Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Vecht

Boot huren aan de Vecht

11 Bootverhuur

25312 reviews

De Nederlandse wateren lenen zich uitstekend voor een dagje uitwaaien en varen in een groene omgeving. U hoeft dan ook niet naar het buitenland af te reizen om een boot te huren en te genieten van een dag op het water. Een boot huren op de Vecht kan tijdens het vaarseizoen en zeker in het voorjaar en de zomer is het vaak mooi vaarweer. Varend op de Vecht geniet u van prachtige vergezichten en een blik op de statige herenhuizen, prachtige kastelen en enorme landhuizen aan wal. Neem een picknickmand mee voor een heerlijke lunch aan boord of op een van de aangrenzende groene weiden. Of laat u verwennen in een van de restaurants vlak bij de Vecht.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur aan de Vecht

Mogelijkheden om een boot te huren aan de Vecht

Wilt u voor een middag een boot huren op de Vecht, dan kunt u kiezen voor een motorboot of zelfs een luxe motorjacht. Ook kunt u zonder vaarbewijs terecht voor het huren van een boot aan de Vecht. Ga het water op met vrienden, familie of collega's en geniet een of meerdere dagen van de prachtige omgeving. Want naast een eenvoudige motorboot kunt u ook een boot inclusief slaapplaatsen en badkamers huren. Een boot huren aan de Vecht kan met een gezelschap tot maar liefst 10 personen. Verblijft u meerdere dagen op het water, dan kunt u bijvoorbeeld uitwijken naar omliggende wateren zoals de Loosdrechtse Plassen.

Aanmeerplaatsen aan de Vecht

Gaat u een boot huren op de Vecht en wilt u ook aanmeren om bezienswaardigheden aan wal te bezoeken, of gewoon voor een hapje en een drankje op een terras? Dan kunt u op diverse aanlegplaatsen aan de Vecht terecht. U kunt niet zomaar aanleggen op andere plaatsen: de openbare aanlegplaatsen zijn aangegeven met een blauw bord en voor het aanmeren is kadegeld verschuldigd. Hier kunt u bij het boot huren aan de Vecht aanmeren:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.