zijn de kustgebieden van de Middellandse Zee meer onderhevig aan stormen. In de buurt van Afrika maken de Canarische eilanden van Spanje een land waar u het hele jaar door kunt genieten van een duik in de zee. Omdat de temperaturen op het land gemiddeld slechts 6 ° C schommelen tussen de verschillende seizoenen, varieert het jaargemiddelde tussen 18 ° C en 24 ° C.

De weersomstandigheden in de westelijke Middellandse Zee zijn wisselvallig en variëren vaak zelfs in nabijgelegen gebieden. Regelmatig waaien de winden uit het westen, het noordwesten, het noorden en het oosten; ze worden gestuurd door het reliëf van de kust. De winden van de Middellandse Zee hebben verschillende namen, afhankelijk van hun richting: de Tramontana, de Vendaval, de Levante en de Sirocco. De Tramontana, gevaarlijk voor haar vermogen te transformeren naar een hevige storm, treft vooral de Balearen, Barcelona en de Costa Brava.

Tussen de Costa del Sol en de Afrikaanse kust, door de Straat van Gibraltar, komt een constante stroom van een of twee knopen de Middellandse Zee binnen.

Vervoer

Hoe komt u vanuit het buitenland naar Spanje? U kunt landen op een van de volgende grote luchthavens: Barajas Airport in Madrid, El Prat Airport in Barcelona, ​​Son San Juan International Airport in Palma de Mallorca, Malaga-Costa del Sol Airport in Malaga, Gran Airport. Canaria op de Canarische Eilanden of de luchthaven Alicante-Elche in Alicante.

Een andere zeer efficiënte optie om in Spanje te reizen is om gebruik te maken van hogesnelheidstreinen. Het AVE-netwerk is het grootste in Europa en het op één na grootste ter wereld.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.