Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Thailand

Boot huren in Thailand

139 Bootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Huur een boot in Thailand

Voor sommigen is Thailand een paradijs van een kristalheldere zee en stilte. Voor anderen is Thailand een plaats van luidruchtige feesten, nachtleven en entertainment. In dit land kan iedereen een vakantie naar eigen smaak beleven. Door een boot in Thailand te huren krijgt u de mogelijkheid om prachtige plekken te bezoeken of te genieten van haar vele activiteiten.

Over Thailand

Thailand wordt omringd door twee zeeën: Andaman in het westen en de Golf van Thailand in het oosten. Aan de Andaman kust zijn er resorts zoals in Phuket, Danta en Similan.
Aan de Golf van Siam bevinden zich de plaatsen Pattaya, Hua Hin, Koh Chang.

Wij adviseren om een boot te huren in Phuket, dat geschikt is voor zowel gezinsvakanties als voor grote groepen vrienden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een cultureel programma, raden wij aan om naar het standbeeld van Big Buddha te gaan, de Wat Chalong-tempel te bezoeken en de Nakhu-parelboerderij en de slangenboerderij te bezoeken. De boerderij Nakha kan worden bereikt per boot.

Nakha Noi Island ligt op 15 minuten van de oostkust van Phuket. Hier kunnen toeristen kennis maken met alle stadia van het kweken en verwerken van parels. Ook zijn er enorm veel sieraden te koop. 

Wanneer een boot huren in Thailand

Op het eiland heerst een subtropisch klimaat. Dit betekent dat er slechts twee seizoenen zijn: het hete seizoen (van november tot april) en het regenseizoen (van mei tot oktober). Hoewel de luchttemperatuur gedurende het jaar ongeveer hetzelfde is (rond de 27-28 graden), variëren de weersomstandigheden sterk. In de zomer - tijdens het natte seizoen - heerst de equatoriale moesson waardoor het meestal bewolkt is en vaak regent. Daarnaast zijn er van juli tot augustus in het westen en zuidwesten van het eiland sterke onderstromen, waardoor het gevaarlijk wordt om te zwemmen en te duiken. Als u tijdens deze periode een boot huurt, moet u de weersvoorspellingen en vaarroutes bekijken. In het droge seizoen is er daarentegen bijna geen neerslag en de zee is kalm.

Daarom adviseren wij u om in de winter een boot te huren in Thailand.

Hoe u Thailand kunt bereiken

U kunt het land bereiken per vliegtuig. In het noorden van het land is Phuket International Airport - de op een na grootste luchthaven in Thailand.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.