Boot huren in Valencia

Het noordelijk van Alicante gelegen Valencia staat niet alleen bekend als de bakermat van de Spaanse paella, maar mag ook terugkijken op een rijke maritieme historie met de bijnaam “Poort naar de Middellandse Zee”. Het huren van een boot in Valencia is één van de beste manieren om de regio te ontdekken. Op Catalonië en Andalusië na heeft Valencia de meeste ligplaatsen. Bovendien is de zee erg kalm en daarom dus erg geschikt voor beginners. U vindt hier veel faciliteiten voor watersport en prachtige stranden waar u uw boot charter kunt ankeren.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Valencia gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten en zeilschepen. Maar ook snelle RIBs, motorboten, catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.  

Havens in Valencia

In de naar de Spaanse koning vernoemde marina Real de Juan Carlos I, de centrale haven van Valencia, worden jaarlijks veel festivals gehouden. De moderne en traditionele gebouwen geven de haven een eigenzinnig karakter. Langs de kust vindt u om de 8-12 mijl een ligplaats met vers water en elektriciteit, evenals winkels.

Bijzonder mooi is het natuurreservaat van Albufera, ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Valencia. In het door de natuur gevormde grootste meer van Spanje overwinteren vele vogels, en het park is daarom van enorm belang voor het behouden van verschillende vogelsoorten. Wij raden u zeker aan uw bootverhuur in Valencia te verrijken met een bustocht door dit prachtige park. 

De kustlijn van Valencia is 25 kilometer lang, waarvan 19.5 km strand is. In tegenstelling tot de kleine baaien tussen de rotsen, die veel voorkomen in de Balearen en de Costa Brava, vindt u in Valencia kilometers lange zandstranden die u met uw gehuurde boot kunt verkennen. In de buurt van de stad raden wij u de stranden van La Malvarrosa en Levante aan, waar u de overheerlijke paella moet proberen. In het zuiden vindt u het strand van El Saler, Albufera, Cullera, Gandia en het pittoreske Oliva, waar u van een onvergetelijke zonsondergang kunt genieten. Ook aan te raden is het huren van een motorboot of catamaran voor een prachtige dagtocht naar het eiland Ibiza. 

Klimaat en weersomstandigheden in Valencia

Valencia wordt gekenmerkt door een zacht, vochtig klimaat, veel zonuren en aangename temperaturen van maart tot oktober. De herfstmaanden zijn de natste maanden van het jaar,  en rond deze tijd zijn er sterke golf formaties door de noordoostenwind ´Levante´. In de zomer waait er altijd een lichte bries die meestal wordt aangevoerd door de Poniente, wat erg prettig is. De kust heeft geen bijzondere moeilijkheden en is daarom ook voor beginners erg geschikt.

Vervoer

Uit Nederland gaan er voldoende, betaalbare vluchten naar Valencia vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Alternatieve luchthavens zijn bijvoorbeeld Brussel en Dusseldorf. Een handige busservice, de aerobus, brengt u vanaf de luchthaven voor een zachte prijs naar het centrum van Valencia, dat slechts op 8 kilometer afstand ligt. Hierdoor kunt u dus zeer gemakkelijk op locatie komen waar u uw boot heeft gehuurd voor een onvergetelijke vakantie! 
Bootverhuur > Spanje > Valencia

Boot huren in Valencia

88 Bootverhuur

35205 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.